[Szerződés] Nemzeti Nyomozó Iroda [2023]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Crusher

Boxter Mechanic Shop - Főleader
Támogató
2019. 01. 09.
1 529
558
V4 karakter
Crusher F Brasco
LV karakter
Crusher F Brasco
TNYXbst.png

Nemzeti Nyomozó Iroda - Szerződés

A szerződés létrejött Boxter Mechanic Shop, mint vállalkozó (Képviselő: Crusher F Brasco, székhely: 2842 Los Santos, Dokkok) és az Nemzeti Nyomozó Iroda (képviselő: Zane Cortez, székhely: 2845 Los Santos, Jefferson Street 23), mint rendvédelmi szervezet között az alábbi feltételekkel:


- A Nemzeti Nyomozó Iroda részére biztosított a 3k munkadíj és 0% árrés gépjármű szerelés, valamint a sürgősségi sáv ingyenes igénybevétele is.
- Amennyiben a Nemzeti Nyomozó Iroda valamely gépjárműve a sürgősségi sávban tartózkodik, akkor előnyt élvez a sima sávval szemben.
- A gépjármű javítás megkezdése előtt meg kell bizonyosodni, hogy valóban a Nemzeti Nyomozó Iroda dolgozója tartózkodik a gépjárműben.
- Minden esetben ellenőrizni kell a gépjármű hovatartozását. ((P betű lenyomása, ha villog frakción van))
- A Nemzeti Nyomozó Iroda dolgozói amennyiben nem megfelelő magatartást tanúsítanak a Boxter Mechanic Shop dolgozóival szemben úgy a telepről elküldhetőek és eljárás kezdeményezhető a vezérkarnál.

- A Nemzeti Nyomozó Iroda vezérkara biztosít egy RBS kocsit és hozzáértő specialistát egy esetleges rendezvényhelyszín kialakításához.
- A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai előnyben részesítik a Boxter Mechanic Shop szerelőtelepet gépjármű javítása céljából.


- Amennyiben az alábbi feltételek nem teljesülnek a szerződés azonnali hatállyal felbontható.

A szerződés következő modosításig marad hatályban.

A szerződés díja: 0$

 
  • Tetszik
Reactions: Clancy és Browniee
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.