Új munka behozása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Kamionos meló LVre, ami a negyede a V2-s mapnak. Szerintem is jó lenne, minden kanyarba egy kamion. Nem elég mindenhol látni a pepsis sprintert, mostmár kamion is lehetne. RP lehetőség? Hol hozna ez RP lehetőséget? Megint az lenne, hogy a nagy bizniszmen úgynevezett kereskedő kalapban, öltönyben egyszer több milliókat keres egy adás-vételen, aztán meg elmegy gyártósorizni, utána meg ő ganyézza ki a farmját. Ja, reális, szerintem is.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Nekem nagyon tetszik az ötlet, meg révén szó hogy Amerikában vagyunk még illene is a szerverre és rengeteg RP lehetőség van ebbe a munkába.
Annyi szól ellene, hogy nagyon kicsi ahhoz a map hogy értelmes fuvarokat lehessen csinálni.
ki kéne bővíteni azzal a munkát hogy neked kell fölpakolni az árút.
Ezzel már is ott vagyunk hogy visszajött az áruszállító egy másik köntösbe.

aKodi

Újonc
2020. 03. 26.
71
79
19
V4 karakter
Nincs
LV karakter
Duke Vinyard
V2 karakter
Nincs
Emberek most ezzel ti mit értetek hogy sok rp lehetőség? Megnézném hány ember állna le "rp-zni" mikor dolgozik...
Esetleg Bayside-ban el lehetne helyezni valahol de ígyis necces lenne.
És ha bayside-ban helyezik el azzal mire mennek? Gondolom nem csak bayside-ban lesznek a fuvarozás hanem szerte a mappon, és azért valljuk be nem hiszem, hogy jó dolog lenne az út szélén ott hagyott kamionokat kerülgetni és stb..
Nem támogatom!

J0K3R // The Soprano

Újonc
Támogató
2020. 03. 21.
29
14
V4 karakter
Angelina Surenos
LV karakter
Angelina Soprano
RP lehetőség esetleg a 4sárkány előtt amikor valami unatkozó kamionos belevágódik az alapból teletömött parkolóba :D szerintem már nem kivitelezhető mert a farmi utánfutók nem a Trailer-re vannak bemodolva?
Meg hát elég kerülgetni sokszor a utánfutót nem hogy a bazi nagy pótkocsit :D és igyis a sok ember Sprinterrel mindenen átmegy akkor kamionnal milenne.
És LV magába elég kicsi rész hogy kamionozni lehessen. Tartózkodom.

• Tetszik
Reactions: Morozno és Bugi123

Weedrummer

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
246
130
Pilisjászfalu
LV karakter
Kyan Timmerman
Van elég munka a szerveren szerintem, nem kell...főleg nem fuvarozós. Van bőven munkajármű keresztbe az autópályán és az utakon, egy kamion még jobb lenne.

• Tetszik
Reactions: dagika

MátéLV

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2020. 07. 13.
355
160
Nyíregyháza
www.google.hu
LV karakter
Alonzo M Inc
Ahogy említve lett egy munkának elmenne de szerintem nem mindenki látná meg ebbe a munkába az rplehetőségeket.Az tény és igaz hogy vannak munkák amit aligha pár ember is használ.Ha eggyáltalán valaki is dolgozik akkor szinte biztos a nagykert mondja.Az áruszállító munka helyetti munkát én nem a kamionos munkának adnám hanem pont hogy a nagykert.Én feleslegesnek tartanám.

Utoljára szerkesztve:

azöreg

Aktív fórumozó
2019. 09. 15.
255
509
LV karakter
joseph baley
Szerintem vegyük ki az összes munkát, és a kocsikat is, hisz nem termelnek elég rp lehetőséget. Azért játszanak sokan a szervereken, mert szinte azt csinálsz amit akarsz, aki dolgozni akar az dolgozhat, aki kocsikázni az kocsikázhat, aki rpzni az rpzik stb stb, senki sem tart fegyvert senki fejéhez, hogy mit csináljon. Ha valakit az tesz boldoggá, hogy 0-24ben dolgozik akkor miért ne csinálja? Senkinek sem árt vele jobb esetben. Értem, hogy nincs szüksége erre a munkára a szervernek, viszont akkor ne ezzel takarózzatok, hogy nincs benne semmi rp lehetőség. Miért melyik munkában van rp lehetőség? Amelyikben veszed a fáradtságot, hogy létrehozz valamit. A házak se épülnek fel maguktól valakinek meg kell csinálni. Szép napot.

Edit: Szerintem is van elég munka a szerveren

Utoljára szerkesztve:

bale

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
284
147
LV karakter
nathan kane
Szerintem vegyük ki az összes munkát, és a kocsikat is, hisz nem termelnek elég rp lehetőséget. Azért játszanak sokan a szervereken, mert szinte azt csinálsz amit akarsz, aki dolgozni akar az dolgozhat, aki kocsikázni az kocsikázhat, aki rpzni az rpzik stb stb, senki sem tart fegyvert senki fejéhez, hogy mit csináljon. Ha valakit az tesz boldoggá, hogy 0-24ben dolgozik akkor miért ne csinálja? Senkinek sem árt vele jobb esetben. Értem, hogy nincs szüksége erre a munkára a szervernek, viszont akkor ne ezzel takarózzatok, hogy nincs benne semmi rp lehetőség. Miért melyik munkában van rp lehetőség? Amelyikben veszed a fáradtságot, hogy létrehozz valamit. A házak se épülnek fel maguktól valakinek meg kell csinálni. Szép napot.

Edit: Szerintem is van elég munka a szerveren
Én is szintén ezt gondolom, nem tudnám elképzelni ezt a munkát a szerveren valahogy.

• Tetszik
Reactions: Morozno

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
795
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Sziasztok!
Szerintem van elég munka a szerveren. Ha bekerülne rengeteg fun lenne, ha leakad a pótkocsi az lenne a gond, keresztbe lennének hagyva az út közepén és sorolhatnám. Gondolom, hogy ezt az ötletet úgy képzeld el mint a V2-es kamionos munkát. Ne hozzuk át szerintem a V2-es dolgokat egy V3 LV szerverre.

olin

Újonc
Támogató
2019. 12. 11.
50
13
V4 karakter
Rijkaard.Kadriovski
Szia, többen leirták már előttem az erről szóló ötletről kialakult véleményemet, elég ennyi munka, nem támogatom.

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Szia, v2n úgymond "működik" 300 embernél, lvn 700 player átlaggal nem hiszem hogy menne. Nem kell egyébként, ott a nagyker és viszont látásra.✨

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
633
3 527
V4 karakter
luigi palmiro
LV karakter
dwight gallagher
Akik scriptes melókat nyomnak (nagykerfutár, postás stb..) ütközésen kívül nem RP-znek semmit a munka végzése közben, így nem tudom mit akartok azzal, hogy van benne RP lehetőség mivel még ha lenne benne sem használná ki senki. :D

Felesleges egy újabb munka.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.