- 2020. 09. 16.
- 14
- 8
- V4 karakter
- Gallardo James

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos jelentkezési lapja.
Tisztelt Jelentkezők! A lap kitöltése csak és kizárólag saját tudásból valósulhat meg, más lapból átmásolni, lemásolni bármit (kivételt képeznek a szakmai kérdések, ám ezekben is tilos a "teljes plágium". Ezen szabály megszegése a lap azonnali elutasítását vonja maga után, melyhez a leadereknek minden joga megvan.

Ebben a részben az OOC információkra vagyunk kíváncsiak.
Mi a neved?
• Bakó László
Hány éves vagy?
• 16 leszek novemberben.
Mióta játszol különböző MTA/SA:MP RolePlay szervereken?
• Lassan 3. éve.
Mióta játszol SeeMTA V3-on?
• lassan 3. éve hogy elkezdtem az rp-t és itt kezdtem a seemta-n de voltak kihagyásaim a seemta terén de kb 6-9 hónap lehet az összes játszott időm a szerveren.
Mellékeld a jelenlegi játszott perceidet szinteddel együtt!
• 28500 körül van +/- 200.
Milyen frakció(k)ban voltál eddig? Mi volt a távozásod indoka/oka?
• Nem voltam még frakcióban.
Voltál már adminjailba helyezve, illetve banolva? (Csatolj egy képet UCP-ről)
•
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?(Min 5 mondat)
• Szeretnék kipróbálni egy frakciót és alkalmasnak érzem magam erre a feladatra a frakción belül. Szeretném a szerver játékosait és a mentős kollegákat segíteni a munkámmal. Szeretnék megismerni egy új közösséget és embereket. Sok időt töltök úgy a szerveren hogy csak kocsikázok és arra gondoltam hogy akkor legalább csinálhatnák valami olyat amivel nem csak az időm megy. És nem ez a legfontosabb de mellette jó lenne egy kis minimális pénzt is keresnem a szerveren mert kevés pénzből nehezen lesznek venomos kocsik.
Naponta mennyi időt tudnál a szerveren a frakcióra fordítani?
• Attól függ. Suli időben 4-8 órákat. Suli időn kívül napi akár 6-12 órákat is. De ezek sok mindentől függenek.
Mutatkozz be pár mondatban! (Min 10 mondat)
• Bakó László a teljes nevem, Jász-Nagy-Kun-Szolnok megyében élek. Édesanyámmal és négy kutyámmal élek mivel sajnos édesapám 2021.12.20-án elhunyt. Kedvenc hobbym a motorozás és azok szerelése, de nagyon szeretek számítógépen szerepjátékot játszani. Mezőgazdasági téren szeretnék tovább tanulni majd abban is szeretnék elhelyezkedni. Mivel nincs valami nagyon jó laptopom ezért későbbiekben szeretném leváltani egy jobb asztali gépre. ha minden igaz jövőre elkezdem lerakni 125ccm -re a motoros jogosítványt. 3 éve hogy Rp-zek lassan és seemta-n szeretnék fejlődni mivel akárhogy próbálok kereskedni nekem nem mindig jön be. Van 1 vérszerinti és 6 unoka testvérem. Sajnos egyik mamámat és egyik papámat sem ismerem mivel mikor születtem már nem éltek. Van már elég sok tapasztalatom az Rp ben azon belül az OMSZ ben is.
Rendelkezel TeamSpeak illetve mikrofonnal?
• Igen rendelkezem.

