Több bolt San Fierroba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

F3ST1C

Újonc
2019. 03. 16.
2
1
V4 karakter
Adam D Jack
LV karakter
Marcus Andarson
V2 karakter
Marcus Andarson
SeeMTA - San Fierro
Boltok

Mi a lényege?
San Fierroban kevés a bolt, és sokan laknak, mennek arra, de ha gyógyszer kell, akkor kell keresniük egy benzinkutat, és az lehet hogy messze van. Főleg azoknak, akinek Bayside-on van a háza. Ezért szerintem jó lenne, ha lenne több bolt San Fierroban, és akár még egy pláza, ami SF-ben helyezkedik el, nagyjából a közepén.

Miért lenne hasznos?
Szerintem azért lenne hasznos, mert ugye ahogy említettem, keresnie kell mindenkinek egy benzinkutat, San Fierroban ahoz hogy ne haljon éhen/szomjan a karakter. Meg ha netán valaki Bayside-on lakik, könnyebb eljutnia SF-be egy plázába, mint hogy egy Bincoba, vagy a Los Santos-i plázába mennyen, vagy aki éppen SF-ben tartózkodik, de pont annyi pénze van, hogy vegyen egy skin-t, de a határon nem tud átmenni, akkor nem kell még elmenni dolgozni, hanem meg tudná venni, és utána megy el dolgozni.

• Tetszik
Reactions: Erick

Dagobert

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
1 230
V4 karakter
Robert Winston
V2 karakter
Robert Winston
Boltot nem lehet igényelni. Itt az egyik magyarázata, a boltok hiányának.

• Tetszik
Reactions: Erick

AAdam

Barangoló
2019. 01. 28.
81
121
Miskolc
V4 karakter
Martin Korlentino
LV karakter
Ayten Eris
Jónak jó lenne, de boltot nemnagyon lehet igényelni ahogy @Dagobert is említette. Nemrég volt egy ötlet SF fellendítéséről, hogy ott is legyen több játékos, bizonyos munkák átköltöztetésével. Ha SF fellendülne, és több lenne ott a játékos, aki nem csak a farmja miatt, vagy épp busz kör közben, vagy szereltetés után menne át a városon, akkor valószínűleg rakatnának le boltokat, egyéb szórakozóhelyeket.
Egyenlőre így nem látom túl sok értelmét az ötletnek, mert ezek a boltok nem lennének keresetek.

• Tetszik
Reactions: F3ST1C

thesved

Újonc
2019. 02. 13.
15
50
V4 karakter
Michelle Myers
Ezt észleltem én is. Egyszerűen SF déli oldalából fel kell menni fixhez, hogy kaphassak egy kólát ?
Na de komolyra fordítva. Az interiot illetve az NPC árának drasztikus csökkentése oldaná ezt meg.

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
285
860
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Lenne aki kifizetné az árat. Csak valamiért nem lehet több bolt.
Valószínűleg, mert a NAV részére senki sem fizette az adót és be lett zárva a boltok 70%-a.

Nolan

Barangoló
Támogató
2019. 05. 01.
112
228
Sárvár
V4 karakter
Ben Nolan
LV karakter
Nathan Garcia
V2 karakter
-
Támogatom az ötletet, mert elősegítené San Fierro fellendítését.

Bundaskepu

Újonc
2019. 10. 10.
7
20
Hungary
V4 karakter
Vitara el Caparotti
LV karakter
Vitara el Caparotti
V2 karakter
Vitara el Caparotti
Támogatom az ötletet, mert elősegítené San Fierro fellendítését.
Azzal, hogy betesznek minden utca sarkára egy boltot azzal nem lenne fellendítve seemise.
Meg szerintem ha "fellendülne" San Fiero mint ahogy többen is írják elvesztené San Fiero a varázsát. San Fiero egy nyugis hely
ott van a Fix&Drive, van ott másik frakció is, ott van az SF-i gyár, a katonaság a NAV, a tűzoltóság, van ott embereknek háza - garázsa járnak oda elegen. Los Santost és San Fierot el kell különíteni egymástól, San Fieroba nincs kórház, nincs ott AKK ha ezek ott lennének akkor ott is szaladgálna ott is mindenki töknek máknak. SF-be nem nyüzsögnek az utcákon az emberek. Bandák sincsenek San Fieroban meg ha jól tudom semelyik illegális frakció sincs itt, nem attól fog "fellendülni" ha ide hozzátok a kaszinót meg tesztek ide autóiskolát hanem ezektől. De mint mondtam nincs erre szükség kell egy ilyen hely is mint San Fiero.

Zarvan13

Újonc
2019. 07. 08.
12
11
Pomáz
steamcommunity.com
V4 karakter
Mikhail Andreas
LV karakter
--
V2 karakter
--
Egyszerű a magyarázat, a boltok PLAYER-ek tulajdonában állnak, és hülye lenne, aki Bayside-on nyit boltot, hogyha Los Santosban van a legtöbb játékos.
Sajnos senki nem a szerepjáték élményért játszik, hanem hogy pénzt farmoljon (bár ki tudja miért).
Egyébként teljes mértékben TÁMOGATOM a lapod.
Sok sikert hozzá.

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 664
24 303
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Justin és Pietrak azért elég sok boltot engedélyezett. Van bőven most.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.