Tesla Model S & X

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
690
1 497
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Ruben Denton
V2 karakter
Ceria Pietrina
Tesla Model S & X

f0f7f0cdffa055ed4bd1b1fc1f4e0344.png

ad8a00802c90a1e74dadc9f7f45b0744.jpg

Sziasztok! Egy nem hétköznapi témát hoztam el nektek; még pedig egy olyan járművet, ami még a szerveren történetében sem volt.
Ez pedig egy elektromos meghajtású jármű, a Tesla.
Persze ehhez társulnia kell egy elektromos töltőállomásnak is, mely hasonlóan működne, mint egy sima tankolás.

Amerikai autókból pedig sose elég, szóval várom válaszaitokat a témával kapcsolatban, hogy mit gondoltok róla, de előtte hoztam volna kettő modelt a Tesla kínálatából, melyeket szívesen látnék a szerveren, ezek pedig a következők... :

Az első a Tesla Model S.
Luxus osztályú, elegáns, sportos kinézetű, ugyan akkor erőteljes jármű, ami több kilómétert képes megtenni egyetlen feltöltéssel. Teljesítménye közel 1.020 lóerő.

2f35fd6f2aafe01948087179449650a1.png
6e2db1c76023b663ef80e7dd3b595237.png
877007fb766a70f5fb654fc21c920cb3.jpg

Ezt pedig felváltaná a tőle nagyobb termetű, nagy testvér, a Tesla Model X.
Még egyedibb model, melynek az ajtajai sem egy hétköznapi módon nyílnak. Hatalmas, sportos kinézetű, elegáns autó, még jobb belső térrel.

c378e20efc52510604695d664d328111.png
ec4e4c4facd44dee0cf86811eb5fe2ae.png
a651308cf093f422d5dccbe694aa4612.png

Köszönöm, hogy elolvastad és remélem felkeltettem érdeklődésed! 😉

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
638
3 534
LV karakter
Trevon Galasso
Egy nem hétköznapi témát hoztam el nektek
Bocsi, de ez a leghétköznapibb téma az ötletek közt.
Semmivel nem javítana a szerveren egyik autó sem a kettő közül aztán majd ha bejött, ez lesz az új GT63S és minden második akkorát fog fújkálni, meg úgy csattog, hogy kiesek a székből.
Edit: Akinek gőze nincs arról, hogy miért írtam a durrogós részt az kérem ne abba kössön bele ha már másba nem tud. Köszi.

Utoljára szerkesztve:

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
750
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias
Semmivel nem javítana a szerveren egyik autó sem a kettő közül aztán majd ha bejött, ez lesz az új GT63S és minden második akkorát fog fújkálni, meg úgy csattog, hogy kiesek a székből.
eszednél vagy? hogy fújkálna meg csattogna a tesla???? elektromos autóról beszélünk 💀
jobb ötlet mint még egy sportkocsi, vagy gt63,g class...

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
638
3 534
LV karakter
Trevon Galasso
A legnagyobb tisztelettel, cseppet sem jobb ötlet, hiába véded a barátnőd. Nem ti vagytok az elsők akiknek eszébe jutott az elektromos autó behozatala erre a szerverre.
Egyszer pedig majd megérted miért írtam a fújós csattogós részt. :)

Utoljára szerkesztve:

hdhunx

Pötyögtető
Támogató
2020. 09. 25.
415
257
20
LV karakter
Howard McKenzie
menő lenne meg minden csak így is van elég hasonló kategóriás autó a szerveren nem kell még egy és inkább egy alsó vagy közép kategóriát raknék a szerverrre illetve ha be jönne akkor kb ez lennne:
minden második akkorát fog fújkálni, meg úgy csattog, hogy kiesek a székből.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
501
1 276
27
Vas Country
LV karakter
Irvin Mcfly
Kezdjük azzal hogy a Tesla nem luxus autó az USAban. Sőt igazából itthon se, csak az árra. ((Belülről tiszta fapados a kocsi.))
Csak azért látnám szívesen a Teslat a szerveren mert hétköznapi kocsi az USAba, teljesen belefér a képbe. Sokkal több értelmét látom mint egy új luxus Mercinek vagy BMWnek.
Viszont ha bejön akkor jöjjön más elektromos autó is ne csak a Tesla. Pl VW ID3/6, Nissan Leaf, Ford Mustang Mach-E.

Nyilván ne lehessen bele venom turbót meg backfire-t tenni.

• Fire
  • Tetszik
Reactions: Pulisz és LucasLV

Isaacos

Fórum Császár
Támogató
2021. 03. 27.
1 812
2 269
25
Erdély
LV karakter
Isaac Grove
Csattogna/durrogna egy elektromos autó? Mi a jó égtől?

Én támogatom az ötletet!

bazsikaaa

Barangoló
2021. 12. 02.
106
64
V4 karakter
Tedore Zakarashvili
LV karakter
Alexa Escribano
felesleges az egész, ki kéne alakítani a töltő állomásokat, várni a töltésre, nem kellenek távirányítós kocsik maradjon a benzin/dízel!

• Tetszik
Reactions: azöreg

hdhunx

Pötyögtető
Támogató
2020. 09. 25.
415
257
20
LV karakter
Howard McKenzie
felesleges az egész, ki kéne alakítani a töltő állomásokat, várni a töltésre, csak idő pazarlás maradjon a benzin/dízel!
Már nem azért de úgy írod mintha mindenki számára kötelező lenne használni . Akinek kell az elektromos autók vállalja a hosszabb töltést/drágább szerelést ha esetleg bekerülne ez a javaslat .mert szerintem a garázsba is lehetne rakni töltőt egy X összegért pl 200k vagy hasonló de nekem még mindig az a véleményem hogy inkább limit nélküli autót kéne behozni.

• Tetszik
Reactions: bazsikaaa

DaniLV

Modern Verne
Támogató
2019. 01. 15.
1 371
1 406
20
LV karakter
Keantay Young
Miért mindig az autó modokon megy a vita, amikor egy Roleplay szervernek nem arról kéne szólnia, hogy kinek milyen és mennyi kocsija van?🤷‍♂️

Pulisz

Újonc
2019. 02. 06.
15
22
V4 karakter
Elliot Huff
LV karakter
Kolten Huff
Az ötlet szerintem rendben van. Személy szerint én szívesen látnék elektromos autókat a városban. Kíváncsi lennék hogyan lenne megoldva a hatótáv, a töltés, a töltőhálózat stb. Természetesen nem kell "minden normális autót" lecserélni, de szerintem 4-5 mod elférne (és nem kizárólag Tesla).

Ez így egy kompromisszumos megoldás, aki szeretne a szerverre annak is van választék, akinek nem jön be, ott van az összes többi belsőégésű.

Miért mindig az autó modokon megy a vita, amikor egy Roleplay szervernek nem arról kéne szólnia, hogy kinek milyen és mennyi kocsija van?🤷‍♂️
Ezt sajnos nem tudom hova tenni. Értem mire gondolsz, de a fórum "Jármű modokkal kapcsolatos ötletek" részén mi másról kellene beszélni.

• Tetszik
Reactions: Lucy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.