Szerver élet fellendítése, civilekhez címzett kérdés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aandris

Barangoló
2020. 02. 15.
75
360
23
LV karakter
Ron Pierce
Jó taktika, teljesen igaza volt mindenkinek. Én az imént, amint közeledek egy civil játékoshoz. Megint sikerült egy kis inspirációt merítenem, és igencsak bemotivált a dolog, jó RolePlay szituáció volt. Fenomenális érzés, de komolyan.
jorps.png

szocskeee

The Pure and the Damned
2020. 08. 18.
209
4 889
Hyperborea
V4 karakter
chad edger
LV karakter
ekon mosby
Rendben van, srácok. Én kérek elnézést, hogy be merészeltem dobni egy ilyen borzalmas kérdést, nem gondoltam, hogy ilyen vegyes érzelmeket kreál az emberekben.
Remélem nem baj, hogy nem helyeseltünk papagáj módjára, hanem leírtuk mi az ami nekünk bevált és hogyan tudunk folyamatosan tök jó rp szituációkba kerülni teljesen random emberekkel.

Mi egyértelműen egyetértettünk abban, hogy változtatni kellene valamin, és NEM a mi hozzáállásunkkal van probléma, erről biztosíthatlak.
Itt a baj, ez egy rossz mindset. Fel se merült az, hogy lehet még bennetek is van egy kis hiba. Az az etalon amit ti csináltok, mindenki alkalmazkodjon hozzátok és könnyebb calloutolni a játékosok 80%át ahelyett, hogy megpróbálnátok ti is változtatni.

Utoljára szerkesztve:

tottorini

Pötyögtető
2021. 01. 03.
531
3 863
V4 karakter
Richard MacFalloson
LV karakter
Wesley Barbara
Szerintem baj van a hozzáállássotokkal is. Tökéletesen leírták szerintem, hogy RP-zni lehet bárkivel, sőt, kifejezetten örülök, ha valaki tanul a hibáiból, és később felhasználja a megszerezett tudását. Nem úgy kell hozzálni, hogy ha valaki nem használ pontot a mondat végén, egy rossz ember, semmi értelme, hogy szóba áljunk vele, hanem pont ellenkezőleg: Szólsz neki, hogy miben javíthat, és hidd el MINDENKI tud fejlődni és ahogy leírták előttem is, ha akarod tudod élvezni az adott szitut.

Ismételni tudom a többieket, nyissatok mások fele és biztos találtok embereket magatok mellé, legyetek türelmesek és segítőkészek.

aandris

Barangoló
2020. 02. 15.
75
360
23
LV karakter
Ron Pierce
Szerintem baj van a hozzáállássotokkal is. Tökéletesen leírták szerintem, hogy RP-zni lehet bárkivel, sőt, kifejezetten örülök, ha valaki tanul a hibáiból, és később felhasználja a megszerezett tudását. Nem úgy kell hozzálni, hogy ha valaki nem használ pontot a mondat végén, egy rossz ember, semmi értelme, hogy szóba áljunk vele, hanem pont ellenkezőleg: Szólsz neki, hogy miben javíthat, és hidd el MINDENKI tud fejlődni és ahogy leírták előttem is, ha akarod tudod élvezni az adott szitut.

Ismételni tudom a többieket, nyissatok mások fele és biztos találtok embereket magatok mellé, legyetek türelmesek és segítőkészek.
Köszönjük! Rengeteget rpztünk együtt, emlékszem rá. Köszönöm a megállapításokat, biztosan nagyon közelről ismerhetsz minket.

