Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság KÁRESETI JELENTÉS MŰSZAKI MENTÉS
Állománytag neve: Stan Daniels Állománytag rendfokozata: Őrmester Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: Az este folyamán érkezett a hivás miszerint egy jármü csúszott a vizbe egy szakadékból. Ahogy kiérkeztünk megkezdtük az út lezárását további balesetek elkerülése miatt. Majd utána az ékelés is megtörtént ezután pedig csörlő és egy kampó segitségével sikeresen kihúztuk a jármüvet a vizből. Az eset során személyi sérülés nem történt, az anyagi kár pedig elenyésző.
Állománytag neve: Stan Daniels Állománytag rendfokozata: Őrmester Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: A mai napon az OMSZ től kaptunk segélykérést mivel az egyik esetkocsijuk a vizbe csúszott. Amikor kiérkeztünk a helyszinre megkezdtük az ékelést, ezután pedig búvár ruhába öltöztem és megkezdtem a gépjármü beakasztását. Amint ez megtörtént sikeresen kihúztuk az jármüvet a vizből majd átadtuk azt az OMSZ nek. Az eset során sérülés illetve anyagi kár nem keletkezett.
Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság NAPI JELENTÉS
Állománytag neve: Stan Daniels Állománytag rendfokozata: Őrmester Napi összegzés: A mai napon 2025.05.04.-én. Szent Flórián napon részt vettünk egy felvonuláson, ezek után kezdődött a megnyitó, majd bajtársakkal közösen kipróbáltuk a Yoga oktatást is. Ez után a müszaki mentés bemutató jött amin jómagam is részt vettem. Illetve a nap zárása ként a tüzijáték . Szó mi szó, a rendezvény és a szervezés is fantasztikus volt. Képi bizonyítékok:
Állománytag neve: Stan Daniels Állománytag rendfokozata: Őrmester Napi összegzés: A mai napon 2025.05.08-án. Szolgálatfelvétel után észrevettem, hogy a SF/02 es szeren nyitva vannak hagyva az ajtók. Amikor beszálltam rájöttem hogy le van merülve az akkumulátor. Ezután kivettem a saját gépjátmüvemből a bikakábelt, majd az SF/ Aqua 1 es szer segitségével bebikáztam a szert. Ezután érkezett a segélyhivás miszerint egy autó felborult. De mint kiredült téves hivás volt. Képi bizonyítékok:
Állománytag neve: Stan Daniels Állománytag rendfokozata: Őrmester Napi összegzés: 2025.05.04 A mai napon az OMSZ véradást hirdetett a San Fierroi kórházban. Igy tehát szolgálatban lévő bajtársakkal természetesen mi is részt vettünk az akcióban. Ezúton is köszönjük az OMSZ gyors és fájdalommentes munkáját. Képi bizonyítékok:
Állománytag neve: Stan Daniels Állománytag rendfokozata: Őrmester Napi összegzés: 2025.05.09. A mai szolgálatban szabad foglalkozás alatt elvittem az SF/Aqua1 szert a See Ring szerelőtelepre egy telyes átvizsgálásra illetve megejtettek rajta egy izzócserét is. Igy már a rám bizott szerek azonnal gond nélkül riaszthatóak bárhová. Ezután Dmitrij Főtörzszászlóssal müszaki mentést végeztünk. Képi bizonyítékok:
Állománytag neve: Stan Daniels Állománytag rendfokozata: Őrmester Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: Riasztást kaptunk egy müszaki mentésre, ahol egy jármü csúszott a vizbe a homokos partról See ring közelében. Mikor kiértkeztünk SF/75 szerrel, már a mentős kollegák a helyszinen voltak és ellátták a gépjármü tulajdonosát. Mi pedig Dmitrij Főtörzszászlós úrram megkezdtük a jármű kivontatását a vizből. Amikor megtörtént a sikeres vontatás észrevettünk egy másik jármüvet is a viz allján. Ezzel is hasonlóképp jártunk el , mit az előzővel is. Majd a jármüveket átadtuk a rendőrség munkatársainak. A baleset során egy személyi sérülés történt amit a mentős kolegák elláttak a helyszinen. És tetemes anyagi kár keletkezett.
Állománytag neve: Stan Daniels Állománytag rendfokozata: Őrmester Napi összegzés: 2025.05.10. A mai napon szabad foglalkozás alatt úgy döntöttem, hogy kitakaritom a szerállásokat. Seprű, lapát valamint egy slag segitségével felsepregettem a beront valamint vizzel felmostam utána pedig egy gumi lappal kitoltam a vizet a szerállásról. Képi bizonyítékok: