- 2019. 02. 03.
- 27
- 42
- V4 karakter
- Frederico_Cazador
- LV karakter
- Salvatore_Maguel_Perez
- V2 karakter
- Salvatore_Maguel_Perez
[OOC:]
Ne keresd a bandát, mert nem fogod megtalálni. Ez egy kitalált banda, csak szimplán nem akartam egy wikipédiás... Olvasgatni, elemezni. Teljesen felesleges, inkább a baráti társaságommal fel építek egy spanyol bandát amit mi hiányolunk a szerverről, és reméljük hogy elnyerjük tetszéseteket, segítségeket meghallgatom és megpróbálunk aszerint eljárni, és cselekedni. Mivel ezen a fórumos területen is kezdő vagyok/vagyunk így lehetőleg kíméljetek minket. Köszönöm hogy elolvastad.
[IC:]
Sefarad
Ez az a név ami elsőnek El Salvadorba terjedt el, és keltett az emberekben félelmet, rettegést. 1949 kezdet el elterjedni El Salvador utcáiban emlegetett "tetovált férfiak" néven. Alapító atya a bandának Frederico Cazador volt aki El Salvador kisebbik területi tűzkatasztrófájáért ő volt elsőként megjelölve a rendőrségi feljegyzésekben. A tűz egy Sefarad nevezetű club-ból terjed, és így idővel ez a banda így kapta meg a Sefarad nevet. Fegyverkereskedéssel, uzsorabiznisz, területi adok, és sok egyéb más illegális tevékenységből tartotta fent magát.A banda vezetője ismeretlen akit mai napik is a rendőrség nagy erőkkel keres hiszen ő volt az első aki Los Santos utcáit taposta, és kezdte el a drogbizniszt, híressé vált az illegális körökben, akit csak sokszor úgy emlegetnek hogy a "hentes" Las Colinas utcáin települt le, és egyre több El Salvadori spanyol származású férfi csatlakozott köreibe, akiknek megkülönböztető jelzésük nagyon soha sem volt, ezért is a rendőrség nehezen tudja őket elkapni, rivalizálnak a környék bandáival( crips, blood, pomona) a kereskedelmi területekért. Több tűzharcba is keveredtek már aminek véres áldozatai nem csak a banda tagok, de a civil lakosság. Rendőrség nagyon nagy erőkkel harcol a banda ellen, de sajnos sikertelen. A banda fegyverkereskedelem, drogcsempészet, és sorozatos betörések aktív ápolói. Napjainkban akár már több százan is lehetnek Las Colinas utcáiban.
Köszönöm hogy ezt is elolvastad, és erre is várom a jó tanácsokat. Bővítem a leírást, ha úgy van, de egy nagyobb darab információval már szolgáltam nektek remélem. Képek hamarosan.
Utoljára szerkesztve: