Sparrow variáns

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

FantanoFanboy

Újonc
2021. 04. 28.
26
64
V4 karakter
Bart Ziegfrid
LV karakter
Ian Wellington
az ember két kezén meg lehet számolni, hogy hány játékosnak áll a tulajdonában Sparrow
tudom nem sok mindenkit érint a téma

Amint kiszállsz a helikopterből, rögtön a vízbe esel, így nehezen tudsz bármit is csinálni ott. A hajóra legalább rá lehet ugrani, így azzal egyszerűbb a "vízi kereskedés", akárhogy is nézzük.
Milyen durva lenne, ha valakinek olyan jutna az eszébe, hogy az egyik fél hajóval, motorcsónakkal érkezik, a másik helivel. Egyébként a pontonokra rá lehet állni.

a Sea Sparrow alapból minigunnal is fel van szerelve
Ki lehet kapcsolni a használatát.

pontonokat kivéve semmilyen különbség nincs a két kopter közt
Igen, pont ez a lényeg.

Szerintem nem kéne ennyire lehúzni csak azért, mert Ti nem láttok benne fantáziát, az egyéni szocprobléma. Majd a fejlesztők eldöntik úgyis, hogy megéri-e foglalkozni vele.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 912
19 283
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
Szerintem nem kéne ennyire lehúzni csak azért, mert Ti nem láttok benne fantáziát, az egyéni szocprobléma. Majd a fejlesztők eldöntik úgyis, hogy megéri-e foglalkozni vele.
Nem tudom mit várunk, amikor itt az a lényeg az embereknek, hogy a felchippelt csibészes E60-nak ki lehessen kapcsolni a durrogást v éppen bele rakni külön

az ember két kezén meg lehet számolni, hogy hány játékosnak áll a tulajdonában Sparrow
Ha esetleg mi később egy mafiát akarunk alakítani, akiknek fontos egy ilyen helikopter és számtalan szituációhoz tudnánk használni, akkor nem számít? ?

encsibrancs

Újonc
2019. 06. 17.
42
803
22
V4 karakter
Tomy J Sayer
LV karakter
Tom Jonas
V2 karakter
Tom Jonas
Milyen durva lenne, ha valakinek olyan jutna az eszébe, hogy az egyik fél hajóval, motorcsónakkal érkezik, a másik helivel.
Elég durva, valóban. Aztán a "másik" fél majd értelemszerűen átugrik az "egyik" fél hajójára, hogy majd ott üzleteljenek, teljesen logikus. Egyébként nem emiatt fogják bevezetni a vízi rendészetet, hisz eddig is lehetett volna bármikor.

Egyébként a pontonokra rá lehet állni.
Nem, még csak collisionje sincsen. https://streamable.com/27oamt

Ha már szituknál tartunk, valaki kihasználta már azt, hogy interior markerben ordítva lehet hallani a másik oldalon, vagy azt, hogy lehet kopogni az ajtón?

Okés értem akkor állj az ajtó elé aztán ordibáljál magadnak.

Ti nem láttok benne fantáziát, az egyéni szocprobléma
Azt gondolom, hogy azért, mert valaki nem ért veled egyet, még nem kéne így beszélni vele. A saját véleményét pedig bárki leírhatja, hiszen ez az egyik lényege az ötlet topicoknak.
Nem kötekedni szerettem volna sem most, sem az előző hozzászólásomnál, elnézést kérek attól aki így látja.

• Tetszik
Reactions: KwEiN

bruno.pruno

Újonc
2021. 07. 02.
5
58
LV karakter
Fumo Little
És ha valaki úgy akarja rpni akkor te miért szabod meg neki máshogy ?
Nem értem, hogy miért ragaszkodsz ehhez a fix ideához, hogy "csak így lehet eladni illegális dolgot, máshogy nem". Ne magadból indulj ki ;)

FantanoFanboy

Újonc
2021. 04. 28.
26
64
V4 karakter
Bart Ziegfrid
LV karakter
Ian Wellington
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, örülök minden kritikának, legyen az negatív vagy pozitív.

14548347077_2a51a7acf4_b-870x273.png

Fincsi dinnye minden hozzászólónak

• Tetszik
Reactions: bruno.pruno

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
Sziasztok!

Én személy szerint teljesen fölöslegesnek tartom ezt az egész Sea Sparrow dolgot.

Ahogyan azt @encsibrancs írta, nincs collisionje a pontonoknak, így a vízbe esnél. A felhozott példádnál meg nem hiszem, hogy a nagy illegális üzletelések közepette te írkálnál/kiabálnál a másik félnek, hogy ugyan álljon már alád a hajójával, különben beesel a vízbe.

Ha ennyire a vízi illegálozást akarod megvalósítani, akkor van Tug Boat, arra még talán RP-s is, ha rászállsz azzal a kis Sparrowal.

(A kopogás és be-/kikiabáláshoz meg annyit, hogy azt szerintem eléggé sokan használják, köztük én is, vagy a rendvédelem is, csak hogy mondjak pár példát.)

Köszi, ha végigolvastad!

• Tetszik
Reactions: encsibrancs

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
És ha valaki úgy akarja rpni akkor te miért szabod meg neki máshogy ?
Nem értem, hogy miért ragaszkodsz ehhez a fix ideához, hogy "csak így lehet eladni illegális dolgot, máshogy nem". Ne magadból indulj ki ;)
Akkor magyarázd el, hogy lehetne kivitelezni

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.