• Tetszik
Reactions: smokinloud

Drop Em

Újonc
2021. 01. 05.
58
298
LV karakter
Kaleb Lyle
Hiába általánosítasz egy ilyen baltás gyilkos alapján, az alap tény, hogy lehet találni rpre vevő játékosokat marad.
Most ez is.. Aki ide írt mindenki általánosított, hogy az illegál olyan nagy lovon, meg a többi.
Nem tudom, hogy a Balkán NSben is, hány karaktert kell megölni ahhoz, hogy kijöjjön egy olyan RP szál mint amit a nyomozók produkáltak. Be akartok épülni? Semmi baj! Jah, hogy közben szóltak, hogy nem kéne? Nem gáz. Utólag nézegettem csak, hogy mit csináltak a srácok, és tényleg, le a kalappal előttük, mert nem csak berángattak jailbe, hanem ténylegesen nyomozást hajtottak végre. Tapasztalatból mondom, hogy az "én megállok random az út szélén lévő emberekkel és rpzek velük" nem működik. ( a legtöbb esetben. ) Ezt lehet látni a baltás példából, vagy amit én tapasztalok az olyanok hogy, idézem "(balkán) nincs fegyveretek haver" és a szinonímái. Ha esetleg nem tetszik a színvonal amit mi produkálunk, rendben van, megértem. De akkor ha lehet, akkor annyit kérek, hogy adjatok egy pár tippet, mivel lehet nyitni a civilek felé? Ez a topic igazából nekik készült volna, hogy ötleteket kapjunk főleg tőlük.

Szerintem baj van a hozzáállássotokkal is. Tökéletesen leírták szerintem, hogy RP-zni lehet bárkivel,

Nem lehet az a baj. Ha lehet is, akkor hol keressem az ilyen embereket? Fényezőműhely előtt vagy a farmok mellett egy kicsivel? Meg egyébként köszi azt a tippet, hogy nyissunk mások felé, hiszen ez a topic nem azért lett nyitva egyáltalán.
Félreértés ne essék, próbálkozunk. De amikor keresem a tűt a szénakazalban, közben belefáradok, de akkor tényleg. Amikor már a hatodik "dikk húzz má innen" meg a negyedik "nem e kell fegyver"/"nincs e fegyveretek"-el találkozok, akkor tényleg meg kell álljak, és meg kell valakitől kérdeznem, hogy ez lett-e a norma. Véleményetek szerint nem, ez adott egy kis reményt, fel is megyek és a mai napon minden energiám belefektetem, hogy megtaláljam azt a tűt. Köszi a segítséget mindenkinek.

2022. 02. 01.
29
216
V4 karakter
Nasser Feld
LV karakter
Percival Garfield
Nem általánosítottunk, ha így jött le, akkor nem ment át az üzenet. Pont ez az, hogy mindig akadnak jófejek, vevők az rpre és mindig lesznek ilyen antiszociális emberek, akik menny innen öccsémeznek.
Senki nem írta, hogy nagy lovon vagytok, de ha eddig nem sikerült megtalálni a közös hangot a játékosokkal, akkor változtatni kell. Nem kell ebbe az rp keresésbe belefáradni, ha túlerőlteted, meg túl komolyan veszed, akkor belerokkansz.

Hol szoktatok embert keresni, hogy csak ilyeneket találtok, akik fegyvert akarnak venni meg azonnal levágni a fejeteket ?

2019. 01. 10.
1 808
18 423
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
és ez nem azért van mert az illegális/legális frakcióknak túl magasak az elvárásaik, egyszerűen a jelenlegi rendszer a pénz köré van építve
Jól mondod, túlságosan alacsonyra sem teheted egyébként az elvárásokat sem illegális, sem legális frakció leaderként, mert akkor meg funért & dmért feljáró eszesekkel égeted a pofádat, meg a frakciódat, és az még mindig rosszabb, mintha kevesen lennétek.

Szerintem egyébként erre szimplán nem tudunk megoldást találni, képtelenek leszünk megváltoztatni a többség mentalitását innen, legyen az bármilyen módszer, event, roleplay, karakterdev, stb, akármi. Annyiszor megpróbáltuk már, hogy egyszerűen nem tud meglepni a nem akarás senki részéről sem, bármennyire is mártír és nagyzoló kijelentésnek tűnik.

