Új japán autó ami szerindtem illene is

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lulu

Pötyögtető
2019. 01. 10.
408
304
22
Tolna Country
LV karakter
Kayson Yong
V2 karakter
Clare Carmine
csak azért fos mert nem tudod a valosgába mi van benne vagy azért mert nem tetszik? :p

Joshua

Veterán
Támogató
2019. 01. 09.
566
479
21
Monor
forum.see-game.com
LV karakter
Abdul Ahmad Ramiz
szép napokat, elég kocsi van bent a szerveren, ha RP-zni szeretnél akkor azt nem kocsival kell, igazából ha bent is lenne nem azért lenne mert RP miatta ha nem tud bizonyítani hogy neked milyen sok pénzed van hogy van egy ilyen kocsi(nem rád gondolok lulu.), Van sokkal több dolog amit fejleszteni kellene. Ezt csak a saját véleményem//teló.

• Tetszik
Reactions: aBotiilv

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
@PReDi és én minden mazdának örülnénk. :D

• Imádom
Reactions: Predi

jeff.

Barangoló
2020. 03. 26.
119
106
1120
V4 karakter
Jeff Houston
LV karakter
Jeff Houston
Épp elég japán autó van a szerveren, teljesen felesleges, csak újabb kereskedőknek kedvező újítás lenne, nem érzem szükségét.

• Vicces
Reactions: Csoka

Lulu

Pötyögtető
2019. 01. 10.
408
304
22
Tolna Country
LV karakter
Kayson Yong
V2 karakter
Clare Carmine
amugy ez az ötlet tőbb mint egy éves és akkor még a 240sx és a Honda semm volt bent csak ugy halkan meg mondom :p

• Tetszik
Reactions: Sense és Joshua

Bowi

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 27.
271
240
V4 karakter
🥀
LV karakter
Lucio Escudero🥀
V2 karakter
🥀
Heo, én nem vagyok annyira a japán autók híve de szerintem nyugodtan bekerülhetne egy mazda.

NeJeBeMoZgI

Újonc
2020. 05. 30.
48
81
LV karakter
Bekzhan Kholmazothonov
Egy Roleplay szervernél, ilyen ötlettel előállni fölösleges ( Véleményem szerint ),ez csak a közösség rombolását idézné elő,kereskedők így,s úgy már kifejtették előttem.
Járműmodelles ötleteket,én csak abba a formába támogatom,ha az olyan
kreatívabb járműmodell lenne,amely az RP szituációk generálását segíteni elő. ( Lásd: lakókocsi )

Boss69

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
243
431
Las Venturas
LV karakter
Cyrus Phoenix
sZeRiNtEm VeGyÜk Ki Az InTeRiOr ReNdSzErT iS mErT mInDeNkI cSaK SzÉfEt TáRoL a HáZáBaN!!!444!!!44!

Amúgy viccen kívül szomorúnak tartom, hogy bármilyen autós ötletnél még mindig itt tartunk hogy "Ez egy RP szerver nem kell kocsi, vegyük ki mindet" stb. (Tisztelet a kivételnek akinek mondjuk tényleg nem tetszik a mod vagy hasonló.) Nem is értem páran mit gondolnak de komolyan. A fejlesztőcsapat belerak a játékba egy rakás jobbnál jobb kocsi modot, ráigazítják a tuningokat stb. színesítik a játékot a munkájukkal erre páran az RP nevében, akinek nincs játékbeli pénze fullos kocsikra rögtön jön az első mondatban leírt szöveggel. Szerintem bárki tud magának RP szituációt generálni, aki tudja a legalapvetőbb szabályokat, parancsokat, és megtudja nyitni a chat ablakot vagy ne adj Isten a Console-t. Itt jegyezném meg, hogy attól mert valaki kereskedik sokat, lehet jobban RP-zik mint aki már hónapok óta bent van egy frakcióban... Azt se tartom bűnnek, hogy valakit mondjuk csak a kocsik érdekelnek, de mellette betart minden RP szabályt, ez még mindig csak egy JÁTÉK hadd érezze már jól magát az ember, még ha ez ütközik is a másik ember elképzeléseivel.

Várom a válaszokat hogy "tE iS cSaK 0-24 kErEsKeDsZ!44!!!!!" :D

Értöd

Barangoló
2019. 02. 21.
85
89
V4 karakter
Ryan R Tomasso
Szerintem bőven elég a Nissan meg a Toyota meg még amik vannak.

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 567
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Támogatom az ötleted. Vannak olyan márkák amikből sok van a szerveren, de például Mazdából egysem. Én biztos örülnék neki. Ha az nem is, akkor egy CX 5-öt is elfogadnék ?.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Én nagyon örülnék ha bekerülne a Mazda is a szerverre. Teljes mértékben támogatom.

Azoknak akik azt írták hogy az RP-hez nem kell kocsi. Ez alapvetően igaz, de hogyan RP-zel egy JDM mániás embert ha alig van JDM kocsi a szerveren?:unsure:

Aki azt írta hogy van elég japán autó a szerveren, meg hogy, így is sok van.
Szerintem meg irreálisan sok a BMW és a Mercedes a szerveren a többi kocsihoz képest.

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
a topic zárásra is kerülhetne lényegében, már rég bekerült volna.
újabb modok abszolút nem is nagyon lesznek, nincs már mire modolni.

• Tetszik
Reactions: Értöd
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.