szegény srác rekordot dönt, és a stream végén még a főnökével akarnak beszélni xdddÚj egyhuzamú Taxi viteldíj rekord.
177.777 Dollár
Bizonyiték Live:
Ez kevés lesz, láttam 40-es embert issziasztok, immáron hivatalos: rekordot döntöttem.
de amugy attol meg mert te lattal 10 bant ha nem tobbet megse az van rekordokban. Szoval nem mindegy neked?Ja, jailre gondoltam de biztos vagyok abban, hogy láttam 10 bant ha nem többet
Sajnos a Twitch leszedi X idő után a VOD-ot. Videón sajnos nincs meg az egész fuvar, de így képekkel és néhány klippel tudom bizonyítani a dolgokat.@Norbi0125 a VOD nem tölt be.
Jó, hogy nem v1-ben teljesített rekordot akarsz beíratni...Cső, 2 éve megdöntöttem a rendőrségi előállítás (jelentés) rekordot (50), akkor nem kaptam erre választ. A mostani beírt rekord több, de az a már kivezetett csekkezési rendszerre vonatkozik, így létjogosultságát érzem az én rekordom jegyzésének.
Ard Mulderij őrmester jelentései [05.03.-05.09.]
Los Santos Rendőrség Jelentési formanyomtatvány: Előállítás Teljes név: Ard Mulderij Rendfokozat: őrmester Felettesek, kollégák nevei, és rendfokozatai: Elena C Montrow törzsőrmester Alosztály/Főosztály: Közrendészet Intézkedést kezdeményező egység azonosítója: A126 Előállított személy teljes...forum.see-game.com