stan
túlélő
- 2019. 01. 10.
- 1 090
- 4 301
- LV karakter
- Nick Estrada
Rossz nincsen, csak nem rps.Jó magam is sokszor megállok, és megkérdeztem, hogy elvihetem e. Nincs ebben semmi rossz se szerintem.
Rossz nincsen, csak nem rps.Jó magam is sokszor megállok, és megkérdeztem, hogy elvihetem e. Nincs ebben semmi rossz se szerintem.
Utálom már ezt a "mert irl ilyen nincs" mentalitást. Ez szerepjáték szerver, mindenki szélsőséget rpzik. Itt mindenki nagyon kemény, közvetlen, hiper udvarias, rendőr aki nem fél semmitől meg nem tudom milyen üzletember. Ha azt rpzed, akkor még pedig igenis van ilyen mint ahogy irl is. Szálljunk már le arról a gondolatról, hogy itt mindenki átlagember meg, hogy ilyet nem mernék irl csinálni. Nyilván nem mert ezt nem irl és a karakter amit rpzek se én vagyok. Nyilván kell a hősiességnek meg keménységnek határt szabni, erre van a pg szabály.Nem, nem RP-s. Nálam még RL nem fordult (De másnál sem) olyan elő, hogy álltam az út szélén és egyszercsak odajött egy autós, aki teljesen ismeretlen, hogy "Csá haver, kell fuvar?, Üdv, elvigyem?, Csa batya, eldobjalak?".
Ha veled volt ilyen RL, hogy odament egy teljesen random autós akit még életed során nem láttál és te jó szívvel beszálltál mellé, akkor az már rég gond. Ez pont annyira nem RP-s mintha odamegy valaki hozzád, hogy "Csá, eladod?, Üdv uram, eladó?, Szia, mit tud és mennyibe adod????"
PReDi válasza:Figyelmeztetést kaptál!
15.) Hozzászólásba TILOS csak képet, videót berakni.
Nem, nem RP-s. Nálam még RL nem fordult (De másnál sem) olyan elő, hogy álltam az út szélén és egyszercsak odajött egy autós, aki teljesen ismeretlen, hogy "Csá haver, kell fuvar?, Üdv, elvigyem?, Csa batya, eldobjalak?".
Ha veled volt ilyen RL, hogy odament egy teljesen random autós akit még életed során nem láttál és te jó szívvel beszálltál mellé, akkor az már rég gond. Ez pont annyira nem RP-s mintha odamegy valaki hozzád, hogy "Csá, eladod?, Üdv uram, eladó?, Szia, mit tud és mennyibe adod????"