- 2024. 03. 23.
- 48
- 39
- V4 karakter
- Seiz Delacroix
- LV karakter
- Tucker Moss
A minőség számít nem a mennyiség. Nincs itt rátok szükség , egésznap csak a rablás megy , dc szerver is tele van dara videókkal. A közösséget romboljátok csak , azt nem értem hogy nem vagytok még bannolva. A Pk-t innentől nem figyelem , majd Jhnny átolvassa elbírálja. Köszönöm szépen.Szerintem ha belenézek a logba, nem egy darab OOC rádiózást találnék... Van mindenről log ha kell visszakeresem. Szerintem hótra nem érdekel senkit, hogy jelenleg mit intézel fent IC, mert ember hiányában nem fogsz tudni RPzni. Az, hogy te nem akkor vagy fent a szerveren amikor mi, arról nem mi tehetünk, ahhoz, hogy mi mit csináltunk a gyárba, az előrp teljesen ad magyarázatot.
Hozzáteszem, nem a lövés alapján ítéljük meg az embert, hanem az RP-je alapján. Szerintem nekem semmi kifogásolható nem volt az rpmbe a frakcióba, veled ellentétben. Sokkal felelősségteljesebben cselekedtem, beszéltem a másikkal, és hasonlók. Arról hogy te nem tudsz így viselkedni, majd kialakul. (Remélhetőleg)
[Nagyon felelősségteljesen cselekedtél , a probléma az , hogy nem abban amiben kellett volna.]