"Üdv elvihetem?" büntetése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
334
553
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
Az ötletem a következő:

Az "Üdv elvihetem?" kérdés egyenrangúvá tétele az "Üdv eladó?" és "Üdv, mit tud?" kérdésekkel.

Miért?:

Mivel IRL se jönnek hozzám/hozzád kocsival, hogy ki tudja milyen okból elvigyen bármeddig is, főleg nem azért, hogy elraboljon.
A szerveren ez egy észlelhető jelenség, szinte mindennapos.
Történt velem többször is, hogy 100 métert sétáltam, és az a 100 méter alatt háromszor is megkérdezték tőlem az adott kérdést és a szinonímáit.

Emellett..

Ezért van a Taxi hogyha nincsen kocsim, akkor pénzért cserébe elvisznek oda ahova akarom.
Ha nincs pénzem akkor meg stoppolok. Az onnantól szerintem teljesen RP-s.

Régen még hirdető felületen se lehetett magántaxizást hirdetni, nem tudom, hogy ez ma is így van-e.

Köszönöm a megtekintést!

Utoljára szerkesztve:

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 090
4 301
LV karakter
Nick Estrada
IRL sem állna meg egy random autós, hogy "csa! nem kell fuvar???"
Szóval igen, ezt körülbelül az "udv, elado?"-val kéne egy szinten büntetni, mivel ez sem történik meg IRL napi 10x. (Végülis velem nem.)

Ha meg valakit el akarnak rabolni, akkor csinálják RP-sen. Nem kell 4 sárkány előtt fuvart kínálni neki, aztán ha beszáll akkor bezárni az ajtót. Ezek után menni rablóshegyre, aztán elvenni a telefonját meg a tollát.
IRL sem így rabolnak ki embereket, hanem leginkább kevésbé forgalmas helyeken elkapják őket, aztán egy sikátorban kifosztják...

Utoljára szerkesztve:

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
334
553
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
Már volt rá példa ,hogy kiszálltak , ne félj.

Bagós

Barangoló
2019. 01. 12.
113
50
V4 karakter
Roger G Jonson
LV karakter
Nathan Parks
Sziasztok! Ebben teljeset egyet értek. Mert eléggé idegesítő, hogy konkrétan keresztbe áll a járdára kocsival, hogy végre választ adj neki IC.

• Tetszik
Reactions: patrik55

innocent

arrogante
2019. 01. 10.
336
329
21
V4 karakter
tsuyuri shinobu
LV karakter
quincy choice
Én is rengetegszer jófejségből megkérdem, hogy elvihetem-e valahova
Ez okés, jófej vagy meg minden. De ettől függetlenül nem realisztikus. IRL sem látsz meg valakit sétálni a járdán majd állsz fel keresztbe, húzod le az ablakot és kérdezed meg, hogy elviheted-e valamerre.

• Tetszik
Reactions: Teszta és Dorsym

Domino

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 20.
346
452
24
Dunaújváros
V4 karakter
ぞ olesya cvetajeva
LV karakter
ぞ Quinell Mambolza ✞
V2 karakter
ぞ lola lorenz
Értelmetlen az egész leírás szerintem, IRL is ha futsz A-ból B-be vagy sétálsz az út mellet, 100% hogy valaki megfogja kérdezni, hogy elvihetem esetleg vagy merre megy, vagy valami hasonló, szóval én tartozkodom!

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Értelmetlen amit leírsz, IRL akinek van egy kis esze nem száll be / enged be idegen emberek kocsijába / idegen embert a kocsijába.
Egyszerűen elterjedt rablási módszer a szerveren, de realitás alapja nincs.
Aki meg nagy maffiózó akar lenni, az csatlakozzon a scriptelt fkhoz, és ne civil emberrablót játszon, nulla karaktertörténettel.

• Tetszik
Reactions: Domino

peko

Pötyögtető
2019. 01. 10.
419
1 390
V4 karakter
Enrico Pierpaolo
Valóban ezt szerintem is kéne büntetni, de én azzal ki egésziteném a dolgot hogy sétálok és oda jön 3 csávó kocsival és le húzzák az ablakot és megkérdezik: "Üdv, kell munka?" na szerintem ezért is lehetne büntetni a játékosokat. IRL se ez a módja ha munka erőt keresnek bárhova. Mindenféleképpen támogatom az ötletet.

• Tetszik
Reactions: stan és real beno

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
334
553
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
Én ebben az ötletben főleg a vadidegenekről beszélek , nem barátokról , ismerősökről vagy azokról akiben megbízol..
Emellett egy idegen ember se ajánlott nekem sehova fuvart úgy ,hogy ne kérdeztem meg volna. Ezért is tértem ki részben a stoppolásra.
És szerintem az "Üdv, kell munka?" is közéjük mehet.

• Tetszik
Reactions: stan

mesterviktor

Újonc
2019. 03. 14.
37
25
22
Pest
V4 karakter
Danniels Jacob
LV karakter
Roman Czajkowski
V2 karakter
Tansho Ichita
Hát igen, ezek a dolgok engem is bosszantanak. Amikor még anno 2017-ben így próbálkoztunk rabolni (kalapáccsal),akkor még senki nem tudta hogy rabolni fogjuk. Amikor már mindenki ezt csinálta unalmas, és egyértelmű volt. Ez teljesen ugyanaz mint az üdv eladó, csak egy kicsit más változata. Természetesen IRL nem fogsz beszállni egy kocsiba sem, mikor hazafele jössz a kisboltból egy doboz tejföllel, hogy kell-e egy fuvar (mondjuk én semmilyen esetben sem szállnék be egy vad idegen kocsijába, de ez már személy függő), tehát szerintem ennek a dolognak semmi köze nincs a taxisokhoz, abban az esetben ha tényleg nem rablás szándékból kérdezik. Ennek is véget kéne vetni, mert kezd unalmassá válni.

Robbie

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
72
48
UK Bitches 😈🔪
V4 karakter
✖️
LV karakter
🥷 Jayden Stacks
V2 karakter
✖️
Inkabb a jatekoskozosseget kene megreformalni, hogy ne minden masodik ember akarjon rabolni egy 8 venomos kocsibol, hanem epitsen egy rendes karaktert.
Bar ilyen sose lesz szoval lehet almodozni.
ADOM

Amúgy mehet, nem mintha engem érintene de ez már kicsit rutinos egy szöveg és mindig rablás a vége.

dkornel2000

Újonc
2019. 01. 11.
12
9
23
LV karakter
Jhon Stanford Mathew
Jó magam is sokszor megállok, és megkérdeztem, hogy elvihetem e. Nincs ebben semmi rossz se szerintem. Mennyből tart azt mondani, hogy nem aztán mész a dolgodra? Velem is volt sokszor, hogy éppen nincs kocsim, nagyobb távot kell futni jó érzés ha valaki elvisz. Nyilván nem kell beszállni másik 3 játékos mellé mert tudjuk a végét de ez ic ügy. Az aki meg mindig paranoiás attól, hogy elfogják rabolni ne cipelje magánál a fél háztartást, ne szálljon be idegen mellé, hívjon taxit. Nem támogatom.

Szerkesztés: Ha már valamit annyira beakarunk tilttatni akkor az legyen az üdv. rövidítés. Vagy írja ki, hogy üdvözletem vagy semmit.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.