Új munka behozása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Akik scriptes melókat nyomnak (nagykerfutár, postás stb..) ütközésen kívül nem RP-znek semmit a munka végzése közben
Néha le szoltam nyomni pár postás kört, ha nagyon unatkozok. És ha olyan a helyzet (ott állnak a ház előtt, satöbbi - satöbbi), akkor simán le szoktam nyomni pár miniRP-t... (és ha azt veszük, akkor a szerepemen kívül...)
Sokszor az is előfordult már, hogy buszosokkal kezdtem el rp-zgetni, hogy az "unalmas" melóba vigyek egy kis színt. (volt aki vevő volt erre, de 1-2 ember nem nagyon)
Úgyhogy ezt az állításodat nem venném igaznak, persze a nagytöbbség ténylegesen így tevékenykedik.

AWalner

Barangoló
2019. 02. 01.
92
137
LV karakter
Arnold Walner
Szerintem nagykeres meló megfelelő alternatíva. Illetve a legnagyobb probléma,hogy LV-n belül nagyon sok szűk utca van, felborítaná szerintem a most is sokszor elég kaotikus belvárosi forgalmat.

#Danny

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
151
28
V4 karakter
Danny Charles
LV karakter
Jim Lorenzo

Nem lenne rossz egy ilyen amerikai kamionos meló. Támogatom

Isti98HUN

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
144
129
26
Erdély
LV karakter
Jack Dickison
Egy új munka igen is jól jönne , ami kicsit változó , ami a többi playerrel össze lenne kötve valahogy

benceh

Zöldfülű
2020. 10. 15.
163
498
V4 karakter
gisle volle
van eleg munka, par ember hasznalja ki ezeket (akik kezdőbbek) mivel egy kezdőbb pénz szerzési mód-nak elmegy, de legtöbben pár napon belül megunják és egy frakcióba lépnek.

nem támogatom, fölösleges.

• Tetszik
Reactions: Wanted

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Off. Bőven elég az a munka ami bent van a szerveren. Nem pénzt farmolni kell feljárni hanem RPzni, és az RPhet megfelelő pénzt már ki tudod farmolni a megadott munkákkal meg a farmal. Ez az ötlet is csak azért születtett meg, hogy mégtöbb pénzt lehessen össze szedni, de ha mindenki össze tud szedni 50 ezret fél óra alatt, akkor az az 50 ezer nem az az 50 ezer lesz mint mondjuk akkor, amikor 2 óra alatt tudtad kifarmolni. Közgazdaság vagy mi a ráknak hívják ezt. Ha valamiből sok van, akkor csökkenni fog az értéke, ha valamiből kevés akkor nőni. Ugyan ez van a pénzel is.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.