- 2019. 01. 10.
- 3 413
- 7 969
- 22
- V4 karakter
- Patrick Steele
- LV karakter
- Reno Campbell
Sziasztok! Elkészítettem ismét, hogy hogyan kell az UCP-t használni. Nem nagy dolog és egyebek, de hátha valakinek jól jön.
Első lépésben menjünk fel a SeeGameSystem SeeMTA v3-as szerverének UCP login felületéhez.
Ezek után töltsük ki az adatokat és lépjünk be.
SERIALVÁLTÁS
Ide beírhatjuk az indokot, hogy miért szeretnénk leváltani a jelenlegi serialunkat.
Miután rámentünk a következő ablak fogad minket:
Ide beírhatjuk az indokot, hogy miért szeretnénk leváltani a jelenlegi serialunkat.
JELSZÓVÁLTÁS
Miután rányomunk a jelszóváltás opcióra a következő ablak fogad minket.
Ide a felugró ablakba beírjuk a megfelelő mezőkbe az adatokat és készen is vagyunk. A jelszavunk automatikusan updatelve lesz.
NÉVVÁLTÁS
Itt is szintén kitöltünk mindent az utasítások alapján és 48 órán belül el lesznek bírálva a dolgok. Az indokhoz normális indokot írjatok különben nem fogják elfogadni az adminok.
Első lépésben menjünk fel a SeeGameSystem SeeMTA v3-as szerverének UCP login felületéhez.

Ezek után töltsük ki az adatokat és lépjünk be.
SERIALVÁLTÁS

JELSZÓVÁLTÁS
Miután rányomunk a jelszóváltás opcióra a következő ablak fogad minket.

Ide a felugró ablakba beírjuk a megfelelő mezőkbe az adatokat és készen is vagyunk. A jelszavunk automatikusan updatelve lesz.

NÉVVÁLTÁS
Itt is szintén kitöltünk mindent az utasítások alapján és 48 órán belül el lesznek bírálva a dolgok. Az indokhoz normális indokot írjatok különben nem fogják elfogadni az adminok.