Titokzatos Rabló Garázdálkodik a Halászparton

0101344

Újonc
Támogató
2024. 02. 15.
23
28
23
V4 karakter
Mikayla Cueva 📸
c221acbedab11fa3dfddba866a018eb8.png

Titokzatos Rabló a Halászparton
By Mikayla Cueva | 2024.04.27.


A reggeli köd még takarja az öböl titkait, amikor az ismeretlen alak megjelenik a horizonton. A halászok, akik reggeli fogásukra koncentrálnak, mit sem sejtve beszélgetésbe elegyednek az útonállóval, aki egy rövid beszélgetés után váratlanul fuvart kér. Az áldozatok szerint az elkövető módszeresen jár el, kihasználva az áldozatok jóhiszeműségét és a partszakaszon uralkodó viszonyokat, tehát nem egy tipikus rablóról beszélünk aki erőszakkal ragadja meg zsákmányát. Ő egy álnok mester, aki a jóhiszeműségbe és a gyanútlan segítő szándékba fonja bűnös tervét.

Egy férfi hajlandó volt interjút adni a parton, ő is a rabló áldozatául esett.





Mikayla: Köszönöm, hogy hajlandó megosztani velünk az élményeit. Először is, elmondaná nekünk, mi történt pontosan azon a reggelen a Halászparton?


Áldozat: Természetesen. Úgy kezdődött, hogy én is, mint minden más reggelen, korán kimentem a partra halászni. Már jól haladtam a munkámmal, amikor megláttam egy férfit aki odajött hozzám segítséget kérni.


Mikayla: És mi történt ezután?


Áldozat: Hát, azt hiszem, az ördög a részletekben rejlik. Ahogy közelebb ért hozzám megállt mellettem és pecázni kezdett, majd szóba elegyedni velem. Beszélgettünk egy darabig, amikor én el szerettem volna menni a halakat eladni, ekkor szólt a férfi, hogy neki is pont tele a tartója szóval megkérdezte, hogy elvinném-e. Természetesen igent mondtam, bár ne lettem volna ilyen naiv. Egy darabig mentünk az autóval San Fierro felé amikor hirtelen fegyvert rántott a férfi és az oldalamhoz szegezte azt. Azt követelte, hogy menjek arra a helyre amit beállít GPS-en és hajtsak be a garázsba. Így is tettem, a férfi a garázsban elvette minden értékemet és a kocsimmal távozott, én pedig telefon vagy rádió nélkül ott maradtam egyedül egy ismeretlen garázsban.


Mikayla: Szörnyű. Hogyan érzi most magát a történtek után?


Áldozat: Félelmetes és megalázó élmény, sokkoló volt számomra. Soha nem gondoltam volna, hogy valami hasonló történhet velem a Halászparton. Mindenesetre most óvatosabb leszek, és mindenki másnak is azt tanácsolnám, hogy legyen nagyon figyelmes, különösen az ismeretlenekkel szemben.


Mikayla: Köszönöm, hogy megosztotta velünk a történetét. Reméljük, hogy a hatóságok mielőbb elfogják az elkövetőt, és a közösség visszanyeri a biztonságérzetét a parton.


Áldozat: Köszönöm. Remélem, hogy ez az eset hamarosan megoldódik, és senki másnak nem kell átélnie azt, amit nekem.

Az incidensek során nem szenvedett sérüléseket senki, de a rabló még mindig szabadlábon van a jelenlegi információk alapján, és továbbra is fenyegetést jelent a közösségre. Felszólítjuk a lakosságot, hogy legyenek óvatosak és ne segítsenek ismeretleneknek, különösen akkor, ha gyanús helyzet áll fenn. Emellett felkérjük azokat, akik információkkal rendelkeznek az esetekkel kapcsolatban, hogy azonnal lépjenek kapcsolatba a rendőrséggel.

Digitális fantomkép az elkövetőről




 
Utoljára szerkesztve:

phillip

Újonc
2019. 01. 20.
59
96
Rotterdam
V4 karakter
trevelyan_cyprian
LV karakter
phillip_monroe
V2 karakter
jc_neil
profil-50x50.png

baller
Re: Titokzatos Rabló Garázdálkodik a Halászparton
_______________________
gátlástalan egy ember, nem érdekli semmi és senki - csak a pénz!
 

ricky91

Barangoló
Támogató
2020. 12. 08.
132
151
33
Liverpool
V4 karakter
Richard Oneill
LV karakter
🚫
profil-50x50.png

ricky91
Re: Titokzatos Rabló Garázdálkodik a Halászparton

_______________________
Ezt én is tanúsíthatom, engem is sikerült egyszer pár hete elrabolnia, a Déli határnál található partól, a képen jól kivehető az arca én is emlékszem rá teljesen világosan. Ugyan ez volt a módszere akkor is. Fuvart kért teljesen átlagos úriembernek tűnt aki segítségre szorul és én jóhiszeműen segíteni akartam neki igy el is vittem. Amint megérkeztünk a megadott helyszínre elővett egy pisztolyt és azzal kényszeritett elvette minden ki fogott halamat, pénztárcámból minden mozdítható bankót és tovább ált, szerencsésnek tartom magam, hogy nem esett semmi bajom, az ijedtségen kívül.

Ezek szerint még azóta is tevékenykedik, örülnék ha a rendőrség tenne valamit, hogy mihamarabb kézre kerítse.
 
  • Tetszik
Reactions: 0101344

tomeek

Barangoló
Támogató
2022. 10. 29.
148
44
V4 karakter
Jace Grant
LV karakter
Zakhar Maslov
profil-50x50.png

jacee
Re: Titokzatos Rabló Garázdálkodik a Halászparton

_______________________
Borzasztó milyen módon jutnak pénzhez egyesek! Én nem szoktam a területen horgászni, de ilyeneket hallva már fontolóra sem fogom venni.
 
  • Tetszik
Reactions: 0101344