serial

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kup

Újonc
2019. 05. 16.
17
1
V4 karakter
Kun Gino
LV karakter
-
V2 karakter
Luka Patel
A mai nap töltöttem le az mtat, mivel újra raktam a gépet, és másik meghajtóra szedtem le az mtat, az első pár belépésig jó volt, de utána hirtelen váltott serialt és már nem tudok belépni a rendes accountomba, és még a régi serialt se tudom visszarakni. Valaki esetleg tud valamit erről?

marcy.

when im fucked up thats the real me
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 581
20 071
V4 karakter
Lydia Nicolati
szia, ide belépsz---> https://see-game.com/ , jobb felül látni fogsz egy olyat, hogy seriál váltás, arra rámész és odaírod hogy miért szeretnéd a seriálváltást. Ha ez megvan, akkor már csak arra kell majd várnod, hogy egy Admin megerősítse a serialváltási kérelmedet.

• Tetszik
Reactions: szab és Kup

Kup

Újonc
2019. 05. 16.
17
1
V4 karakter
Kun Gino
LV karakter
-
V2 karakter
Luka Patel
Köszi szépen a segitséget, de még mindig nem értem hogy változott a serial, amikor ugyan azok a vinyok vannak benne...

davyssh

one day it will all be over
Támogató
2021. 03. 18.
228
324
V4 karakter
Nicolas Hertzberg
Cső! Megoldódott?

Kup

Újonc
2019. 05. 16.
17
1
V4 karakter
Kun Gino
LV karakter
-
V2 karakter
Luka Patel
Hát..
Még mindig az a serialom aminek nem kéne.

davyssh

one day it will all be over
Támogató
2021. 03. 18.
228
324
V4 karakter
Nicolas Hertzberg
Jelenleg nem vagyok fent, majd olyan délután körül.

ZBence

Újonc
2019. 04. 20.
28
123
Magyarország
forum.see-game.com
V4 karakter
Sylvester Matthews
LV karakter
Bob Pietrov
akkor még mitől?
A gépben lévő alkatrészek szinte bármelyikétől megváltozhat a serialod, ha újrarakod a géped szintén. Pontos információkat nem tettek közzé, hogy miképpen változik a serial. A régi serialodat már nem fogod tudni visszaszerezni.
Ha UCP-n kérsz egy serial váltást, akkor a mostani serialoddal is fel tudsz majd lépni a szerverre. @marcy. leírta a lépéseket, még annyival egészíteném ki, hogy az accounthoz megadott email címre küldenek egy emailt, amiben meg kell erősíteni a serial váltást. Amennyiben nem erősíted meg, elutasításra kerül a kérelem.

• Tetszik
Reactions: marcy.

szab

Veterán
See Game Helpdesk
LV
2019. 01. 10.
2 596
9 544
22
LV karakter
Callum Burks
@Kup látom a serialváltást sikerült megírnod, viszont az email címeden meg kell erősítsd ezt a folyamatot.
Ha esetleg nem ugrik be mit adtál meg email címnek egy FőAdmin segítségével tudod megszerezni. Ha véletlenül pedig teljesen random adtad meg régebben és az nem a tied, a Facebook oldaltól tudsz újat igényelni.

• Tetszik
Reactions: marcy.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.