Travis Kalashov -> Aldo Marku , Bujar Ferati , Rudy Ermal , Armadeo Marsel , Aiden Zafi [Jhnny]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2024. 03. 23.
48
39
V4 karakter
Seiz Delacroix
LV karakter
Tucker Moss
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Travis Kalashov >

Panaszra tett játékos neve:
<
Bujar Ferati , Aiden Zafi , Rudy Ermal , Amadeo Marsel , Aldo Marku >

Panasz oka:
<
Non rp , teljesen nonszensz viselkedés , Pk-val való fenyegetőzés ,Metagaming,Szereptévesztés >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
[2024-03-25 20:19:26] [Output] : Aldo Marku: (( akkor mehet a pk )) -> Pk-val való fenyegeztőzés.
https://pastebin.com/8sgPm8dB , https://pastebin.com/ieHN9GTt -> Non Rp , Metagaming. [A Metagaming Aiden Zafi-nál testesül meg aki már ckzva volt , és gondolom egyébként senkinek nem mutatkozott be.] , A maradék pedig már bent van a panasz okánál.

>

Megjegyzés:
<
Na , most. A Rudaj Organization "ideiglenes" leaderje lennék , és hát mit ne mondjak történt egy kis malőr. Pár nappal ezelőtt az egyik tagot kiraktam a frakcióból , ugyanis folyamatosan ATM-ezni szeretett volna , és emiatt kaptuk a pk-t is nemrégiben , ígyhát kiraktam e-miatt , illetve mikor fellett rakva nagyobb rangra ATM miatt , a tudosám nélkül felvett 2 embert. [Aiden Zafi,] , Ezután kiraktam a kettő embert akit felvett , ugyanis kb semmi közük nincsen a frakcióhoz. [Aldo Marku , Isabella(Nincs köze a pk-hoz.)]. Amadeo Marsel benne volt a másik panaszkönyvben is , amiről én a tegnap előtti napig nem tudtam , és közös leaderi megegyezés alapján őt is szabadútra szerettem volna bocsájtani , illetve IC próbált főnökösködni , nem fogadott szót általában a parancsaimnak , így az IC indokom is meglett volna rá. A mai napon mikor felléptem , láttam hogy Aiden aki ekkor már kivolt ckzva rajta van a frakció rádión , így értetlenkedésemből egyből Admint hívtam , megkérdezni hogy ilyenkor mi a helyzet , de nem kaptam erre választ , azt mondta frakció ügy , illetve elmondta hogy frakció tagok adták meg az ekkor már teljesen civil Aidennek , Aldo-nak a rádió frekvenciát. Ezen én IC felkaptam a vizet , összehívtam őket a HQ-ra [placcként van a logban megnevezve] , ahol megjelent Aiden is , kisebb idő után Aldo is. Aident megpróbáltam IC elzavarni , és nem engedelmeskedett az utasításaimnak [Nem kért névváltást így ugyanazt a karaktert folytatja azóta is , tehát nem értem mit keresett a HQ-n.]. Mikor rászóltam Amadeo belém állt , elkezdett nekem IC ágaskodni , eközben már OOC is ment a vita. Miután IC elkezdett nekem beszólógatni , behívtam a házba ahol elkezdtem felkészülni a Ck-jára , [Ez ooc is lett vele közölve , de nem vette figyelembe , későbbi meglepődöttségét gondolom ez okozta.] Elővettem egy TEC-9-et , ezek után ketten is elővették a frakció tagok közül a fegyvert és rám fogták. Szerintem ez teljesen NON RP , illetve szereptévesztés , nem fogod rá a saját főnöködre a fegyvert , főleg egy maffiában. Ezekután én vétettem egy hibát , ahol is elsütöttem egy töltényt mert nem láttam , hogy rámfogja még valaki a fegyvert. [A szankciót elfogadtam , nem is tagadtam , hogy megtörtént a szabálysértés] Ami az egészben bánt az az , hogy a srácok teljesen minden szankció nélkül megúszták , mikor szerintem ez elfogadhatatlan amit műveltek , egész adminügy alatt csak az "XD"-zés ment. Orton-ra nem teszek panaszkönyvet , ugyanis ő nem láthatta át mert pörgött végig az OOC chat , az én bírálatom teljesen jogos volt. A PANASZKÖNYVHÖZ hozzászólhat Orton mint ott lévő bíráló admin , a panaszra tettek , Beshar Ymeri , Carlito Carballo , Bíráló Admin. >

Utoljára szerkesztve:

Jhnny

цербијанац
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 662
2 627
LV karakter
sean.fraser
Várom a válaszukat 24 órán belül.

fintsikehh

Újonc
2023. 08. 06.
28
51
V4 karakter
Rogers Luna
LV karakter
Luna Capri
Csáó! Szeretnék akkor kicsit reagálni a témára

Annó régi rudaj tagok is voltunk ketten. A PK amit akkor kaptunk, kezünk lábunk nem volt benne, mert akkoriban alig játszottunk a szerveren. Közünk nincs hozzá.

Megvolt beszélve minden, IC fel lettünk véve, és adtál NEKEM egy olyan rangot amivel a maradék tagokat feltudom venni akik még ekkor nem voltak fent a szerveren , csak te ezek szerint ezt figyelmen kívül hagytad, hogy leírtam. . Mi felvettük a maradék pár embert, hiszen mindenki megcsinálta a névváltást, és az előző FKból kiléptek. Az ATM-ezésről annyit, hogy NEKED azaz Travis-nek volt csak joga ATM rangot adni. Ha te nem adsz ATM-emhez jogot, ATM nincs. Elmondtuk neked nem is egyszer, hogy Aiden csak szórakozik. Az hogy te egy számítógépes játékon OOC idegeskedsz, arról már nem tehetünk.

A tegnapi HQn történt szituációról meg ne is beszéljünk szerintem, mert te CK gyanánt csak kirúgtál minket f3-ból miután jailbe rakattunk.
PKval nem fenyegettünk, hanem Orton mondta ha jól emlékszem, hogy ilyen esetben FRAKCIO PK-t szoktak írni az emberek, és nem reportot.

Arról, hogy miért fogtam rád a fegyvert, teljesen megvolt rá az IC előzmény, idézőjelesen a halálunkat emlegetted.
Videóm van a bent történt fegyverfogásról.

Aidan-t pedig én vittem HQra mert valamit beszéltek Traviss-el, de pontosan nem tudom mit.

Részemről ennyi, szerintem mindent leírtam ami említve volt, ha valami van nyugodtan írjatok. Képviselem a többieket is a témába, ha lehetséges.

Az OOC stílus -ról meg annyit, hogy szimplán röhejesnek tartotta mindenki, azt ahogyan a frakciót vezeted, próbáltunk segíteni, RP ötleteket is mondtunk, de olyan volt, mintha egyik füleden be, másikon ki. Ezzel nem tudok mit csinálni, se nem szidtunk, se semmi. Az hogy röhögtünk OOC chaten az csak a helyzet kínosságát, és nevetségességét fokozta azután hogy PG-ztél, és egy RP folyt-ot nem bírtál kérni.

LacGamer11

Újonc
2019. 02. 22.
73
79
V4 karakter
Dylan Blye
LV karakter
Aiden Zafi
Sziasztok! Reagálnék én is akkor.
Alapvetően 6 ember akart csatlakozni az FK-ba és ezt meg is beszéltük Travis-el amikor felvett. Először csak engem és Amadeo-t vette fel és Amadeo mondta neki, hogy fel vesszük a többieket. Amikor a többiek felléptek, valakit én vettem fel, valakit Amadeo. Majdnem mindenhez volt jogom, mert nagy rangot kaptam még se csináltam semmit vele, csak azokat vettem fel akiről eddig is volt szó. Travisnek nem is volt velük baja, mert elmentünk ATM-zni is és akkor nem zavarta, hogy elvileg random emberek vannak bent a frakcióba, csak akkor amikor random indokkal ki akart minket rúgni. Úgy gondolom igen, sokat mondogattam azt hogy ATM, ATM, de általában azt az én társaságomnak mondtam és teljesen viccből, mert amúgy is el lett véve tőlünk a jog. Egyedül Travis tudott bármit csinálni, vagy jogot adni. Magyarul addig nincs semmi ilyen dolog amég Travis nem egyezik bele. Nem is értem ez hogy lenne indok, hogy sokat mondom az ATM-et.

