- 2024. 03. 23.
- 48
- 39
- V4 karakter
- Seiz Delacroix
- LV karakter
- Tucker Moss
Neved:
< Travis Kalashov >
Panaszra tett játékos neve:
< Bujar Ferati , Aiden Zafi , Rudy Ermal , Amadeo Marsel , Aldo Marku >
Panasz oka:
< Non rp , teljesen nonszensz viselkedés , Pk-val való fenyegetőzés ,Metagaming,Szereptévesztés >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< [2024-03-25 20:19:26] [Output] : Aldo Marku: (( akkor mehet a pk )) -> Pk-val való fenyegeztőzés.
https://pastebin.com/8sgPm8dB , https://pastebin.com/ieHN9GTt -> Non Rp , Metagaming. [A Metagaming Aiden Zafi-nál testesül meg aki már ckzva volt , és gondolom egyébként senkinek nem mutatkozott be.] , A maradék pedig már bent van a panasz okánál.
>
Megjegyzés:
< Na , most. A Rudaj Organization "ideiglenes" leaderje lennék , és hát mit ne mondjak történt egy kis malőr. Pár nappal ezelőtt az egyik tagot kiraktam a frakcióból , ugyanis folyamatosan ATM-ezni szeretett volna , és emiatt kaptuk a pk-t is nemrégiben , ígyhát kiraktam e-miatt , illetve mikor fellett rakva nagyobb rangra ATM miatt , a tudosám nélkül felvett 2 embert. [Aiden Zafi,] , Ezután kiraktam a kettő embert akit felvett , ugyanis kb semmi közük nincsen a frakcióhoz. [Aldo Marku , Isabella(Nincs köze a pk-hoz.)]. Amadeo Marsel benne volt a másik panaszkönyvben is , amiről én a tegnap előtti napig nem tudtam , és közös leaderi megegyezés alapján őt is szabadútra szerettem volna bocsájtani , illetve IC próbált főnökösködni , nem fogadott szót általában a parancsaimnak , így az IC indokom is meglett volna rá. A mai napon mikor felléptem , láttam hogy Aiden aki ekkor már kivolt ckzva rajta van a frakció rádión , így értetlenkedésemből egyből Admint hívtam , megkérdezni hogy ilyenkor mi a helyzet , de nem kaptam erre választ , azt mondta frakció ügy , illetve elmondta hogy frakció tagok adták meg az ekkor már teljesen civil Aidennek , Aldo-nak a rádió frekvenciát. Ezen én IC felkaptam a vizet , összehívtam őket a HQ-ra [placcként van a logban megnevezve] , ahol megjelent Aiden is , kisebb idő után Aldo is. Aident megpróbáltam IC elzavarni , és nem engedelmeskedett az utasításaimnak [Nem kért névváltást így ugyanazt a karaktert folytatja azóta is , tehát nem értem mit keresett a HQ-n.]. Mikor rászóltam Amadeo belém állt , elkezdett nekem IC ágaskodni , eközben már OOC is ment a vita. Miután IC elkezdett nekem beszólógatni , behívtam a házba ahol elkezdtem felkészülni a Ck-jára , [Ez ooc is lett vele közölve , de nem vette figyelembe , későbbi meglepődöttségét gondolom ez okozta.] Elővettem egy TEC-9-et , ezek után ketten is elővették a frakció tagok közül a fegyvert és rám fogták. Szerintem ez teljesen NON RP , illetve szereptévesztés , nem fogod rá a saját főnöködre a fegyvert , főleg egy maffiában. Ezekután én vétettem egy hibát , ahol is elsütöttem egy töltényt mert nem láttam , hogy rámfogja még valaki a fegyvert. [A szankciót elfogadtam , nem is tagadtam , hogy megtörtént a szabálysértés] Ami az egészben bánt az az , hogy a srácok teljesen minden szankció nélkül megúszták , mikor szerintem ez elfogadhatatlan amit műveltek , egész adminügy alatt csak az "XD"-zés ment. Orton-ra nem teszek panaszkönyvet , ugyanis ő nem láthatta át mert pörgött végig az OOC chat , az én bírálatom teljesen jogos volt. A PANASZKÖNYVHÖZ hozzászólhat Orton mint ott lévő bíráló admin , a panaszra tettek , Beshar Ymeri , Carlito Carballo , Bíráló Admin. >
Utoljára szerkesztve: