- 2021. 05. 10.
- 253
- 660
- V4 karakter
- aurel kral

≾ In-Game neved ≿
Thayer Deaumont
≾ Mióta használod a TeamSpeaket? ≿
Körülbelül 6 éve.
≾ Mennyi időt tudnál fordítani a feladataid ellátására? ≿
Igazából a nap nagy részében. (Körülbelül 6-8 óra.)
≾ Átlagosan naponta mennyi időt töltesz a TeamSpeaken? ≿
Naponta 10 órát átlagosan.
≾ Miért pont téged válasszunk a csapatba? ≿
Úgy gondolom hogy megállnám a helyem a feladat ellátásával kapcsolatban. Hamar betudok illeszkedni közösségekbe, illetve mindig is kerestem a lehetőséget ahol tudok segíteni másokon.
≾ Miért a TeamSpeak moderátorok csapatához szeretnél tartozni? ≿
Azért szeretnék a TeamSpeak Moderátorok csapathoz tartozni, mivel szeretném magam próbára tenni a feladatkörön belül, illetve megszeretném ismerni mind a csapat, mind a játékosbázis nagy részét.
≾ Hogyan tudnád segíteni a kezdő TeamSpeak felhasználókat? ≿
Ismertetném velük a szabályzat pontjait, elmagyaráznám a TeamSpeak funkcióit, illetve elmondanám nekik hogy melyik szobákat hol találják.
≾ Írd le a számodra legfontosabb három TeamSpeak szabályt! ≿
- Tilos a TS MG! - Rengeteg szituációt átírhat, ha valaki megsérti ezt a szabálypontot.
- Tilos mások nem publikus adatainak (facebook, képek stb.) kiadása, ezek felhasználása! - Véleményem szerint a lehető leggerinctelenebb dolog, senki sem látná viszont saját magát egyéb fun/meme csoportokban ahogy rajta röhögnek.
- Tilos mások piszkálása, zaklatása, szidása, fenyegetése, lejáratása, kifigurázása! - Szintén egy olyan cselekedet ami említésre való, komolyabb hozzáfűzni valóm nincs, mint a második szabálypont kifejtésénél.
≾ Ismertség a csapaton belül, referenciáid ≿
Adminisztrátor a V3-on.
Képszerkesztő Tag a művésznegyedben.
≾ Mit teszel, ha egy játékos nem akarja megérteni, hogy képfeltöltési engedélyt nem tudsz neki adni? ≿
Többször közlöm az illetővel hogy nem fogok neki adni, ha továbbra sem érti meg akkor szólok egy magasabb rangú moderátor társamnak az üggyel kapcsolatban.
≾ Mutasd be magad 5-10 mondatban ≿
Noelnek hívnak, jelenleg 17 éves vagyok. Fejér megyében lakok, azon belül is Dunaújváros-t erősítem mint ottani lakos. Nagyjából 6-7 éve RP-zek, a TeamSpeak már kezdetek óta használtam/használom. Főbb tevékenységeim közé tartozik hogy 11. éve kézilabdát sportolok, illetve gimnáziumban tanulok. Mondhatni nagy tapasztalatot tudhatok magam mögött, mint SGS szinten, mint akár más szerverek terén. Egyéb játékaim közé tartozik a Rocket League, Rainbow Six Siege, ArmA 3, és PUBG. Ezek közül a Rocket League az, amit komolyabb szinten is játszottam már, igazolt játékosként.
Adminisztrátor a V3-on.
Képszerkesztő Tag a művésznegyedben.
≾ Mit teszel, ha egy játékos nem akarja megérteni, hogy képfeltöltési engedélyt nem tudsz neki adni? ≿
Többször közlöm az illetővel hogy nem fogok neki adni, ha továbbra sem érti meg akkor szólok egy magasabb rangú moderátor társamnak az üggyel kapcsolatban.
≾ Mutasd be magad 5-10 mondatban ≿
Noelnek hívnak, jelenleg 17 éves vagyok. Fejér megyében lakok, azon belül is Dunaújváros-t erősítem mint ottani lakos. Nagyjából 6-7 éve RP-zek, a TeamSpeak már kezdetek óta használtam/használom. Főbb tevékenységeim közé tartozik hogy 11. éve kézilabdát sportolok, illetve gimnáziumban tanulok. Mondhatni nagy tapasztalatot tudhatok magam mögött, mint SGS szinten, mint akár más szerverek terén. Egyéb játékaim közé tartozik a Rocket League, Rainbow Six Siege, ArmA 3, és PUBG. Ezek közül a Rocket League az, amit komolyabb szinten is játszottam már, igazolt játékosként.
Utoljára szerkesztve: