Tesla Model S & X

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

brt_krisztian

Újonc
2023. 06. 08.
45
60
25
Los Angeles California
LV karakter
Harold Rapa
Szerintem nagyon fontos lenne egy Tesla a szerverre, mert miután esetleg népauto lenne belole mert olcso, akkor mindenki azert sirna hogy legyen mar egy Rimac Nevara, vagy Porsche Taycan, vagy barmi ami mocskos drága, hogy legyen még egy kocsi amivel meg lehet mutatni hogy neked van 30 millio dollarod es megteheted.... Ezer meg egy millio kocsi van bent most is, en is szeretem az autokat, de ez meg mindig nem a Need For Speed meg a Forza Horizon hanem egy ROLEPLAY szerver...

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
690
1 498
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Ruben Denton
V2 karakter
Ceria Pietrina
Szia! Nem szükséges felkövéríteni a betűket, mert így is látjuk, amit írsz.
Nem tudom észre vetted-e, de mindig kerülnek be autók a szerverre, ahogy most is a téli updattel… 2 autó is. Ráadásul 10-15 ember elkapkodja a boltból az új autókat, melyeket utána Pp-ért megvehetsz nyugodt szívvel, ha akarsz.
Ez a téma fórumon meg azért van, hogy pár ötletet meglévő vagy új autókról mutassanak be a játékosok.
Egyébként meg kit érdekel az bárkit is, hogy hány milliós autója van valakinek vagy csak egy pár százezres autója van? Miért kell ezen remegni sok embernek? Mert engem kurvára hidegen hagy.
Ha pedig farok méregetés a lényeg srácok, hogy kinek kerül az autója többet, akkor ott van elveszve a dolog.

brt_krisztian

Újonc
2023. 06. 08.
45
60
25
Los Angeles California
LV karakter
Harold Rapa
Rendben, csak neked kisbetukkel is leirom! Meg mindig errol szol, mint ahogy latod, most is arrol szol hogy ki tud minel nagyobb hasznot huzni egy uj kocsibol. Mindenkit az erdekel hogy hany darab nullat lehet az elso ket szam moge irni. Valahogy az emberekben kenyszeresen benne van az, hogy meg kell mutatni hogy o mivel rendelkezik. Nem ertem a gondolatmenetet en sem ebben. En azert jovok fel neha napjan hogy a barataimmal jol erezzem magam, dumalgassunk stb, ezek mellet van egy ket kocsim amik osszegyultek idovel. Valahogy nem tudom elkepzelni hogy azert jarjak fel hogy grindoljam a penzt es azt mutogassam hogy nekem van 28 kocsim. Egyszerre egy kocsit tudsz hasznalni... Mindegy tudom, eloitelet, de engem ez akkor is zavar, hogy esetleg ha te szeretnel magadnak egy ertekesebb kocsit, akkor csillagaszati aron veheted meg, mert ugye az arakat toljak az egekbe azok, akiknek amugyis annyi penze van hogy vehetne minden kocsibol egyet, de ugye az nem eleg penz... Ezert nem kell semmilyen uj kocsi, mert sajnos ez a sorsa, nem azert veszik meg mert esetleg tetszik nekik.

• Tetszik
Reactions: Lucy

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
690
1 498
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Ruben Denton
V2 karakter
Ceria Pietrina
Mindig is lesz olyan aki megteheti, meg olyan is aki nem teheti meg, hogy milliós autót vesz.
Aki tényleg így gondolja, hogy menő felvágni egy több milliós autóval az elég gyerekes dolog.
De látod, most is jött be pl Corvette, 45k pp.
Új autót meg úgy is fognak behozni, még ha nem is az itteni ötletekből, de máshonnan igen a fejlesztők. Tudod pénz beszél, kutya ugat.

Destroyer

Pötyögtető
Támogató
2023. 07. 17.
425
566
LV karakter
BANNED
Szerintem nagyon fontos lenne egy Tesla a szerverre, mert miután esetleg népauto lenne belole mert olcso, akkor mindenki azert sirna hogy legyen mar egy Rimac Nevara, vagy Porsche Taycan, vagy barmi ami mocskos drága, hogy legyen még egy kocsi amivel meg lehet mutatni hogy neked van 30 millio dollarod es megteheted.... Ezer meg egy millio kocsi van bent most is, en is szeretem az autokat, de ez meg mindig nem a Need For Speed meg a Forza Horizon hanem egy ROLEPLAY szerver...
Az új autók sosem lesznek népautók, mint pl a korábban behozott GT63S, RS7, stb ritkább kocsik.
Népautók azok a pár millás autók, amik többségében látsz a hirdetésekben.
Egyrészt aki nagyon tehetős, esetlegesen autófanatikus, és birtokol több tíz gépjárművet, ami nem népautó, biztos van köztük olyan is aki nem vág fel vele.
Ha van is az embernek új kocsira pénze, akár dollárból akár kuponból, akkor az Neked egyébként mért fáj? Van aki nem áll be a sorba, hogy leragadjon pár millás kocsiknál, hanem szét grindolja a szervert, de cserébe eléri azt amit akar (legyen ez autógyűjtemény, házak, bármi...)
Ha meg másnak ez a célja, mi vele a probléma? Lehet hogy ugyanúgy tud tolni több száz soros /me/do/ame/megpróbál rp-t és vagyon mellett is tud jól tudja magát érezni, függetlenül attól hogy XY db kocsija áll a garázsban dísznek.
Ha valakit ez nyugtat, hát istenem, érezze jól magát. :D
Mindenki maga alakítja úgy a karakterét ahogy akarja. Van aki csak az rp-re megy, van aki az autógyűjtéshez,kereskedéshez, bármi. Ha így érzi jól magát mért ne?
Igen, ez nem NSF sem FH, de ha igény van rá..., tudod kereslet-kínálat!
Induljunk ki a mostani 370Z-ből, az elmúlt napokban szinte elég sok player kereste az eladó példányokat belőle, és 200-ra növekedett az eladó autók listája, többek közt azért, hogy legyen pénze megvenni az új modellt, és kitudja próbálni, akár élvezni.
Ugyanez lenne ha bejönne a Tesla is, és azt gondolom minden ilyen új autónál ez a helyzet lenne az első pár napban, utána lecsitul a dolog, de ezek az autók sosem lesznek népautók.
Aki meg felvág vele, az meg hadd vágjon fel. Nem kell sírni, sem irigykedni rá.
Ha megtudta venni valamilyen úton módon, és beleöl a játékba akár IRL pénzt, hadd élvezze. Mindenki maga dönt erről. Tudod, kinek a pap, kinek a papné.

Darell

Zöldfülű
2019. 01. 10.
186
1 091
LV karakter
Darell Humphrey
Pont a GT63S az az autó, ami már még az atyaúristennek is van már. Többször jön szembe az emberrel, mint a legtöbb magasabb kategóriás autó. 370Z bejött, semmi mást nem láttam a szerveren & hírdetésekben csak azt...
Ha bejönne a Tesla pontosan ugyan ez történne, ráadásul még keresettebb is lenne az elektromos mivolta miatt. Van már annyi fajta autó a szerveren, mint csillag az égen. Hihetetlen, hogy még mindig képtelenek az emberek választani..

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
690
1 498
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Ruben Denton
V2 karakter
Ceria Pietrina
Mai Update-el be is kerültek az elektromos kocsik, köztük az én általam javasolt kocsi is (Tesla Model S).
Ezúttal is szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy figyelembe vették javaslatomat.
Megkérem a moderátorokat, hogy zárják le a topicot. Köszönöm!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.