Utólag nézegettem csak, hogy mit csináltak a srácok, és tényleg, le a kalappal előttük, mert nem csak berángattak jailbe, hanem ténylegesen nyomozást hajtottak végre.
Mi is borzasztóan élvezzük az ilyen szituációkat, köszi egyébként a dicséretet, és akkor már megragadnám az alkalmat, hogy kicsit elhencegjek azzal, hogy miket lehetne még még még és még generálni, ha többen lennének az RP-re nyitott emberek (lásd a szerb ns).
katt ha érdekel
erre is akár
és erre is

aandris

Barangoló
2020. 02. 15.
75
360
23
LV karakter
Ron Pierce
Nem általánosítottunk, ha így jött le, akkor nem ment át az üzenet. Pont ez az, hogy mindig akadnak jófejek, vevők az rpre és mindig lesznek ilyen antiszociális emberek, akik menny innen öccsémeznek.
Senki nem írta, hogy nagy lovon vagytok, de ha eddig nem sikerült megtalálni a közös hangot a játékosokkal, akkor változtatni kell. Nem kell ebbe az rp keresésbe belefáradni, ha túlerőlteted, meg túl komolyan veszed, akkor belerokkansz.

Hol szoktatok embert keresni, hogy csak ilyeneket találtok, akik fegyvert akarnak venni meg azonnal levágni a fejeteket ?
Védheted az álláspontotodat, akkor sem lesz igazad. Találni találhatsz ilyen embert, már páran leírtuk, hogy ELŐFORDUL, hogy találsz EGYET, viszont mi a többségről beszéltünk. Lehet itt vitatkozni, ámbátor én a civilekhez címeztem egy kérdést, mire ezeket a hozzászólásokat kaptam.

Ha lehet, akkor pár civilt továbbra is meghallgatnék, akik esetlegesen a kérdésemre is válaszolnának, helyettetek, akik csak azt boncolgatják, hogy ők milyen rpket találtak mostanában. De azért köszönöm, hogy ebben a kérdésben is eldöntő többségben ide böfögtétek, hogy teljesen jó irányba haladunk. Rendben van, akkor legyen így, akkor nem törjük magunkat.

Drop Em

Újonc
2021. 01. 05.
58
298
LV karakter
Kaleb Lyle
Na, srácok, azt kell mondjam, sajnos, hogy 8:16-tól 9:58-ig egyetlen embert találtunk rpzni, akiről kiderült, hogy bent van discordon. Én, meg sokan mások is, gondolom én, próbálkozunk, de tényleg. Kivételesen videóra is vettem, mi történik. Ha senkinek nem gond, akkor holnap, ha a netem is engedi, ki is teszem és itt linkelem, milyen király roleplayben vettem/vettünk részt a mai nap. "Magas elvárás" ide, vagy oda, ma tényleg mindenkit egyenlőként néztünk, szintet, skint, stílust nézőpontba sem vettük, csak azt a roleplayt amit nyújtottak. Remélem, hogy ebben az élményben csak nekem/nekünk van részünk, de ha más szerint ez így van rendjén, akkor lehet tényleg velem van a baj. Alap kérdés ugyan úgy fenn áll a civilek felé, holnap jön a videó.

• Tetszik
Reactions: kovesz

FantanoFanboy

Újonc
2021. 04. 28.
26
64
V4 karakter
Bart Ziegfrid
LV karakter
Ian Wellington
Kedves témaindító!

"Ha a kupleráj nem megy, nem a bútorokat kell lecserélni, hanem a kurvákat." - Hofi

Kellemetlen volt olvasni az utóbbi hozzászólásaidat, hogyan várod el, hogy bárki is pozitívan álljon a topic egész témájához, ha ennyire szembeötlően nem tudod elviselni, ha valakinek nem egyezik az álláspontja a tiéddel?

Kétszer is elolvastam minden hozzászólást, és nekem egyáltalán nem az jött le, hogy bárki szerint is jó irányba haladunk. Épp ellenkezőleg, most van az az időszak, hogy minden normális RP kedvelőnek a legtöbbet kell megtenni annak érdekében, hogy a szerver visszataláljon arra az útra, amiért az létrejött. Azzal nem fogsz senkit RP-re bíztatni, hogy habzó szájú fröcsögésbe kezdesz, mert nem RP-zett veled az első ember akit megláttál az utcán.

Keress in-game egy közösséget, alakíts egy RP szituációt, legyen érdekes, vonj bele minél több embert. Jelenleg a szerver abba az irányba tendál, hogy olyasmit kell csinálni, ami leköti az "egyszeri játékos" figyelmét, ne legyen kedve otthagyni a szituációt egy Gremlin lecsiszolása miatt. Ha sikerül ilyeneket kitalálnotok, garantálom, hogy lesznek játékosok.

A bulihelyek kifulladtak, itt az ideje valami újnak, és nem várhatod el, hogy a civilek találják ki helyetted, hogy mivel tudod megfogni őket. Persze be lehet őket is vonni az ötletelésbe, de ez nem a fórumon fog megtörténni. Próbálkozzatok folyamatosan új dolgokkal, garantálom, hogy idővel sikerül valami olyat kitalálni, amire felkapják a fejüket a "csiszolgatósok is". Nem jött be valami? Jöhet a következő. Az sem jött be? Másik ötlet. Szó szerint annyi új dolgot lehetne behozni, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni, és reméljük a V4 ezt csak felfelé fogja tolni.

Egy játékos sem fogja jól érezni magát attól, hogy elmegy egy akármilyen csilivili eseményre, meg kell mutatni nekik, hogy miért jobb RP-zni, mint a milliókat kergetni. Lehet ujjal mutogatni, de én még V1-ben szerettem meg az RP-t. Magas volt az RP színvonala? Nem. Zavart ez bárkit is? Nem. Jól érzetem magam, megtanultam rendesen RP-zni, és bármikor szívesen interaktálok bárkivel bármilyen RP helyzetben? Igen.

Jobb lezárást nem tudok annál mint amit a többiek mondtak, hogy bele kell állni minden RP szituációba, nem fog a sült galamb a szátokba repülni.

Drop Em

Újonc
2021. 01. 05.
58
298
LV karakter
Kaleb Lyle
razypain válasza FantanoBoynak:
Szia, ha elolvastad volna állításod szerint kétszer is a topicot, akkor rájöttél volna, hogy éppen felvetéseket várunk a civilektől, hogy mihez lenne kedvük. Erre te beírsz egy olyat nekünk, hogy mi nem jól csináljuk, újat kell csinálnunk, ami megfogja a civilket? Hogy fér ez össze neked? Érted a téma létrejöttét?

hogy bele kell állni minden RP szituációba, nem fog a sült galamb a szátokba repülni.
Mi kerestük eddig is, ma is és fogjuk is. Ha meg valami újat akar valami, mondom amik a régiek, illetve mi is csináltuk:
Strip Klubb, Nightclubb, Pékség, Fodrászat, ( volt v3n is, nem nagyon futott be.) Kávézó, ( Nem saját. ) Étterem, ( Nem saját. ) Büfé, ( Nem saját. )
Örömmel várom a többi újítást.

• Tetszik
Reactions: smokinloud

smokinloud

Zöldfülű
2021. 12. 22.
170
2 198
V4 karakter
sif nes
Kedves témaindító!

"Ha a kupleráj nem megy, nem a bútorokat kell lecserélni, hanem a kurvákat." - Hofi

Kellemetlen volt olvasni az utóbbi hozzászólásaidat, hogyan várod el, hogy bárki is pozitívan álljon a topic egész témájához, ha ennyire szembeötlően nem tudod elviselni, ha valakinek nem egyezik az álláspontja a tiéddel?

Kétszer is elolvastam minden hozzászólást, és nekem egyáltalán nem az jött le, hogy bárki szerint is jó irányba haladunk. Épp ellenkezőleg, most van az az időszak, hogy minden normális RP kedvelőnek a legtöbbet kell megtenni annak érdekében, hogy a szerver visszataláljon arra az útra, amiért az létrejött. Azzal nem fogsz senkit RP-re bíztatni, hogy habzó szájú fröcsögésbe kezdesz, mert nem RP-zett veled az első ember akit megláttál az utcán.

Keress in-game egy közösséget, alakíts egy RP szituációt, legyen érdekes, vonj bele minél több embert. Jelenleg a szerver abba az irányba tendál, hogy olyasmit kell csinálni, ami leköti az "egyszeri játékos" figyelmét, ne legyen kedve otthagyni a szituációt egy Gremlin lecsiszolása miatt. Ha sikerül ilyeneket kitalálnotok, garantálom, hogy lesznek játékosok.

A bulihelyek kifulladtak, itt az ideje valami újnak, és nem várhatod el, hogy a civilek találják ki helyetted, hogy mivel tudod megfogni őket. Persze be lehet őket is vonni az ötletelésbe, de ez nem a fórumon fog megtörténni. Próbálkozzatok folyamatosan új dolgokkal, garantálom, hogy idővel sikerül valami olyat kitalálni, amire felkapják a fejüket a "csiszolgatósok is". Nem jött be valami? Jöhet a következő. Az sem jött be? Másik ötlet. Szó szerint annyi új dolgot lehetne behozni, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni, és reméljük a V4 ezt csak felfelé fogja tolni.

Egy játékos sem fogja jól érezni magát attól, hogy elmegy egy akármilyen csilivili eseményre, meg kell mutatni nekik, hogy miért jobb RP-zni, mint a milliókat kergetni. Lehet ujjal mutogatni, de én még V1-ben szerettem meg az RP-t. Magas volt az RP színvonala? Nem. Zavart ez bárkit is? Nem. Jól érzetem magam, megtanultam rendesen RP-zni, és bármikor szívesen interaktálok bárkivel bármilyen RP helyzetben? Igen.

Jobb lezárást nem tudok annál mint amit a többiek mondtak, hogy bele kell állni minden RP szituációba, nem fog a sült galamb a szátokba repülni.
"Nem fog a sült galamb a szátokba repülni" Ezt már kikérem magamnak, szerinted bárkinek is van kedve ahhoz, hogy minden nap beüljön a kocsiba, és megálljon mindenki mellet abban reménykedve, hogy nem fog vissza fröcsögni? 20 ból van 1db ilyen, lassan már úgy érzem mintha a mi felelősségünk lenne az, hogy ki mennyit rpzik, ti elfelejtitek, hogy ez egy rp szerver.
"hogy a szerver visszataláljon arra az útra, amiért az létrejött.", mint írtad a szervernek kell erre vissza találnia, erre nem az a megoldás amit ti itt szent bibliaként nyomjátok az orrunk alá, hogy mindenkivel álljunk le rpzni és mi keressünk fel minden rpzni vágyó embert, ezen a vezetőségnek kell fejét törnie(gondolom vannak rá terveik) nem nekünk, egyszerű playereknek.

2021. 12. 04.
102
1 304
V4 karakter
Tikus Jebakan
LV karakter
Lou Diddy
Felesleges szítjátok a tüzet, próbáltok gúnyosan revansot venni egy olyan topicban amit meg se kellett nyitnotok, nem tudom mit vártatok? Azok akik nem állnak le veletek rpzni vagy nem hajlandóak rpzni nem fognak ide írni, hogy ezért meg azért nem rpzek veletek. Konkrétan élvezzétek magatokat a szerveren, úgy hogy be vagytok feszülve videókat csinálgattok hogy bizonyítsatok nekünk hogy NEM, NINCS igazatok. Meg lehet nézni a barátom @hellooo és társai non scriptes frakcióit amik a random "CIVIL" playerekkel való interakcióra épül.

aandris

Barangoló
2020. 02. 15.
75
360
23
LV karakter
Ron Pierce
Kedves témaindító!

