Sparrow variáns

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

FantanoFanboy

Újonc
2021. 04. 28.
26
64
V4 karakter
Bart Ziegfrid
LV karakter
Ian Wellington
Sziasztok, tudom nem sok mindenkit érint a téma, de szerintem egy remek bónusz lenne a Sparrow helikopterhez, ha variánsként választhatóak lennének rá a pontonok, amivel le lehetne szállni vele a vízre. Ebben a formában egyébként alapból megtalálható a jármű a játékban, a Sea Sparrow nevet viseli.

Sparrow vs Sea Sparrow
Sparrow-GTASA-front.jpg
Seasparrow-GTASA-front.jpg

Nem nagy újítás, de szerintem megérdemelne a Sparrow, hiszen lassabb is, mint a Maverick és nem is tud annyi embert szállítani.

FantanoFanboy

Újonc
2021. 04. 28.
26
64
V4 karakter
Bart Ziegfrid
LV karakter
Ian Wellington
Igen, csak tudtommal Sea Sparrow nem vásárolható. A fejlesztőcsapat pedig már végzett sokkal komolyabb munkákat annál, minthogy egy jármű funkcióját hozzárendelje egy másikhoz.

FantanoFanboy

Újonc
2021. 04. 28.
26
64
V4 karakter
Bart Ziegfrid
LV karakter
Ian Wellington
Ha a fejlesztők úgy gondolják, hogy érdemes megvalósításra az ötlet, azonban NEM LEHETSÉGES megalkotni a hagyományos módon (értsd: a Sea Sparrow scriptjét megkapja a variánsos Sparrow), de szeretnék megvalósítani az ötletet, akkor létrehoznak egy új, ÖSSZETETT scriptet, ami ellenőrzi, hogy mikor érnek a vízhez a pantonok és blokkolják a további, Z tengelyen való mozgást. De biztosan van ennél is ÖSSZETETTEBB, JOBB megoldás, én SAJNOS vagy NEM SAJNOS nem értek a LUA NYELVHEZ és a GTA SAN ANDREAS MOTORJÁHOZ.

• Vicces
Reactions: bruno.pruno

Ard

Lelkes fórumhasználó
2019. 04. 14.
387
1 712
17
Isaszeg
V4 karakter
ard.schweiger
LV karakter
andrej.nicu
Hogyha ennyire belemész akkor már egyszerűbb minden jelenlegit lecserélni Sea Sparrow-ra, alapértelmezettként pedig leszedni róla a talpakat, gond megoldva.

• Tetszik
Reactions: tyrise

FantanoFanboy

Újonc
2021. 04. 28.
26
64
V4 karakter
Bart Ziegfrid
LV karakter
Ian Wellington
Na látod, máris született mégegy megoldás a NEM LEHETSÉGES dolog ügyében.

Ard

Lelkes fórumhasználó
2019. 04. 14.
387
1 712
17
Isaszeg
V4 karakter
ard.schweiger
LV karakter
andrej.nicu
Az általad leírt FUNKCIÓ HOZZÁRENDELÉS még mindig nem megoldható, de felesleges ezen vitatkozni.

• Tetszik
Reactions: tyrise

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Szerintem add el és vegyél egy speedert. Te is és a fejlesztők is nyugodtan alszanak. Szerintem full fölös ilyen mértékben belemenniük egy alig használt jármű miatt.

• Tetszik
Reactions: szabooka és aChef

FantanoFanboy

Újonc
2021. 04. 28.
26
64
V4 karakter
Bart Ziegfrid
LV karakter
Ian Wellington
Nem a vizen röpködök, a vizen szállok le. Például akármilyen illegális adás-vételt sokkal könnyebben lehet vizen megoldani, mivel sokkal kevésbé ellenőrzik a pálya ezen részét. Ha elterjedne ez a mód, még a legálnak is egy újabb alosztály jöhetne létre, akik a vizet ellenőrzik.
Ha már szituknál tartunk, valaki kihasználta már azt, hogy interior markerben ordítva lehet hallani a másik oldalon, vagy azt, hogy lehet kopogni az ajtón?

• Szomorú
Reactions: notkrisz

aMarc

éhgyomorra mentos
2019. 09. 17.
357
2 028
22
Győr
LV karakter
Collin_Tanner
Ha már szituknál tartunk, valaki kihasználta már azt, hogy interior markerben ordítva lehet hallani a másik oldalon, vagy azt, hogy lehet kopogni az ajtón?

Hát úgy körülbellül mióta bekerült a funkció több tucatszor volt rá alkalom, hogy jól jött.
Erre egyébként alosztály nem fog létrejönni, és hidd el nekem, hogy illegális élet terén nem ez az a dolog, amin változtatni vagy javítani kellene. Ha a vezetőségnek van erre ideje, ingere akkor természetesen nem gond ha van, de nem erre kell fordítani az energiát.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Folosleges egy uzletert berepulni a tenger kozepebe. Ahogy meg leirtak, csak ezert nem lesz ujabb alosztaly v valami
Okés értem akkor állj az ajtó elé aztán ordibáljál magadnak.
Valamint azt sem ertem, hogy ebbe a funkcioba eleve miert kotottel bele? Nagyon is hasznos (szimpla pelda, menekulok bemennek a hazba, akkor a rendvedelem tagjai nyilvan eloszor konzultalni probalnak vele mielott rarontanak)

encsibrancs

Újonc
2019. 06. 17.
42
803
22
V4 karakter
Tomy J Sayer
LV karakter
Tom Jonas
V2 karakter
Tom Jonas
Hali. Véleményem szerint ennek az ötletnek nem lenne sok értelme, tekintve, hogy az ember két kezén meg lehet számolni, hogy hány játékosnak áll a tulajdonában Sparrow, és szerintem közülük sem használná ki mindenki ezt az új lehetőséget. Persze ez minden "tuning" opciónál így van, hisz semmi sem kötelező.

Nem a vizen röpködök, a vizen szállok le.
Amint kiszállsz a helikopterből, rögtön a vízbe esel, így nehezen tudsz bármit is csinálni ott. A hajóra legalább rá lehet ugrani, így azzal egyszerűbb a "vízi kereskedés", akárhogy is nézzük.

tudtommal Sea Sparrow nem vásárolható
Ennek egyszerű oka van, a Sea Sparrow alapból minigunnal is fel van szerelve (ami a kis képen is látszik éppen, amit beküldtél javaslatként). Illetve ezt és a pontonokat kivéve semmilyen különbség nincs a két kopter közt, csak még annyi, hogy a SeaSparrow kb. 20km/h-val lassabb.

Tehát összegezve nem látom értelmét az ötlet bekerülésének, egyedül csak a parkoláshoz lehetne használni.

• Tetszik
Reactions: KwEiN
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.