Szám letiltása.

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Megoldás, szerintem egyszerűbb annál mint ami itt elhangzott. Egyszerűen figyelmen kívül hagyod azt aki ilyesfajta inzultáló megjegyzéseket ír. Utána meg ha letiltod, akkor nem látod mit hirdet és lehet pont az kellene neked, akkor meg ez lenne gond. Nem jó ez sehogy. Figyelmen kívül hagyod aztán kész. Több hátrányod származna neked abból ha letiltod mint ha nem.

Aeon

ajejon
2019. 12. 25.
63
214
V4 karakter
-
LV karakter
Rannier Cole
V2 karakter
-

Elgondolkodtató ötlet, sok sikert.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: lajarel és Ryo

Aeon

ajejon
2019. 12. 25.
63
214
V4 karakter
-
LV karakter
Rannier Cole
V2 karakter
-
Ezen mit gondolkodsz már ne haragudj
Úgy gondolod, hogy nem változtatna meg, egy két szerepjátéknak a kimenetelét? Nem csak kereskedésre használják sokan a telefont, sok mindent lehetne ezzel a változtatással csinálni, és kicsit gazdagabbá tenné a roleplayt.
Kifejteném neked, de nem hiszem , hogy a kötekedésen kívül, tényleg érdekelne pontosan mit is tartok
'Elgondolkodtatónak.'​

• Imádom
Reactions: lajarel

aMarc

éhgyomorra mentos
2019. 09. 17.
357
2 028
22
Győr
LV karakter
Collin_Tanner
Ja teljesen megváltoztatna mindent, ha nem kellene rábaszkodni a telefont az ideges neuronpckre, vagy berakni a telefont a csomagtartóba.

Ez egy olyan játékmeneti változtatás lenne, ami egetrengetően és mindent elsöprően variálná át a szerepjátékot. Egy teljesen új érát nyitna meg mindenki számára. Szerintem V4 helyett ezt kellene behozni! Köszönöm hogy felnyitottad a szemem, hálám a világ végéig is hajszolni fog.

Aeon

ajejon
2019. 12. 25.
63
214
V4 karakter
-
LV karakter
Rannier Cole
V2 karakter
-
Ja teljesen megváltoztatna mindent, ha nem kellene rábaszkodni a telefont az ideges neuronpckre, vagy berakni a telefont a csomagtartóba.

Ez egy olyan játékmeneti változtatás lenne, ami egetrengetően és mindent elsöprően variálná át a szerepjátékot. Egy teljesen új érát nyitna meg mindenki számára. Szerintem V4 helyett ezt kellene behozni! Köszönöm hogy felnyitottad a szemem, hálám a világ végéig is hajszolni fog.
nagyon túlgondolsz egy-két dolgot, ha nincsenek új kocsik, meg a mappon változtatások, már rögtön ilyesfajta hozzáállást kell mutatni minden felé mindenkinek, ne csináljuk már.

Nem fogok veled leállni vitatkozni, csak volt egy nézetem a dologról.​
Ne gondold már bele magad ennyire, vagy nem tudom mi akar most ez lenni pontosan.

Egy-két helyzetben könnyítené meg a dolgokat ez a változtatás, és igazából itt ennyiről van szó csak, de rengeteg kis dolog sokra megy hosszabbtávon a szerveren, mint úgy szint minden máshol is egyaránt.

Személy szerint, legalábbis én, de amúgy örülnék egy ilyesfajta változtatásnak, de neked ha ez nem séma, akkor tisztasor, de nem adok kapokra van ez a comment szekció. ~ jó legyél.​

• Tetszik

KriSu

Zöldfülű
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 20.
158
167
V4 karakter
Sergio da Fonoyosa
LV karakter
Gerrit Wijnants
Szerintem is jó lenne ha lehetne tiltani, támogatom

• Tetszik

GedY

Patton
2019. 01. 10.
101
147
V4 karakter
Will_Patton
LV karakter
Nivera_Hiromitsu
Támogatom, a kikapcsolás meg nem teljesen jó, mert lehet te közben hirdetnél vagy bármi.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

• Tetszik