Travis emellett random indokokkal, egyfolytában CK-zni akar mindenkit. Nem is értem min volt kiakadva alapvetően. Kaptam egy CK-t. Normális IC indok nem volt rá és szerintem rendes elő RP se. Travis megkérdezte, hogy akarok-e NV-t, én mondtam hogy nem, ezt a karaktert akarom folytatni. Ez után be vitt a garázsba elmondta, hogy mennyire nem fog ez igy menni, majd ooc leirta, hogy kész vagyunk mehetünk. Nem foglalkoztam vele, úgy voltam, hogy akkor mindent elfelejtett a karakterem a frakiról és ennyivel le van tudva. Tegnap el akartunk menni rabolni egyet, ezért elmentem a HQ-ra. A többiek ekkor még bent voltak f3-ba. HQ-n összekészülődtünk, felmentem fraki rádióra, majd elementünk rabolni. Volt egy admin ügyünk rablás közben, ekkor irt Travis rádióra, hogy kik vagyunk. Nemtudtunk vissza irni az AÜ miatt, de Travis olyanokat irt, hogy olyan hangja van a srácnak mint Aiden. Úgy hogy Aiden most lett ki CK-zva elvileg.
[2024-03-25 19:24:36] [Output] : [R1] Travis Kalashov mondja: Előbb Aiden hangját hallottam , de őt én végeztem ki saját kézzel.
Én a rablás után mikor találkoztam Travissel tartottam azt, hogy nem ismerem és úgy beszélek vele. Ő meg áthozta az ooc idegeskedését ic és egyből el akart minket zavarni. Mi IC full normálisan beszéltünk, rp-ztünk, ő meg fenyegetőzött a CK-val. Még beszélgettünk kint kicsit, majd bementünk és Travis úgy döntött előveszi a Tec-9 fegyverét és 5 embert egyszerre ki CK-zik. Mellesleg Travis kapott AJ-t a benti lövöldözésből és már rám is kihivta az admint MG-re, persze 0 sikerrel.
Nemtudom mi a problémája Travis-nek, de egyszerűen kihasználja, hogy nincs jelenleg leader a frakcióban, csak ő. Indokolatlanul akar kirúgni mindenkit, mert neki olyan kedve van. Mi azért jöttünk ide a srácokkal, mert régen egy-két ember tagja volt a frakinak. Tudtuk, hogy ki van halva a frakció. Vissza akartunk jönni, hogy kicsit beinditsuk, de ezt Travis vezetésével biztos nem lehetséges. Nem lehet vele semmit megbeszélni, a gyerekes ooc viselkedése miatt és teljesen visszaél a hatalmával.

Az ooc XD-zésünkről. Több napja megy a Travis hisztije IC és OOC. Kezd kicsit elegünk lenni és kezd ez átmenni személyesbe. Én nem fogom megérteni, hogy miért rakott ki a frakiból, de azt főleg nem értem, hogy miért fáj neki, ha a barátaimmal játszok és velük vagyok IC. Alapvetően nem is él a fraki tehát senkit nem zavarok a HQ-n. Már nevetséges volt az egész helyzet Travis részéről ezért XD-ztünk admin ügy alatt. Nem értem ez miért akkora probléma. Szankicó nélkül nyilván azért úsztuk meg 2 admintól is, mert nem csináltunk semmit, se ic, se ooc.

Utoljára szerkesztve:
2024. 03. 23.
48
39
V4 karakter
Seiz Delacroix
LV karakter
Tucker Moss

Annó régi rudaj tagok is voltunk ketten. A PK amit akkor kaptunk, kezünk lábunk nem volt benne, mert akkoriban alig játszottunk a szerveren. Közünk nincs hozzá.

Megvolt beszélve minden, IC fel lettünk véve, és adtál NEKEM egy olyan rangot amivel a maradék tagokat feltudom venni akik még ekkor nem voltak fent a szerveren , csak te ezek szerint ezt figyelmen kívül hagytad, hogy leírtam. . Mi felvettük a maradék pár embert, hiszen mindenki megcsinálta a névváltást, és az előző FKból kiléptek. Az ATM-ezésről annyit, hogy NEKED azaz Travis-nek volt csak joga ATM rangot adni. Ha te nem adsz ATM-emhez jogot, ATM nincs. Elmondtuk neked nem is egyszer, hogy Aiden csak szórakozik. Az hogy te egy számítógépes játékon OOC idegeskedsz, arról már nem tehetünk.

A tegnapi HQn történt szituációról meg ne is beszéljünk szerintem, mert te CK gyanánt csak kirúgtál minket f3-ból miután jailbe rakattunk.
PKval nem fenyegettünk, hanem Orton mondta ha jól emlékszem, hogy ilyen esetben FRAKCIO PK-t szoktak írni az emberek, és nem reportot.

Arról, hogy miért fogtam rád a fegyvert, teljesen megvolt rá az IC előzmény, idézőjelesen a halálunkat emlegetted.

Aidan-t pedig én vittem HQra mert valamit beszéltek Traviss-el, de pontosan nem tudom mit.

Részemről ennyi, szerintem mindent leírtam ami említve volt, ha valami van nyugodtan írjatok. Képviselem a többieket is a témába, ha lehetséges.

Az OOC stílus -ról meg annyit, hogy szimplán röhejesnek tartotta mindenki, azt ahogyan a frakciót vezeted, próbáltunk segíteni, RP ötleteket is mondtunk, de olyan volt, mintha egyik füleden be, másikon ki. Ezzel nem tudok mit csinálni, se nem szidtunk, se semmi. Az hogy röhögtünk OOC chaten az csak a helyzet kínosságát, és nevetségességét fokozta azután hogy PG-ztél, és egy RP folyt-ot nem bírtál kérni.
A logon semmi nem látszik , hogy én mondtam volna bármit is arra hogy felvegyétek a többi embert , alapból se amiatt lettetek felrakva arra a rangra , hanem az ATM miatt.

2024. 03. 23.
48
39
V4 karakter
Seiz Delacroix
LV karakter
Tucker Moss
Sziasztok! Reagálnék én is akkor.
Alapvetően 6 ember akart csatlakozni az FK-ba és ezt meg is beszéltük Travis-el amikor felvett. Először csak engem és Amadeo-t vette fel és Amadeo mondta neki, hogy fel vesszük a többieket. Amikor a többiek felléptek, valakit én vettem fel, valakit Amadeo. Majdnem mindenhez volt jogom, mert nagy rangot kaptam még se csináltam semmit vele, csak azokat vettem fel akiről eddig is volt szó. Travisnek nem is volt velük baja, mert elmentünk ATM-zni is és akkor nem zavarta, hogy elvileg random emberek vannak bent a frakcióba, csak akkor amikor random indokkal ki akart minket rúgni. Úgy gondolom igen, sokat mondogattam azt hogy ATM, ATM, de általában azt az én társaságomnak mondtam és teljesen viccből, mert amúgy is el lett véve tőlünk a jog. Egyedül Travis tudott bármit csinálni, vagy jogot adni. Magyarul addig nincs semmi ilyen dolog amég Travis nem egyezik bele. Nem is értem ez hogy lenne indok, hogy sokat mondom az ATM-et.

Travis emellett random indokokkal, egyfolytában CK-zni akar mindenkit. Nem is értem min volt kiakadva alapvetően. Kaptam egy CK-t. Normális IC indok nem volt rá és szerintem rendes elő RP se. Travis megkérdezte, hogy akarok-e NV-t, én mondtam hogy nem, ezt a karaktert akarom folytatni. Ez után be vitt a garázsba elmondta, hogy mennyire nem fog ez igy menni, majd ooc leirta, hogy kész vagyunk mehetünk. Nem foglalkoztam vele, úgy voltam, hogy akkor mindent elfelejtett a karakterem a frakiról és ennyivel le van tudva. Tegnap el akartunk menni rabolni egyet, ezért elmentem a HQ-ra. A többiek ekkor még bent voltak f3-ba. HQ-n összekészülődtünk, felmentem fraki rádióra, majd elementünk rabolni. Volt egy admin ügyünk rablás közben, ekkor irt Travis rádióra, hogy kik vagyunk. Nemtudtunk vissza irni az AÜ miatt, de Travis olyanokat irt, hogy olyan hangja van a srácnak mint Aiden. Úgy hogy Aiden most lett ki CK-zva elvileg.
[2024-03-25 19:24:36] [Output] : [R1] Travis Kalashov mondja: Előbb Aiden hangját hallottam , de őt én végeztem ki saját kézzel.
Én a rablás után mikor találkoztam Travissel tartottam azt, hogy nem ismerem és úgy beszélek vele. Ő meg áthozta az ooc idegeskedését ic és egyből el akart minket zavarni. Mi IC full normálisan beszéltünk, rp-ztünk, ő meg fenyegetőzött a CK-val. Még beszélgettünk kint kicsit, majd bementünk és Travis úgy döntött előveszi a Tec-9 fegyverét és 5 embert egyszerre ki CK-zik. Mellesleg Travis kapott AJ-t a benti lövöldözésből és már rám is kihivta az admint MG-re, persze 0 sikerrel.
Nemtudom mi a problémája Travis-nek, de egyszerűen kihasználja, hogy nincs jelenleg leader a frakcióban, csak ő. Indokolatlanul akar kirúgni mindenkit, mert neki olyan kedve van. Mi azért jöttünk ide a srácokkal, mert régen egy-két ember tagja volt a frakinak. Tudtuk, hogy ki van halva a frakció. Vissza akartunk jönni, hogy kicsit beinditsuk, de ezt Travis vezetésével biztos nem lehetséges. Nem lehet vele semmit megbeszélni, a gyerekes ooc viselkedése miatt és teljesen visszaél a hatalmával.
Ezt a részét Orton is elmondta neked , nem értem ezen mit vagy fent akadva. Nem kértél névváltást , így a HQ-ra nem jöhettél volna vissza ugyanis ez így teljesen NON RP-nek számít hogy te odajössz egy hq-ra úgy hogy már kilettél ck-zva. Illetve én többször is felszólítottalak arra IC , hogy lehet menni , én voltam a haverjaid főnöke is , így nem is értem hogy te ezt az egészet hogyan gondoltad. Azt meg hogy hogyan élek vissza a "hatalmammal" - ami nincs. azt kérlek fejtsd ki , bizonyítékkal együtt , köszönöm. Az meg hogy IC indokom nem volt azt erősen tagadnám. Körülbelül Marcyval a Péntek vagy Szombati ATM közben 4x szóltunk nektek rádión hogy mostmár abbalehetne hagyni az atm-eket mert nem ez lett megbeszélve , mire abba hagytátok. Bayside lett IC megbeszélve ,hogy az lesz kirámolva erre megfogtátok és helyette kipakoltátok fél Las Venturast. Illetve rengeteg ATM-et akartatok mikor meglett mondva , hogy egy ideig nem lesz ezután mert emiatt kaptuk Januárban a panaszkönyvet is részben. Az meg hogy nincs jogotok azt megértem , de attól még nekünk nem kell olyan ember aki közli velem , hogy "Ha lenyomunk egy Box rp-t akkor utána mehet egyből egy atm?" két mondattal azután , hogy közöltem hogy a következő héten normális rp-k lesznek. Nem tudom egyszerűen miért nem lehet elfogadni hogy utatokra lettetek engedve , és szerintem ez a teljesen gyerekes ooc viselkedés amit ti produkáltatok , főleg Amadeo azzal hogy egész ügy alatt "XD"-zett.
Illetve a CK-val való fenyegetőzésnél nem tudom miről beszélsz , ekkor már bent sem voltál a frakcióban. Az meg hogy elakartalak titeket zavarni az nem OOC ideg volt , hanem az hogy számomra IC teljesen Civilek vagytok , az úgymond otthonomban ahol kb a frakció összes létező illegálja , vagyona van , illetve a sajátom is.

Utoljára szerkesztve:
2024. 03. 23.
48
39
V4 karakter
Seiz Delacroix
LV karakter
Tucker Moss

Nem mondtatok semmilyen RP ötletet , azután csak miután kilettetek rakva , a DC szervereteken pingeltetek folyton , spammeltétek , hogy most miért lettetek kirakva stb... mikor megindokoltam , Aidennek is ellett magyarázva. RP folytatás meg nem is lett volna , ugyanis a saját főnökötökre fogtatok fegyvert , ami szerintem teljesen NON RP , és szereptévesztés. A videót meg hiába küldözgeted , Orton már elbírálta azt a részét , hibáztam.
Innentől pedig nem vagyok hajlandó téged komolyan venni , miután közölted velem , hogy egy számítógépes játék , tehát ha neked ennyit jelent ez az egész , akkor nem is értem miért válaszoltál egyáltalán a PK-ra. :D Várom Jhnny bírálatát.

Utoljára szerkesztve:

LacGamer11

Újonc
2019. 02. 22.
73
79
V4 karakter
Dylan Blye
LV karakter
Aiden Zafi
Ezt a részét Orton is elmondta neked , nem értem ezen mit vagy fent akadva. Nem kértél névváltást , így a HQ-ra nem jöhettél volna vissza ugyanis ez így teljesen NON RP-nek számít hogy te odajössz egy hq-ra úgy hogy már kilettél ck-zva. Illetve én többször is felszólítottalak arra IC , hogy lehet menni , én voltam a haverjaid főnöke is , így nem is értem hogy te ezt az egészet hogyan gondoltad. Azt meg hogy hogyan élek vissza a "hatalmammal" - ami nincs. azt kérlek fejtsd ki , bizonyítékkal együtt , köszönöm. Az meg hogy IC indokom nem volt azt erősen tagadnám. Körülbelül Marcyval a Péntek vagy Szombati ATM közben 4x szóltunk nektek rádión hogy mostmár abbalehetne hagyni az atm-eket mert nem ez lett megbeszélve , mire abba hagytátok. Bayside lett IC megbeszélve ,hogy az lesz kirámolva erre megfogtátok és helyette kipakoltátok fél Las Venturast. Illetve rengeteg ATM-et akartatok mikor meglett mondva , hogy egy ideig nem lesz ezután mert emiatt kaptuk Januárban a panaszkönyvet is részben. Az meg hogy nincs jogotok azt megértem , de attól még nekünk nem kell olyan ember aki közli velem , hogy "Ha lenyomunk egy Box rp-t akkor utána mehet egyből egy atm?" két mondattal azután , hogy közöltem hogy a következő héten normális rp-k lesznek. Nem tudom egyszerűen miért nem lehet elfogadni hogy utatokra lettetek engedve , és szerintem ez a teljesen gyerekes ooc viselkedés amit ti produkáltatok , főleg Amadeo azzal hogy egész ügy alatt "XD"-zett.
Illetve a CK-val való fenyegetőzésnél nem tudom miről beszélsz , ekkor már bent sem voltál a frakcióban. Az meg hogy elakartalak titeket zavarni az nem OOC ideg volt , hanem az hogy számomra IC teljesen Civilek vagytok , az úgymond otthonomban ahol kb a frakció összes létező illegálja , vagyona van , illetve a sajátom is.
Ic nem tudom hogy te vagy a főnök mivel nem RP-ztél semmit. OOC ment a hiszti. Nem volt indokod arra, hogy kirúgj. Te találtál ki valamit, mert te úgy gondoltad, hogy az indok. Belehazudsz a képünkbe, hogy te nem engedted meg, hogy felvegyük a barátainkat, de amikor fel voltak véve 2 napig akkor nem volt baj. Alapból úgy mentünk oda hozzád, hogy többen vagyunk. Elmondtam nem használtam ki a jogomat, csak 2 embert vettem fel akiket mondtunk, hogy jönnének. Emellett te mint FK Leader, nem értem, hogy vehetsz fel OOC tagokat, hogyan rúghatsz ki embereket indokolatlanul és emellett még a szabályokat is gyakran megszeged. Sehova nem fog haladni a frakció a vezetéseddel. Rp-zni már az előtt akartunk mielőtt kirúgtál, csak semmire nem voltál vevő. Minden jogot elvettél tőlünk, de csak azt az RP-t tudtad nyújtani a frakinak, hogy elmentek kaszinózni.

Utoljára szerkesztve:
2024. 03. 23.
48
39
V4 karakter
Seiz Delacroix
LV karakter
Tucker Moss
Ic nem tudom hogy te vagy a főnök mivel nem RP-ztél semmit. OOC ment a hiszti.
Ti "hisztiztetek" ooc , én közöltem is veletek hogyha nem hagyjátok abba akkor letudom a ck-t és lehet is menni. (nem fenyegetés volt , már közöltem előtte , hogy miért is vagyunk itt.) A végén le is írtam , hogy kikapcsolom az OOC chatet mivel pörgött az egész , átláthatatlan volt hogy ki mit mond. Nekiálltunk IC-zni aztán megtörtént a malőr. Mint mondtam várjuk meg Jhnny mit mond , ezt már felesleges húzni.

LacGamer11

Újonc
2019. 02. 22.
73
79
V4 karakter
Dylan Blye
LV karakter
Aiden Zafi
Ti "hisztiztetek" ooc , én közöltem is veletek hogyha nem hagyjátok abba akkor letudom a ck-t és lehet is menni. (nem fenyegetés volt , már közöltem előtte , hogy miért is vagyunk itt.) A végén le is írtam , hogy kikapcsolom az OOC chatet mivel pörgött az egész , átláthatatlan volt hogy ki mit mond. Nekiálltunk IC-zni aztán megtörtént a malőr. Mint mondtam várjuk meg Jhnny mit mond , ezt már felesleges húzni.
Ez a probléma. Neked abból áll a frakció vezetése, hogy CK-val fenyegetsz mindenkit oktalanul, mert te megteheted. Mert az nagyon RP-s, hogy minden előRP nélkül ki akarsz CK-zni egyszerre 5 embert, egyedül. Az ok meg az, hogy ott vagyok a HQ-n.

2024. 03. 23.
48
39
V4 karakter
Seiz Delacroix
LV karakter
Tucker Moss
Ez a probléma. Neked abból áll a frakció vezetése, hogy CK-val fenyegetsz mindenkit oktalanul, mert te megteheted. Mert az nagyon RP-s, hogy minden előRP nélkül ki akarsz CK-zni egyszerre 5 embert, egyedül. Az ok meg az, hogy ott vagyok a HQ-n.
Nem kötelező ki CK-znom se minden esetben , nem mind az 5 embert akartam ki ck-zni , Amadeo volt éppenséggel a célpont , ő volt egyedül Shituron. A többieknek nem is lett mondva , hogy jöjjenek be ők követték be Amadeo-t , mikor egyedül neki mondtam hogy jöjjön be.

• Fájdalmas
Reactions: LacGamer11

LacGamer11

Újonc
2019. 02. 22.
73
79
V4 karakter
Dylan Blye
LV karakter
Aiden Zafi
Nem kötelező ki CK-znom se minden esetben , nem mind az 5 embert akartam ki ck-zni , Amadeo volt éppenséggel a célpont , ő volt egyedül Shituron. A többieknek nem is lett mondva , hogy jöjjenek be ők követték be Amadeo-t , mikor egyedül neki mondtam hogy jöjjön be.

2024. 03. 23.
48
39
V4 karakter
Seiz Delacroix
LV karakter
Tucker Moss
  1. [2024-03-25 19:51:59] [Output] : Travis Kalashov mondja: Gyere. - Tudtommal ez nem többes számú kijelentés.
  2. [2024-03-25 19:52:08] [Output] : Amadeo Marsel mondja: Gyertek. - Nem én hívtalak be titeket.

fintsikehh

Újonc
2023. 08. 06.
28
51
V4 karakter
Rogers Luna
LV karakter
Luna Capri
A logon semmi nem látszik , hogy én mondtam volna bármit is arra hogy felvegyétek a többi embert , alapból se amiatt lettetek felrakva arra a rangra , hanem az ATM miatt.
Te voltál a figyelmetlen, és nem vetted figyelembe azt, amit írtam. Sajnos erről nem tehetek.

• Tetszik

fintsikehh

Újonc
2023. 08. 06.
28
51
V4 karakter
Rogers Luna
LV karakter
Luna Capri
Igazából véve senki se tudott komolyan venni téged IC. RP chaten rövidítéseket használtál, folyamatosan (()) rádióztál, ilyeneket írtál RP chaten, hogy "bot" meg hasonlók. (Ez akkor volt amikor a haverod nem bírt bevenni egy kanyart autóval és animba estél)

Semmi realitása nem lett volna annak, hogy te tőled félni kellett volna. Soha egy tervet nem mondtál, az előrpk-nek a 90%-át a mi csapatunk mondta végig.

Előbb lehetett engem főnöknek nézni mint téged.

• Tetszik
2024. 03. 23.
48
39
V4 karakter
Seiz Delacroix
LV karakter
Tucker Moss
Igazából véve senki se tudott komolyan venni téged IC. RP chaten rövidítéseket használtál, folyamatosan (()) rádióztál, ilyeneket írtál RP chaten, hogy "bot" meg hasonlók. (Ez akkor volt amikor a haverod nem bírt bevenni egy kanyart autóval és animba estél)
Semmi realitása nem lett volna annak, hogy te tőled félni kellett volna. Soha egy tervet nem mondtál, az előrpk-nek a 90%-át a mi csapatunk mondta végig.

Előbb lehetett engem főnöknek nézni mint téged.
Egyszer se rádióztam (())-t , ha igen mutass logot , én nem tudok rüla. A Bot-ról sem tudok , de mutathatsz arról is logot ha úgy van. Az "előrp"-k nagyrésze ATM volt , mert másra nem nagyon voltatok vevőek , az hogy téged előbb lehetett főnöknek nézni mint engem az elég valószínútlen. Az hogy jobban lősz mint én , jobb "haverságban" voltál a frakció tagokkal az még nem tesz főnökké. A lényegtelen dolgokat helyezitek elő térbe , én ma is egésznap a clubbot készítem elő egy rp-hez , amíg ti egésznap hq-n vagytok/rabolgattok. Lásd : Tegnap is gyároztatok ahhoz képest , hogy megmondtam hogy keddig semmi.