Köszi a hatszázadik hsz-t, aminek semmi köze a topichoz, nem minket kell beefelni, szimplán kérdést tettünk fel azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnének látni a civilek, végig sem olvasom a hozzászólásod, semmi köze a témához.

Felesleges szítjátok a tüzet, próbáltok gúnyosan revansot venni egy olyan topicban amit meg se kellett nyitnotok, nem tudom mit vártatok? Azok akik nem állnak le veletek rpzni vagy nem hajlandóak rpzni nem fognak ide írni, hogy ezért meg azért nem rpzek veletek. Konkrétan élvezzétek magatokat a szerveren, úgy hogy be vagytok feszülve videókat csinálgattok hogy bizonyítsatok nekünk hogy NEM, NINCS igazatok. Meg lehet nézni a barátom @hellooo és társai non scriptes frakcióit amik a random "CIVIL" playerekkel való interakcióra épül.
Te hány hsz-t írsz még ide úgyszint, aminek semmi köze a topichoz? A kérdést civileknek címeztük, tőlük is várunk választ, nem minket kellett minősíteni, köszönjük.

Drop Em

Újonc
2021. 01. 05.
58
298
LV karakter
Kaleb Lyle
Mit nem értesz meg ezen?
Ez egy ötlet topicnak indult volna, btw.

CIVIL vagyok?
Igen, tőletek kéne valami ötlet. Attól mert mi vagyunk az illegál, nem tudunk szervert újítani. Ti is megpróbáltátok/próbáljátok a lovag rpvel, de nem tudom, hogy ott milyen szerepet kapnak benne a civilek.
És akkor álljon hozzátok normálisan az ember, joke ting.
Ötlet topicnak indult, leírjuk még egy párszor az biztos, csak mindenki szentül állította, hogy igenis lehet bárkivel rpzni. Kipróbáltuk, nem ment, leírtuk. Egyébként meg igaza van, mert tényleg nem ide tartozik, ha ÖTLETEKET kértünk a CIVILEKTŐL. Civil vagy? Írd le azt, amit szívesen látnál tőlünk. Ez volt az alap koncepció, ami lehet félre lett értve, de mi csak ennyit akartunk elérni.

Bucky

Barangoló
2019. 11. 04.
87
275
23
Randy B. Stiffman Gardens 2525
forum.see-game.com
LV karakter
Leandro Escuela 🇦🇷
Civilként, sose voltam frakcióban, itt a véleményem, mint rp-re vevő játékos
A klub téma a hetekben halt meg (valószínűleg ideiglenesen), ezt mindenki tudja. Az összes többi bolt, étterem, pékség, büfé, fodrászat nem újítás, az rp ugyanaz, csak más főnevekkel. Ezek mind interiorok és egyik se működik. Edzőterem az egyetlen interioros dolog, amire én vevő lennék, de az egyetlen, ahol most tudnék rp-zni, az a beltránnal megszűnt. Hetek óta nem játszok már rendszeresen, de ritkán látok ilyen rp-t odakint. Régen a bandák az utcán lógtak, volt esélyed rp-zni velük. Ha lett volna időm, teljes bedobással nekifeszülök az ns frakimnak, ami csak egy szimpla erdészet volt, de tényleg -> ahhoz képest, hogy csak pár napig élt, a szintjén felrobbant az egész, rengeteg üzenetet kaptam, hogy jöhetek-e játszani??, mert egyedi volt, valami új. Véleményem szerint ha nagyobb projektbe kezdtek, kint tegyétek ezt és ne a hsz elején felsorolt dolgok közül válasszatok.
Nem tudom, ilyesmi választ kértetek-e.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.