Ebben a részben a karaktered információira vagyunk kíváncsiak.
Teljes neve:
• Gallardo_James
Édesanyja leánykori neve:
• Jack Petra
Születési helye,ideje:
• LosSantos korház 1998.01.01
Bejelentett lakcím:
• LosSantos lakókocsi park.
Legmagasabb iskolai végzettsége,szakképesítése:
• Végzetségeim: Fa ipari technikus, Bánya ipari technikus, Egészségügyi technika ágazat, villanyszerelő, édesség készítő, Pék, Hegesztő, Mezőgazdasági gépész technikus.
Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal? Ha igen milyen típusúval?
• B tipusú jogosítvánnyal rendelkezem
Önéletrajz: (Min 5-10 összefüggő mondat)
• név: Gallardo_james Életkor: 34 éves. Telefonszám: 387611183317 Lakcím: LosSantos Lakókocsi park. jogosítványai: B, Am, A. Született: 1998.01.01. Tanulmányai: Fa ipari technikus, Bánya ipari technikus, Egészségügyi technika ágazat, villanyszerelő, édesség készítő, Pék, Hegesztő, Mezőgazdasági gépész technikus.

Ebben a részben a te IC tudásodra vagyunk kíváncsiak így pár szituációs kérdést fel is tettünk neked.
Minden szituációra pontról-pontra kell levezetni az adott szituáció megoldását.
Próbálj meg szakszavakat is alkalmazni.
Sorolja fel a vérzések típusait illetve ezeknek az ellátási menetét!
•
HAJSZÁLERES, más néven kapillárisvérzés gyenge intenzitású, nem ritkán csupán kisebb cseppekben jelentkezik a sérült bőrfelületen. Ellátásának kulcseleme a fedőkötés alkalmazása.
VÉNÁS (visszeres, gyűjtőeres) vérzés intenzitása már lehet erősebb, a vér színe rendszerint sötétpiros. Ellátásának kulcseleme a direkt nyomás, illetve a nyomókötés alkalmazása.
ARTÉRIÁS (ütőeres, verőeres) vérzés tipikus jellemzője az élénkpiros, lüktető sugárban távozó vérzés. Ellátásának kulcseleme a direkt nyomás, illetve a nyomókötés alkalmazása. A korábban elterjedt artériás nyomópont elnyomása már NEM javasolt!
Az utcán egy fekvő beteget pillant meg. Megközelíti, majd arra lesz figyelmes hogy az úr látszólag nincs magánál. Mit tesz, hogyan cselekszik?
• Először is megszólítom hogy válaszol-e, ((Nincs válasz)) Ezután ellenőrzöm a pulzusát és ha szükséges újra élesztést alkalmazok. A sikeres újraélesztést követően megszólítom a személyt hogy hall-e engem és hogy jól van e. ((válasz: hallom magát de nagyon fáj a bal kezem.)) Rendben van máris megvizsgálom a kezét. Megtudja mondani hol fáj pontosan? ((válasz: Itt fáj az alkaromnál.)) Rendben van. Tudja mozgatni a kezét? ((válasz: Nem)) Rendben van. Valószínűleg eltört az alkarja. Nyugodjon meg. Lábra tud álni hogy beüljön a mentőautóba? (( válasz: Igen.)) Nagyszerű. Parancsoljon itt egy fájdalom csillapító ezt vegye be és akkor stabilizálom a kezét egy kötés segítségével. és beszállítom a korházba a további intézkedésekhez.
Szemtanúja egy autóbalesetnek, melyben egy autó egy oszlopnak ütközik. Ön a kocsihoz rohan, majd azt látja hogy a kocsiban csak a sofőr tartózkodik, akinek a feje a kormányra van hajtva, látszólag eszméletlen. Tudása alapján határozza meg, milyen sérüléseket szenvedhetett az autó sofőrje. (Soroljon fel annyit, amennyit tud)
• Naktörés, eszméletvesztés, ájulás, illetve egyéb zúzódások.
A konyhában a konzervdoboz tetejével megvágja az ujját, amelyből intenzíven folyni kezd a vér. Mit tesz, hogyan cselekszik?
• oda szaladok a zsebkendőért majd rászorítom az újamra a vérzés helyére. Hozok fertőtlenítőt és sebtapaszt. majd oda megyek a csaphoz és leveszem a zsebkendőt az újamról majd engedek a nyílt sebre hideg vizet hogy a sebet kissé megtakarítsa a vértől és a seb összehúzódjon picit majd lefertőtlenítem a sebet és sebtapaszt teszek a sebre.
[/color]