szép vot ! jól szetpadlóztad azt az autót a 90 fokban lévo heggyen !!!4Hali, ahogy néztem a legrövidebb idő alatt feljutás a Chiliadra járművel, olyan 56-57 másodperc, nekünk ezen a videón bő 40 másodperc alatt sikerült.@LMAOliver
Szomorú hogy néhányan ezt élvezik a szerveren. Ezt még rekordként elkönyvelni, ahelyett hogy jailt osztanánk?szép vot ! jól szetpadlóztad azt az autót a 90 fokban lévo heggyen !!!4
Gondolom szigorúan többszáz üres benzineskannát/az összes üres tankú packert egymás után sikerült megtankolni egy csodálatos rp keretein belül, véletlenül sem 1 órán keresztül verette a földre, ahogy én csinálom kedvenc időtöltésemként a szombathelyi shellen minden péntek 21.15 - 22.15 között.Legtöbbet tankolt liter: Goran Zajic.
haha,múltkor akkor te voltál az a személy,aki elásztatta az utcát,miközbe ettem a Shelles hotdogot Szombathelyen...Gondolom szigorúan többszáz üres benzineskannát/az összes üres tankú packert egymás után sikerült megtankolni egy csodálatos rp keretein belül, véletlenül sem 1 órán keresztül verette a földre, ahogy én csinálom kedvenc időtöltésemként a szombathelyi shellen minden péntek 21.15 - 22.15 között.