Én ezt értem és meg is csináltam ezeket, de ezek után nem engedett fel a szerverreCsá, nem kell semmit engedélyezni csak behúzod a fájlokat és készen is vagy.
Előbb írtad, hogy engedélyezted MTA-n belül is. Nem kell, azért nem enged fel.Én ezt értem és meg is csináltam ezeket, de ezek után nem engedett fel a szerverre
Ha nem engedélyezem akkor sajna a mod nem működik :/Előbb írtad, hogy engedélyezted MTA-n belül is. Nem kell, azért nem enged fel.
Hali annyi lenne hogy én nem találom az eredetit eltudnád küldeni?Csőztök.
Régebben volt meg ez, és most találtam meg ezt az effectet, ami jóval szebb mint az Overdose effect, és nincs olyan, hogy a backfire túlságosan csúnya, jóval is szebb, és a kocsitetején nincs sárga folt (pl e34).
A modot ezen a linken találjátok: https://www.gtainside.com/en/sanandreas/mods/99274-gta-sa-remastered-effects/download/
Hogyan kell letölteni?
Amint megnyitod a linket, lesz egy ilyen felső tájon, és már elkezdi letölteni.
Hogyan cseréld ki?
Gta mappájában található egy data, és egy models mappa, amit egyszerüen kikell cserélned arra a 2 db ugyanolyan mappára, amit letöltöttél, és mindent felülirsz.
Kb ennyi az egész, fps-t nem nagyon vettem észre hogy levenné, viszont jóval szebb lesz az MTA-d, GTA-d.
Videó, hogy hogyan is néz ki.
Ha esetleg nem tetszik, akkor felraktam az original object, effect cuccot, amit itt találtok: (csak ki cserélitek)