"Üdv elvihetem?" büntetése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dkornel2000

Újonc
2019. 01. 11.
12
9
23
LV karakter
Jhon Stanford Mathew
Nem RPs az, hogy ha megyek a sivatagba aztán az út mentén álló csávótól megkérdezem, hogy "Szevasz, elvigyelek?". Úgy mondod, mintha ha kint állnál az országút mellet egymagadba, főleg a sivatagba vagy a városon kívül, a való életben nem állnak meg neked.

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 090
4 301
LV karakter
Nick Estrada
Nem, nem RP-s. Nálam még RL nem fordult (De másnál sem) olyan elő, hogy álltam az út szélén és egyszercsak odajött egy autós, aki teljesen ismeretlen, hogy "Csá haver, kell fuvar?, Üdv, elvigyem?, Csa batya, eldobjalak?".
Ha veled volt ilyen RL, hogy odament egy teljesen random autós akit még életed során nem láttál és te jó szívvel beszálltál mellé, akkor az már rég gond. Ez pont annyira nem RP-s mintha odamegy valaki hozzád, hogy "Csá, eladod?, Üdv uram, eladó?, Szia, mit tud és mennyibe adod????"

Laccek

Barangoló
2019. 01. 10.
103
38
V4 karakter
Chris Lorenz
LV karakter
Chris Ramsay
V2 karakter
Gary Nicholson
Igazad van Támogatom

dkornel2000

Újonc
2019. 01. 11.
12
9
23
LV karakter
Jhon Stanford Mathew
Nem, nem RP-s. Nálam még RL nem fordult (De másnál sem) olyan elő, hogy álltam az út szélén és egyszercsak odajött egy autós, aki teljesen ismeretlen, hogy "Csá haver, kell fuvar?, Üdv, elvigyem?, Csa batya, eldobjalak?".
Ha veled volt ilyen RL, hogy odament egy teljesen random autós akit még életed során nem láttál és te jó szívvel beszálltál mellé, akkor az már rég gond. Ez pont annyira nem RP-s mintha odamegy valaki hozzád, hogy "Csá, eladod?, Üdv uram, eladó?, Szia, mit tud és mennyibe adod????"
Utálom már ezt a "mert irl ilyen nincs" mentalitást. Ez szerepjáték szerver, mindenki szélsőséget rpzik. Itt mindenki nagyon kemény, közvetlen, hiper udvarias, rendőr aki nem fél semmitől meg nem tudom milyen üzletember. Ha azt rpzed, akkor még pedig igenis van ilyen mint ahogy irl is. Szálljunk már le arról a gondolatról, hogy itt mindenki átlagember meg, hogy ilyet nem mernék irl csinálni. Nyilván nem mert ezt nem irl és a karakter amit rpzek se én vagyok. Nyilván kell a hősiességnek meg keménységnek határt szabni, erre van a pg szabály.

• Tetszik
Reactions: 1saac és Rosinante

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 090
4 301
LV karakter
Nick Estrada
chh.png

PReDi válasza:
Figyelmeztetést kaptál!
15.) Hozzászólásba TILOS csak képet, videót berakni.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Leen

Fórum betyár
Támogató
2019. 02. 17.
1 136
962
35
Las venturas
V4 karakter
Lisa Hooren
LV karakter
Mia Leen
Sziasztok! Én csak annyit fűzök a témához hogy velem ma kétszer de máskor is előfordul hogy farmozok vagy épp állok egyhelyben a kocsimmal és féltünik a semmiből egy ember és megkérdezni hogy elviszem e a buszpálya udvarra hát néha mondanám nekik hogy nem de mivel azt gondolom hogy új a városban ( új játékos a szerveren) meg mondja is hogy most vette fel a munkát a városházán ezért elszoktam őket vinni ingyen ergo segítek neki tudom nem nagy dolog de hát én is voltam új a városban meg ti is. Nekem is segítettek az elején én mért ne segítsek legalább ennyivel. A többi dolgot én is elitélem legyen az üdv eladó, vagy kéne egy kis pénz tudnál adni dolog. Ui: ha úgy van nincs teloja adok neki egy kis pénzt és hívok neki Taxit.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Morozno és Custer

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
334
553
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
Ez nekem is szokványos jelenség, mivel az egyik kórháztól 20m-re van a házam. De viszont nekem nem ezekkel az emberekkel van problémám, hanem azokkal akik odajönnek amikor gyalog vagyok, hogy elvihetnek-e..

front

Aktív fórumozó
2019. 01. 11.
297
271
V2 karakter
callem gaines
Ha belegondolsz igaz, ezt irl nem fogjak megkerdezni azert buntetni se fognak teged ezert egyebkent inkabb ne is foglalkozz vele akkor konnyebb.

patrik55

Újonc
Támogató
2019. 01. 29.
50
43
V4 karakter
Scott Lackwood
LV karakter
Scott Lackwood
Szerintem is kéne büntetniy, támogatom!

blez

Aktív fórumozó
2019. 01. 13.
285
914
V4 karakter
Sylvia Ayala
LV karakter
Raymond Melton
ez mindenképpen kéne. büntessük, de nagyon.

• Imádom
Reactions: patrik55

mate.

Barangoló
Támogató
2019. 04. 27.
137
95
V4 karakter
deqavious.green
LV karakter
dominik.starker
nem csak az "üdv, elvihetem", hanem a "kell fegyver", "kell munka" és a többi társait is bűntetni kéne.

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney

Alapjáraton az utcákon gyakori a gyalogosforgalom, ezért IRL nem szokott olyan sűrűn történni, max ha főúton/mellékútvonalon látnak valakit aki sétál, és tudja az illető aki fel szeretné venni, hogy nincs közelben város/falu. Mellesleg, nem értem mit éreznek azok az emberek akik inkább rohangálnának, mintsem mondjuk , hogy felszálljon az egyik városi/vidéki buszra? Konkrétan fel tudsz sétálni az ajtón (még ha zárva van akkoris), ha nagyon paraszt akarsz lenni még fizetni sem kell, (de szerintem $90-ba már ugyancsak nem halna bele senki) ami elvisz minden olyan fontos helyre ami épp kellene neked. A városi buszos ott megy el VH előtt, nem messze a VH-tól kb 5 méterre van ott a retek buszmegálló, megáll a postás deponál is, meg a kaszinónál is, meg az áruszállító depotól is nem messze.. Nem értem az embereket, elég sok esetben buszozok én is, szimplán mert ha gyorsabb nem is, de mindenképp olcsóbb mint mondjuk taxit hívni és gyorsabb mint futni, plusz még majdnem mindig ott tud kitenni ahol akarom.

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
633
3 527
V4 karakter
luigi palmiro
LV karakter
dwight gallagher
Full jogos,elég idegesítő mikor futsz az utcán és 3 sarkon át melletted megy(rosszabbik esetben a szembe sávban),közben pedig vagy 20x megkérdezi,hogy elvihet-e.

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Értelmetlen ötlet. HA akarod, hogy elvigyen akkor beülsz.
Ha nem akkor meg nem. Taxisoknak el lehetlenítené azt, hogy így vigyen embert.
És ha behozunk egy szabályt akkor az mindenkire vonatkozik.

Semmi értelme.

• Tetszik
Reactions: Morozno és 1saac
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.