Utoljára szerkesztve:

LacGamer11

Újonc
2019. 02. 22.
73
79
V4 karakter
Dylan Blye
LV karakter
Aiden Zafi
Egyszer se rádi

Egyszer rádióztam (())-t , ha igen mutass logot , én nem tudok rüla. A Bot-ról sem tudok , de mutathatsz arról is logot ha úgy van. Az "előrp"-k nagyrésze ATM volt , mert másra nem nagyon voltatok vevőek , az hogy téged előbb lehetett főnöknek nézni mint engem az elég valószínútlen. Az hogy jobban lősz mint én , jobb "haverságban" voltál a frakció tagokkal az még nem tesz főnökké. A lényegtelen dolgokat helyezitek elő térbe , én ma is egésznap a clubbot készítem elő egy rp-hez , amíg ti egésznap hq-n vagytok/rabolgattok. Lásd : Tegnap is gyároztatok ahhoz képest , hogy megmondtam hogy keddig semmi.
Többször is irtuk, hogy mehetne az rp. Mondtuk, hogy fasza lenne box edzős rp-t csinálni vagy bármi. Amikor beszéltem veled ATM-ről, akkor is mondtuk, hogy RP is mehet mellette. Nem reagáltál soha semmit, mikor RP-ről beszéltünk. ATM-et még mindig csak akkor tudunk, ha te meg engeded. Tehát amikor volt ATM arról tudtál és bele mentél. Jó lesz a club rp, ha 3 tag aktiv a frakiba, mert a többit kirakod random. Mi nyomtunk kis boxos rp-t miután kaptál egy PG-t, Carlito is ott volt.

2024. 03. 23.
48
39
V4 karakter
Seiz Delacroix
LV karakter
Tucker Moss
Többször is irtuk, hogy mehetne az rp. Mondtuk, hogy fasza lenne box edzős rp-t csinálni vagy bármi. Nem reagáltál soha semmit, mikor RP-ről beszéltünk. ATM-et még mindig csak akkor tudunk, ha te meg engeded. Tehát amikor volt ATM arról tudtál és bele mentél. Jó lesz a club rp, ha 3 tag aktiv a frakiba, mert a többit kirakod random. Mi nyomtunk kis boxos rp-t miután kaptál egy PG-t, Carlito is ott volt.
Aha carlito elmondta hogy milyet non rp-zetek a HQ előtt , Beshar szintén látta. Nagy RP lehetett....

LacGamer11

Újonc
2019. 02. 22.
73
79
V4 karakter
Dylan Blye
LV karakter
Aiden Zafi
Aha carlito elmondta hogy milyet non rp-zetek a HQ előtt , Beshar szintén látta. Nagy RP lehetett....
NonRP, hogy megbeszélünk egy box meccset, feszültség levezetésként, felmegyünk a ringhez, megbeszéljük a dolgokat és le boxolják? Több RP ez annál, amit te nyújtottál a frakciódnak, legalábbis amióta itt vagyunk.

fintsikehh

Újonc
2023. 08. 06.
28
51
V4 karakter
Rogers Luna
LV karakter
Luna Capri
Egyszer se rádi

Egyszer rádióztam (())-t , ha igen mutass logot , én nem tudok rüla. A Bot-ról sem tudok , de mutathatsz arról is logot ha úgy van. Az "előrp"-k nagyrésze ATM volt , mert másra nem nagyon voltatok vevőek , az hogy téged előbb lehetett főnöknek nézni mint engem az elég valószínútlen. Az hogy jobban lősz mint én , jobb "haverságban" voltál a frakció tagokkal az még nem tesz főnökké. A lényegtelen dolgokat helyezitek elő térbe , én ma is egésznap a clubbot készítem elő egy rp-hez , amíg ti egésznap hq-n vagytok/rabolgattok. Lásd : Tegnap is gyároztatok ahhoz képest , hogy megmondtam hogy keddig semmi.
Szerintem ha belenézek a logba, nem egy darab OOC rádiózást találnék... Van mindenről log ha kell visszakeresem. Szerintem hótra nem érdekel senkit, hogy jelenleg mit intézel fent IC, mert ember hiányában nem fogsz tudni RPzni. Az, hogy te nem akkor vagy fent a szerveren amikor mi, arról nem mi tehetünk, ahhoz, hogy mi mit csináltunk a gyárba, az előrp teljesen ad magyarázatot.

Hozzáteszem, nem a lövés alapján ítéljük meg az embert, hanem az RP-je alapján. Szerintem nekem semmi kifogásolható nem volt az rpmbe a frakcióba, veled ellentétben. Sokkal felelősségteljesebben cselekedtem, beszéltem a másikkal, és hasonlók. Arról hogy te nem tudsz így viselkedni, majd kialakul. (Remélhetőleg)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.