Sefarad 24th Street.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

reddxdotchris

Barangoló
2019. 01. 10.
81
289
22
V4 karakter
arsenio burney
LV karakter
rodnell mcclain
Csak segíteni próbáltam. Hülyén néz ki nagyon headmove nélkül.
Sok szerencsét!

2019. 02. 03.
27
42
V4 karakter
Frederico_Cazador
LV karakter
Salvatore_Maguel_Perez
V2 karakter
Salvatore_Maguel_Perez
Tényleg köszönöm. Kép méret, képen a szöveg kontúrra is figyelni fogok, és a headmove-ra is.

• Tetszik
Reactions: reddxdotchris

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
jónak ígérkezik, illetve jó újra látni, hogy valami spanyol? "szervezet" is a színre lép.

• Tetszik
Reactions: Frederico_Cazador

Fr4nK

Újonc
2019. 01. 11.
35
14
Miskolc
V4 karakter
Jervis Galen
11471A6B-0A88-424D-8344-05D65177ACA9.jpeg

Ez azért Cringé srácok.

uncseh

soundcloud.com/uncseh
2019. 01. 10.
730
2 449
V4 karakter
jákovics róbert
LV karakter
connor west
Mi a cringe ebben? Jó lenne ha nem kezdenétek el szétfikázni a NS frakciókat (és/vagy "újakat") mert akkor meg azért megy a sírás mert hogy "kereskedők". Vedd szóbelinek, el se kezdjétek ezt. Ha nem tetszik, és nem tudsz semmi építőjellegű kritikát ide nyomni akkor mehetsz a főoldalra kommentálás nélkül.
Köszi.

2019. 02. 03.
27
42
V4 karakter
Frederico_Cazador
LV karakter
Salvatore_Maguel_Perez
V2 karakter
Salvatore_Maguel_Perez
Oda mentünk verekedni, de mikor ti jösztök, ooc minősíteni, akkor hergelni minket azt követően 5percre vissza jösztök le daráltok minket az nem baj igaz? Egyszer sem voltunk sehol sem úgy hogy lövöldözünk, de mikor vala hova megyünk verekedni, az már baj. Ahogy te mondod ez "szar" srácok.
uncseh válasza:
HA VÁLASZOLNI AKAR ERRE VALAKI, AZT TEGYE PRIVÁT ÜZENETBEN NEKI!

• Tetszik
Reactions: !!!Dániel!!!!

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
jo lesz ez am, /idle es tarsait tenyleg nyugodtan elhagyhatjatok illetve ahogy nezem a korvonal megse lett atrakva 1 re(?):unsure:
egyebkent sok sikert!

fézikee.

Újonc
2019. 01. 10.
53
52
21
Debrecen
V4 karakter
Drago Zebić
én is szeretnék még valamit mondani. Lehetőleg /me-be ne tegyél angol szavakat, csak elcsúnyítják az rp-t.

