Új "Clown" emote behozatala

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Ugyan azt tudom mondani mint Bati. Tegyük fel, X rossz helyre nyit egy topicot/rosszúl nyitja meg, mivel nem használ gyakran fórumot, akkor jönnek a keménylegények a bohóc emote-val. Nem támogatom.

Aaron

EX GA5/EX Veterán GMOD
Támogató
2019. 01. 09.
577
337
37
V4 karakter
Aaron Keegan
Nincs erre szükség, egy újabb olyan dolog amiből csak a vita és a panaszok hegye lenne.

• Szomorú
Reactions: MONSTER

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
520
5 651
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
A Haha emoji is ugyan úgy triggereli az embereket, ha valamit full komolyan kérdez/leír, majd jönnek a pistikék Haházni az összes kommentjét, mert mondjuk épp rájuk jött panasz vagy társai. Ennyi erővel nem mindegy hogy van +1 Clown emoji is a reakciók között? Haha-t se arra használják amire kéne, nem oszt nem szoroz hogy mik vannak ott.

kbazsy

fashion bitch
2019. 01. 10.
556
2 869
V4 karakter
gwenaelnoir
LV karakter
eeliselortie
Triggerel mindenkit, csak a viccelődés lenne belőle semmi értelme. Nem Támogatom.

• Tetszik
Reactions: 1saac

kbazsy

fashion bitch
2019. 01. 10.
556
2 869
V4 karakter
gwenaelnoir
LV karakter
eeliselortie
Fórum nem erre van. Vagyis hát én úgy gondolom.

kbazsy

fashion bitch
2019. 01. 10.
556
2 869
V4 karakter
gwenaelnoir
LV karakter
eeliselortie
Magamra ismertem? ebből a topicból is jött a beef már megint, de azért köszi a kedves megjegyzést :ROFLMAO:

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 938
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Ha a “Haha :ROFLMAO:” emojit is feszültségkeltésre használják akkor a “bohóc ?” emojival mennyi gond lenne.. sajna igen sokan arra használják, hogy ezzel idegesítsenek másokat és nem tudják, hogy mire kéne használni a reactokat forum.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.