Ja teljesen megváltoztatna mindent, ha nem kellene rábaszkodni a telefont az ideges neuronpckre, vagy berakni a telefont a csomagtartóba.
Ez egy olyan játékmeneti változtatás lenne, ami egetrengetően és mindent elsöprően variálná át a szerepjátékot. Egy teljesen új érát nyitna meg mindenki számára. Szerintem V4 helyett ezt kellene behozni! Köszönöm hogy felnyitottad a szemem, hálám a világ végéig is hajszolni fog.
nagyon túlgondolsz egy-két dolgot, ha nincsenek új kocsik, meg a mappon változtatások, már rögtön ilyesfajta hozzáállást kell mutatni minden felé mindenkinek, ne csináljuk már.
Nem fogok veled leállni vitatkozni, csak volt egy nézetem a dologról.
Ne gondold már bele magad ennyire, vagy nem tudom mi akar most ez lenni pontosan.
Egy-két helyzetben könnyítené meg a dolgokat ez a változtatás, és igazából itt ennyiről van szó csak, de rengeteg kis dolog sokra megy hosszabbtávon a szerveren, mint úgy szint minden máshol is egyaránt.
Személy szerint, legalábbis én, de amúgy örülnék egy ilyesfajta változtatásnak, de neked ha ez nem séma, akkor tisztasor, de nem adok kapokra van ez a comment szekció. ~ jó legyél.