Új fegyverek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krisz0010

Zöldfülű
2023. 11. 01.
171
214
LV karakter
Jacob Dillinger
V2 karakter
Cardenas Costilla
logo-dev.png

Neved:
< Cardenas Costilla >

Ötleted:
<
Új fegyvereket be hozni a meglévők mellé. Lehetne be hozni pár új fegyvert nem nagy a választék ha fegyvert akar valaki venni. >

Megjegyzés:
<
Válaszod >

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

BigFoot51_5

Pötyögtető
2024. 03. 28.
407
136
V2 karakter
Vazquez Joe Dossler.
Szerintem teljesen jól vannak a dolgok ahogy, vannak. Már csak azért is ((Saját vélemény)), alapjában az ötlet nem rossz, de ha mondjuk azt nézem mint ami V4-es szervereken van, mondom úgy hogy aktívan játszom ott is, szerintem a V2-ben minél több régi egyedi varázst kéne hagyni, és sok mindent mint például ezt is hagyni úgy "naturálisban" ahogy az van. Maximum 1-2 ráncfelvarrást tenni rá, mint például egy-egy új lövéshang, vagy esetleg egy újra töltés hang betétele.

• Tetszik
Reactions: Benett.

Krisz0010

Zöldfülű
2023. 11. 01.
171
214
LV karakter
Jacob Dillinger
V2 karakter
Cardenas Costilla
Értem hogy meghagyni nosztalgiázni de ennyi erővel minden újdonságot ami az évek alatt jött ki kellene venni és ahogy megnyitót a szerver úgy hagyni. Aki néha fel jár azért hogy nosztalgiázni akar azt a pár embert nézzük vagy azt hogy akik aktívan játszanak azoknak a kedvére tegyünk és próbáljunk máshonnan is be vonzani embert. Jelen pillanatban ott áll a szerver hogy 30-60emberel megy, miközben egy gazdag rp-n 150-200 playerel napi szinten, évek óta nem volt fent 200 player a szerveren. Olyan újdonságokat kell behozni amivel jönnek új játékosok és maradnak is nem csak be néznek köszönek majd mennek is tovább.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Zsombykah és Dezsi

Mars

Írnok deák
Támogató
2022. 01. 11.
549
296
Slovensko
LV karakter
Rupert_Gainsborough👨🏻‍⚖️
Új fegyvereket nem kell, viszont a meglévőkhöz új hangokat lehetne.
Pl. Sokkoló, ne adjon ki Desert hangot.

Antoon

jól vagyok
2020. 06. 08.
670
2 247
22
LV karakter
Antoon Kuznetsov
Alig karcoljuk az 50-et, ti pedig ahelyett hogy valami olyan otletet irnatok, ami ezen esetleg novelne, inkabb uj fegyvereket akartok a szerverre, ami sehol es semmilyen korulmenyek kozott nem viszi elore senki jatekat, de meg csak meg sem indokolja az otlet iroja, hogy ez miert is lenne jo a kozosseg szamara.
Senki nem vesz fegyvereket, egyreszt azert mert nem jatszanak annyian, masreszt mert nincs ra se kereslet se kinalat ebbol is kifolyolag.
Bar en ertekelem minden otletben a torekvest egy jobb elmeny erdekeben, de ebben most egyiket sem latom.
Persze tudom hogy ezert is megkapom majd, hogy milyen egy paraszt vagyok, hogy meg ebbe is beleugatok, de nem baj.
Koszi ennyit szerettem volna kellemes unnepeket!

makaveli

puma, ferrari kardigán
2019. 08. 17.
425
1 871
20
V4 karakter
brais sangüesa
V2 karakter
birol ozkul
Értem hogy meghagyni nosztalgiázni de ennyi erővel minden újdonságot ami az évek alatt jött ki kellene venni és ahogy megnyitót a szerver úgy hagyni. Aki néha fel jár azért hogy nosztalgiázni akar azt a pár embert nézzük vagy azt hogy akik aktívan játszanak azoknak a kedvére tegyünk és próbáljunk máshonnan is be vonzani embert. Jelen pillanatban ott áll a szerver hogy 30-60emberel megy, miközben egy gazdag rp-n 150-200 playerel napi szinten, évek óta nem volt fent 200 player a szerveren. Olyan újdonságokat kell behozni amivel jönnek új játékosok és maradnak is nem csak be néznek köszönek majd mennek is tovább.
nagy reszben nem csak a nosztalgiarol volt szo ennel a szervernel (szerintem) hanem mivel egy regebbi mod volt, nem felturbozva minden szarral, igy jobban futott gyengebb gepeken is, aki nem tudott sok fpssel jatszani v3on pl. az feljott ide es akkor jatszott itt. ezert kene meg mindig az, hogy had dolgozzanak a fejlesztok az optimalizaciokon aztan talan utana el lehet gondolkozni azon, hogy milyen egyeb fejlesztesek legyenek. de pont nem arra kell torekedni, hogy ezt a szervert hogyan lehetne felhuzni a v4 szintjere mert az full faszsag ahogy van.

Supsed

Az év Teamspeak 3 moderátora 2024-ben.
Támogató
2021. 07. 13.
257
319
19
LV karakter
azarate caspian
V2 karakter
cyrus g cortez
Nem is tudom hogy kezdjek bele, de igy is tele van fegyverrel a szerver. ( Nem is ragoznám, csak a HW eventen +10 skinest nyitottam.) Gondolom az emberek nem azt akarjak elerni hogy boldog boldogtalannal fegyver legyen, Sokkal jobban adnam ha nem ezt a reszet tunkolnák az emberek hanem az illegal npc/ hajot fejlesztenek + funkciokkal. Vagy a blueprint npc-kel valamit alkotnanak mert 1000+1 eves mar az a script. Boven van mit fejleszteni az illegal reszen is, Nem a legkezen foghatobb dolgot kell megragadni legalabb ha otletet irsz legyen annyi kreativitas benned hogy egy fontos dolgot ragadj meg. Nem támogatom ezt az ötletet.

Utoljára szerkesztve:

Zsombykah

Az év Adminsegéde, 2024-ben.
Támogató
2020. 04. 24.
290
347
V4 karakter
Austin Schmidt
V2 karakter
Stefan Adelsberger
Ez az ötlet még bőven rá érős, nem mondom azt hogy rossz az ötlet, de még biztos vannak fontosabb dolgok, ötletek amiket a szerveren meglehetne valósítani.
De azért majd a későbbiekben a szerveren szívesen megnéznék egy AR-15 gépkarabélyt, vagy egy M110 mesterlövész puskát.

• Tetszik
Reactions: Benett.

AkashiV2

Az év Adminisztrátora 2024-ben.
SzerverAdmin
v2
2019. 07. 28.
61
102
24
V4 karakter
Akashi Lorenz
V2 karakter
Akashi Hayes
Jó ötlet lesz, csak térjünk rá vissza később szerintem! Jelenleg kicsit sem támogatom az ötletet!

• Tetszik
Reactions: Zsombykah

kondor

fly emirates
Fejlesztő
v2
2023. 10. 21.
462
1 506
A jelenleg bent lévő fegyverek fele sincs kihasználva. Nem látunk erre igényt, inkább a bent lévőket próbáljuk népszerűbbé, elérhetőbbé tenni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.