The Jay White story

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
Sajnálatos, hogy nem jöttél rá, hogy miért lettél a frakcióból eltávolítva.
Tudod, egyszer sem láttam, sőt, senki más sem, hogy te egy frakciótársaddal RP-ztél volna.
Az irreális karakteredről nem fogok több szót ejteni, nem a frakcióba való.

Ozzy

Újonc
2019. 01. 13.
39
44
V4 karakter
Maurizio Martinelli
LV karakter
Jaycon Ronald White
Ó, hogy innen fúj a szél! Majd Delcegem, a következő üldözésnél, amikor próbálok RP helyzetet generálni a mélyen tisztelt frakciótársaimmal, De Ők kitartanak az "átveszed?"-megoldásnál, akkor természetesen lelövöm Őket, mert nem RP-znek velem. Még, hogy nem RP -zek a frakciótársaimmal. Kikkel kellene? Azokkal, akik patrolloznak, és nem látják, mi van az orruk előtt, vagy azokkal kellene esetleg RolePlay szituációt lefolytatnom, akik OOC is úgy viselkednek, mintha seggbebaszták volna a királynőt, nekem meg alvázmosást kéne csinálnom? Az összes olyan alkalomkor, amikor történt valamilyen helyzet (üldözés, lövöldözés), én fostam a szót IC, kerestem mások társaságát, de vagy a fegyver állandó újratöltésével (R betű nyomogatása 600000x) voltak a fiúk elfoglalva, vagy azzal, hogy kinek-milyen skinje van, mindezt persze OOC. Nem RP -ztem másokkal? Menj, dumálj Xavier -rel, és kérdezd meg, kivel RP -zett kb 3 órát patrol alatt! Vagy menj, kérdezd meg a robotokat, akik ugyan azt a szöveget hajtogatják az összes létező igazoltatásnál, hogy mi a helyzet, rendi? De esetleg azokat is megkérdezheted, hogy milyen napjuk van, akik annak hatására, hogy fel voltak ruházva az M4 használati jogával, össze-vissza kilőttek mindenkit, miközben én akár még RP -ztem is az adott szituációban. De ha igazán sok időd van, akkor futhatsz egy kört azoknál is, akik a lövöldözésekkor csak lövöldöztek, én meg beszéltem hozzájuk, és RP -t próbáltam generálni, csak hogy ugyebár sajnos a lövöldözés kurvára lefoglalta Őket, így sajnos nem tudtak válaszolni. Őket nem rakod ki?

Az, hogy nem látsz másokkal RP -zni, az azért van, mert másokkal ellentétben nem teszek ki semmitmondó, jellegtelen képeket az idétlen, semmire nem alkalmazható párbeszédekről. Ha rám írtál volna, hogy "figyelj már, Te buzi! Miért nem RP-zel a társaiddal?", akkor leírtam volna, hogy igenis RP -zek azokkal, akikkel lehetséges (mármint egy normális világban így kéne működnie). Küldtem volna képeket is, mert megvannak a kurva képeim az RP -kről, mert úgy voltam vele, hogy berakom ide, de mivel semmitmondónak bizonyultak, nem voltak idevalóak. Én voltam az egyedüli a frakcióban, aki elvitte rendesen kihallgatni az embert, ami akár 1 órásra is elhúzódott, mert adtam neki forrócsokit, vagy mert RP -t generáltam vele, nem pedig beleszartam a szájába, és egyből vittem a fegyházba. Mindenki más "uzsgyi a fegyházba, böribe vele, és kész!" Az összes kibaszott letartóztatott emberrel RP-ztem, még akkor is, amikor már a cellájához vittem. Nem fogom mások társaságát keresni csak azért, hogy megfeleljek a hatalmas elvárásaitoknak. Ott nyomtátok, hogy sablonkaraktereket csinálunk. Tessék, itt van ez. Alkoholista, narkós, a családja által elszenvedett dolgok miatt depressziós, aki a bánatát úgy próbálja meg elhessegetni, hogy különböző hölgyek társaságában eltölt néhány órát. Ez neked irreális? Mi irreális? Az, hogy baszni akar, vagy az, hogy alkoholista? Ha valaki valami nagyon szélsőségeset csinál, azt átoknak tituláljátok, mint az egyház. Sajnálatos módon ez egy olyan topic, ahol jellegtelen, a patrollozás alatt történő nagy semmikről történt nagyon aprólékosan kidolgozott, ám mégis felesleges képeket nem fogsz látni!

Egyenesen nevetséges ez az indoklás, és az is, hogy ezt így kell megtudnom. Keríthettetek volna ennek sokkal kisebb feneket is, nem pedig ekkorát... elképesztő! Ahogy DC -re is felkerültem, mindenki a nevem miatt basztatott, mert túl hosszú. Hát majdnem leestem a székről... komolyan? De még mindig azon vagyok a legjobban kiakadva, hogy nem RP -ztem a társaiddal. Vagy, hogy nem láttad, pontosabban. Én sem láttalak soha az életemben IC, szóval biztosan AK -kat craftolgatsz... legalábbis a Te gondolatmenetedet alkalmazva ez az összkép jön le nekem.

Ozzy

Újonc
2019. 01. 13.
39
44
V4 karakter
Maurizio Martinelli
LV karakter
Jaycon Ronald White
Ha a "mindenki" a befásult, beképzelt társaságotokra vonatkozik, akkor inkább hálát adok az égnek. Az pedig nem egy regény, amit írtam. Ha regényt szeretnél látni tőlem, szívesen megjutalmazlak vele, de annak nem örülnél, hidd el nekem!

