Travis Kalashov -> Aldo Marku , Bujar Ferati , Rudy Ermal , Armadeo Marsel , Aiden Zafi [Jhnny]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2024. 03. 23.
48
39
V4 karakter
Seiz Delacroix
LV karakter
Tucker Moss
Szerintem ha belenézek a logba, nem egy darab OOC rádiózást találnék... Van mindenről log ha kell visszakeresem. Szerintem hótra nem érdekel senkit, hogy jelenleg mit intézel fent IC, mert ember hiányában nem fogsz tudni RPzni. Az, hogy te nem akkor vagy fent a szerveren amikor mi, arról nem mi tehetünk, ahhoz, hogy mi mit csináltunk a gyárba, az előrp teljesen ad magyarázatot.

Hozzáteszem, nem a lövés alapján ítéljük meg az embert, hanem az RP-je alapján. Szerintem nekem semmi kifogásolható nem volt az rpmbe a frakcióba, veled ellentétben. Sokkal felelősségteljesebben cselekedtem, beszéltem a másikkal, és hasonlók. Arról hogy te nem tudsz így viselkedni, majd kialakul. (Remélhetőleg)
A minőség számít nem a mennyiség. Nincs itt rátok szükség , egésznap csak a rablás megy , dc szerver is tele van dara videókkal. A közösséget romboljátok csak , azt nem értem hogy nem vagytok még bannolva. A Pk-t innentől nem figyelem , majd Jhnny átolvassa elbírálja. Köszönöm szépen.
[Nagyon felelősségteljesen cselekedtél , a probléma az , hogy nem abban amiben kellett volna.]

fintsikehh

Újonc
2023. 08. 06.
28
51
V4 karakter
Rogers Luna
LV karakter
Luna Capri
A minőség számít nem a mennyiség. Nincs itt rátok szükség , egésznap csak a rablás megy , dc szerver is tele van dara videókkal. A közösséget romboljátok csak , azt nem értem hogy nem vagytok még bannolva. A Pk-t innentől nem figyelem , majd Jhnny átolvassa elbírálja. Köszönöm szépen.
[Nagyon felelősségteljesen cselekedtél , a probléma az , hogy nem abban amiben kellett volna.]
Hát ez durva kijelentés azért. Egész karrierem alatt nem kaptam PK-t tény, tény hogy csak V4 óta játszom, de ez akkor is elég durva kijelentés volt részedről. Az hogy a lövöldözős klippeket beküldtem, hogy megnézhessék a többiek, szerintem senkit sem zavart, a kemény 6 emberből a frakció dcn. Ha ennyire nem tetszett, csak szimplán nyomtad volna ki a videót. A közösség rombolást megint nem értem, de már csak szerintem magad alatt vágod a fát, mert ez már alapvetően nem is szerepel a PK indokjában.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.