Szerver felépítése újra

hunor88

Újonc
2019. 09. 07.
13
52
V4 karakter
Zachary D Wilson
V2 karakter
Francesco Rossi
Bő 1 hét alatt több mint ezerszer lett megnézve ez a téma. Számomra, (és most szerintem sok más játékostársam nevében is beszélek) nagy veszteség lenne az, ha itt véget érne a v2 története. Lehet ezzel kockáztatok egy tiltást fórumról, bár nem találtam olyan szabálypontot ami ezzel szembe menne. Lassan 5 hónap, ami sok idő. @saca @Tamasi @Bence srácok, ha egy szavas választ is kapunk, szerintem azzal is meg leszünk elégedve.. tehát, akkor sok ember nevében megkérdezném.. Srácok! megéri még a szerver újraélesztéséről ötletelni nekünk játékosoknak? Lesz bármi is kezdve a szerverrel?

Ha ki is tiltanak, bár remélem nem, számomra fontos a szerver, és nem tudnék veszni hagyni valamit amihez annyi emlék köt... 🙏 #savethev2
 

Antoon

thank you for joy
Globális Moderátor
v2
2020. 06. 08.
628
2 003
21
V2 karakter
Antoon Kuznetsov
Bár nem paraszt módjára de nyersen fogalmazok igazságot, sokan tudják de legyen a következmény akármi, ezt nagyon le akarom írni.

Őszintén nem olvastam el minden kommentet (Ricsiéből kettőt, de azt hagyjuk is szerintem, tök ironikus, hogy itt mártírkodunk még) és nem is fogok szerintem, de elég keserves, hogy még mindig nem ébredtek fel egyesek, és nem látják mi van.

Erőlködés.
Lehúzták a redőnyt már, csak épp azt nem mondták, hogy jó éjszakát gyerekek, erre fel ti még játszani akartok. Lejárt az időnk, búcsúzzatok el egymástól, vagy veszekedjetek egy utolsót, mert az mindenkinek olyan jól megy és ennyi volt.

Ha nem volt elég valakinek 4 olyan hónap, ahol nem ment a játékos szám 10 fölé, akkor annak legyen elég az amit most leírok, hogy vége, nincs tovább, és én érzem magam kellemetlenül, mintha egy óvodásnak kellene elmondani, hogy a mikulás vagy a fogtündér amúgy nem is létezik.

Aki a kezdetektől fogva utált, de szimpatizánssá vált, annak nem kívánok mást, csak jó erőt és egészséget, aki pedig a kezdetektől fogva utált és még most is, annak pláne.

Évekig tök jól el voltam amúgy, én így tekintek erre a helyre vissza már.
 

Dav3Y

Barangoló
2022. 04. 06.
81
63
V4 karakter
Rizzo Alessio
V2 karakter
Modily Stacy
Eddig én nem írkáltam ilyen témák alá, mivel látszik hogy a vezetőséget nem érdekli a szerver sorsa, mondhatni lehúzták a rolót. Viszont én itt a v2-n kezdtem el az RP-t és sok jó emlék köt a szerverhez. Ami örökre bennem marad. Ennek ellenére szerintem az kicsit szomorú miszerint a vezetőség arra nem méltatja a szervert hogy legalább egy Facebook posztot írjanak hogy "Köszönjük az eddigi éveket..." vagy valami hasonló. A szerverben kb 4-5 hónap maradt ki. (Nem tudom pontosan mivel már jó pár hónapja nem játszok.) Ez idő alatt semmi hír semmi poszt. Szóval ezen remegni és ilyen/hasonló topicokat szerintem felesleges nyitni, mivel tisztán és érthetően látszik hogy a v2 2024-ben ér véget, és egy korszak zárul le. (ui: Egyébként kíváncsiságból írtam a v2 facebook "Supportnak", hogy mi lesz a v2-vel de azóta semmi válasz ez kb 5 hete volt.) Köszönöm aki végig olvasta és természetesen a SeeMTA v2-nek is a jó emlékeket!
 
Utoljára szerkesztve:

Rcky

Zöldfülű
Támogató
2022. 01. 05.
176
160
20
Budapest II.
V4 karakter
Jimmy Pellegrini
LV karakter
Dominik Pellegrini
V2 karakter
Jimmy Pellegrini
A hszeket olvasva.. háát..

Én még mindig reménykedem a változásban, és a további fejlesztésekben. Most ha az ember egy picit jobban belegondol logikusan, ennyi év kőkemény munkáját nem fogja eldobni, hisz nem két nap egy szervert teljesen 0ról megírni.
Ez az én véleményem, nem kell feladni, beszarni meg pláne hogy nem.
Tamási elvileg nemsoká fog jelentkezni.
 

Marcus

Újonc
Very Important Person
2019. 01. 10.
1
20
V2 karakter
Marcus Nayden
Pár havonta felnézek fórumra, én is megnézem mennyien játszanak sajnos szomorúan látom mi történt. Én nagyjából a szerver elején kezdtem 2013 ba, mondhatni ezen nőttem fel, majd mikor az original see 2-3 szerver részre vállt le, akkor maradtam én is ezen a V2-n mert nagyon szerettem azon játszani. Végigjártam én is a ranglétrát, szerencsém volt Szuper Adminnak lenni, még a szerver csúcsán, amikor nyári időszakba megvolt bőven a 300 + játékos is, nagyon szerettem itt játszani. Teltek az évek, én is és akkor ahogy látom sokan abbahagyták, néha megjön a kedvem felnézni a szerverre, csak sajnos látom hogy teljesen kihalt :( Mint pár hozzászóló írta, én is remélem hátha van a háttérbe valamilyen munka, annyi energia lett fektetve a szerverbe, sajnálnám ha vége lenne. Drukkolok a vezetőségnek, remélem lesz valami, ha pedig sajnos nem így lenne, akkor mindenki emlékezzen csak a régi szép időszakra, mert az örök, nem felejtjük el mit adott nekünk a szerver, mennyire szerettünk itt játszani !

Marcus