• Tetszik
Reactions: bird

Ozzy

Újonc
2019. 01. 13.
39
44
V4 karakter
Maurizio Martinelli
LV karakter
Jaycon Ronald White
Megyek, sírok egy picit, aztán beszedek néhány doboznyi xanaxot. :( Egyébként a srác, aki jött, nem tudta megvédeni magát, azért kellett jönnöd, vagy micsoda? Bármit is mondtok, akkor sem lesz szép szerintem az, hogy még csak meg sem próbáltátok kommunikálni felém, hogy próbáljak sablonkaraktert RP-zni, vagy ilyesmi. Egy mondvacsinált indok miatt kiraktatok, és kész. És nem az fáj, hogy kiraktatok, hanem az, hogy időt öltem a frakcióba. Most pedig megyek, és végzek magammal, mert rettenetesen fájdalmasan érintett a "leszarós"-rész. Az igazán fájdalmas volt... :(

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: bird és whyme

7am

Barangoló
2019. 01. 10.
121
311
25
Szolnok
V4 karakter
Darion Mograine
LV karakter
Isaac Finley
Bati még amúgy jól is bírhatta a közös RP-t, ha három órán át játszottatok.

8637c2605b1f0ac87ad528a7faa81d6d.png

Én ennél a /me-nél dobtam volna egy hátast aztán /quit.

Elaludtál 2015-ben aztán most felébredtél, vagy nem pontos értem a szituációt.

mko

Barangoló
2019. 01. 10.
83
427
22
V4 karakter
Luke Burton
LV karakter
Samuel Greco
sablonkarakter, blablabla
nem egy játékszerveren kellene kiélned a szexuális vágyaidat ;)

Nándika

?legendary member
2019. 01. 10.
525
1 615
22
V4 karakter
Amari Tapp
Megyek, sírok egy picit, aztán beszedek néhány doboznyi xanaxot. :( Egyébként a srác, aki jött, nem tudta megvédeni magát, azért kellett jönnöd, vagy micsoda? Bármit is mondtok, akkor sem lesz szép szerintem az, hogy még csak meg sem próbáltátok kommunikálni felém, hogy próbáljak sablonkaraktert RP-zni, vagy ilyesmi. Egy mondvacsinált indok miatt kiraktatok, és kész. És nem az fáj, hogy kiraktatok, hanem az, hogy időt öltem a frakcióba. Most pedig megyek, és végzek magammal, mert rettenetesen fájdalmasan érintett a "leszarós"-rész. Az igazán fájdalmas volt... :(
Csinálj már nagyobb bohócot magadból.

Ozzy

Újonc
2019. 01. 13.
39
44
V4 karakter
Maurizio Martinelli
LV karakter
Jaycon Ronald White
Nem tudom, hogy ez oltás akart-e lenni, vagy komolyan volt gondolva, de... köszönöm, a szexuális életem nagyon is jól működik IRL is. Ha kell, megosztok veled egy-két képet is, és akkor majd megdumcsizzuk, hogy a See -n élem-e ki magamat, vagy sem. Most pedig megyek, szólok én is a barátaimnak, hogy jöjjenek, likeoljanak, és mondjanak nagggyon-naggyon csúnyát rólatok, mert biztosan rosszul fog majd nektek esni, stb-stb-stb. Hagytam nektek lehetőséget, hogy próbálkozzatok lejáratni, vagy megalázni, de... én nem szenvedtem el ilyesmi, szimplán lejárattátok magatokat a mondvacsinált indokotokkal, a nagyképűségetekkel, és azzal, hogy egyedül nem tudtok leboxolni egy ilyen csatát, négy embernek kell jönnie. Nekem igazából ez nem okoz fájdalmat, jó látni, hogy legalább van egy része a játékosközösségnek, akik összetartanak. Hát nem nagyszerű? De, igen! A topicba mostantól csak az élményképeknek van helye, bár tényleg baromira tetszett az, ahogyan megvédtétek egymást, le a kalappal!

mko

Barangoló
2019. 01. 10.
83
427
22
V4 karakter
Luke Burton
LV karakter
Samuel Greco
Ha már sablonkarakter, emlékezzünk vissza a Boulevard Cripedre is még annó V3-on, mely nagyjából az eddigi cripek legnagyobb májfoltja volt. Rengeteg ember tett akkor is utalást feléd, hogy egyszerűen förtelem volt amit csináltatok. Volt aki gyengébben, volt aki keményebben mondta meg. Lett válrozás? Igen, kivették alólad a cripet.
De persze te vagy az Atyaúristen, a tiéd egyáltalán nem volt sablonos, csak nagyjából V3-on az ORFK-ban tízszer biztos eljátszották már ezt a karaktert, a nyakamat rámerem tenni.

• Tetszik
Reactions: penyáruház

Ozzy

Újonc
2019. 01. 13.
39
44
V4 karakter
Maurizio Martinelli
LV karakter
Jaycon Ronald White
A Crip valóban egy árok volt, ezt aláírom. De nem raktak ki, hanem sajnálatos módon én léptem ki, utánam pedig Cap vitte tovább. Azért léptem ki, mert egyáltalán nem tudtam azonosulni sem a feka RP-vel, sem pedig azzal, hogy a Piru 20 percenként jött DM -elni. Én pedig várom szíves üzeneted privátban, melyben megmutatod, ki RP-zett hasonlót az ORFK -ban! Köhi.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: bird és whyme

Ozzy

Újonc
2019. 01. 13.
39
44
V4 karakter
Maurizio Martinelli
LV karakter
Jaycon Ronald White
Köszönöm! Ha esetleg jönne még egy harcos levágni a tökömet, akkor legyen kedves privátban elrendezni, mert... ez nem hinném, hogy idevaló lenne (ugye, ha felkerestek DC -n legalább, akkor max 5 ember között marad ez az egész, de ez volt a Ti választásotok). Szép napot nektek is!

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Nándika és whyme
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.