2019. 02. 03.
27
42
V4 karakter
Frederico_Cazador
LV karakter
Salvatore_Maguel_Perez
V2 karakter
Salvatore_Maguel_Perez
Köszönöm újra mindenkinek a segítséget. Most én szeretnék egy kis eligazítást tartani. Ha nem tetszik senkinek a régi, és egy kevés új stílusú rp akkor ne jöjjön a mi placcunkra. Valamiért 2 nap alatt teljesen elegem/elegünk lett abból hogy folyamatosan oda jönnek, beszólnak, darálnak, OOC fikáznak, fórumon folyamatos oktatás. Mi ilyenek vagy, és kész. Mi soha nem mozgunk úgy máshova hogy ne legyen OK. Nem fogok tudni egy teljes szervert megváltani ezzel a frakcióval. De kérek szépen mindenkit hogy a SeeMTA V3 map nagyon nagy. Akit nem érdekel az ne jöjjön oda, és ne FUn-ból hogy "kötekedjünk velük, aztán dara." ! Nem vagyunk erre kíváncsiak. Tegnap este is csak a placcon voltunk 4x daráltak ki minket mert csak létezünk. Nem nagyon fog érdekelni hogy sokan 1 apró hibánkból csinálnak elefántot. Én pedig naponta látom hogy Adminjailba kötnek ki az enemy bandások. Mégsem emlegetem. A PK amit nyitottam az teljesen jogos mert aki kicsit is bele gondol az láthatja hogy így egy csomó ember beleun és kikészül. Nem fogjuk abba hagyni a Sefarad-ot mivel ugyan úgy rp-ni fogunk. De nem fogunk soha olyan lépéseket elkövetni ami a mai bandáknak az rp stílusa. Nem azért mert nem akarjuk, nem megy! Mi így érezzük jól magunkat akinek meg ez nem tetszik az nézzen más felé. Los Santosnak egy laza 100 méteres területén létezünk. NEM KELL AKKOR ODA JÖNNI. Köszöntem ha elolvastad az üzenetet. Legközelebbi élménykép jövőhéten. Akik pedig a képszerkesztéssel kapcsolatba írtak köszönöm megpróbálok figyelni rá.(kontúr 2 nekem jobban tetszik, bocsánat de azon nem fogok változtatni.)

Utoljára szerkesztve:

laszloxd

Barangoló
2019. 06. 01.
83
500
V4 karakter
khalil louissant
LV karakter
spencer rose
V2 karakter
lorintzfalvi gusztav
A csikok rarakasa mellett gondolom nem volt idod odafigyelni arra, hogy legalabb elmenykepben helyesen irj, es ne ketszer rakj oda egy mondatot.

• Vicces
Reactions: razypain

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 695
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Amugy nem unjatok hogy szarra cringelitek oket ingame is, majd itt forumon is csinaljatok tovabb a szarsagot?
Nem tudtok leakadni roluk?
@uncseh latom mar jart itt, de nem unalmas harman ugyanabba a kepbe belekotni par oran belul? Sracok :ROFLMAO:

• Tetszik
Reactions: bale és akeem

urbano

Barangoló
2019. 01. 17.
135
630
24
V4 karakter
Jetmir Hajdari
Egy sokkal jobb közösségben játszanánk, ha annak a játékosmennyiségnek akárcsak a FELE akik funolni járnak fel, AKK-n ülnek egész nap, és nincs közük a szerepjátékhoz, valami olyasmit csinálnának mint ti.

Van mit csiszolni, vannak érdekes megmozdulások, mindaz amit "tanácsként" kaptok jogos, de egyébként úgy átfogóan pedig simán korrekt amit hoztok. Kurvára demoralizáló tud lenni ha egy kezdetleges, talán kicsit rutintalan munkát, amibe időt fektettetek, lesavazzák.

Csak tapasztalat alapján lehet fejlődni, nem is értem azokat a hozzászólásokat akik a "csak tanács"-ba bújtatott szúrkálódásokkal véget akarnak ennek vetni. Mivel jobb ha bővítik a feljebb leírt trash tömeget, ahelyett hogy valami ilyesmit csinálnak?

Sok sikert hozzá, akik meg tényleg segíteni akarnak, azt ajánlom hogy fogadjátok meg, de ha nem teszitek, ahhoz sincs senkinek se köze. Nem kell leírni 20x.

Egyébként is azt mondtad hogy élvezitek amit csináltok, ezt senkinek sincs joga tőletek elvenni.

desii.

Újonc
2019. 11. 07.
16
18
V4 karakter
Toby Fisher
V2 karakter
Vito Albercio
Látom, megfogadtad pár embernek a tanácsát szépek a képek, sok kitartást. Én is szeretnék egy tanácsot adni és nem a feszkót kelteni, de a képeket 800x600ba tedd ki.

• Tetszik
Reactions: fézikee.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.