SeeMTA V4 LV - Frakció Leaderek Listája

2019. 01. 10.
1 808
18 430
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
le lehet venni rólam, benyéről.?
Megcsináltam nektek tíz skint összesen, amiből öt úgy volt megbeszélve, hogy ki lesz fizetve, hisz így vállaltam el... katt
Több mint tíz napja nem fordult hozzám senki, hogy megadja ezt, amikor pedig én kérdeztem rá az illetékesnél, akkor egy egyszerű mondattal le lett tudva... Ne vegyétek úgy légyszi, hogy ezzel a leadással most ennyi volt és semmi közötök a frakció ilyen dolgaihoz, aztán majd valaki megadja nekem azt csá, mert a skines megállapodás alapja ez volt, így vállaltam el azt, hogy az elkészült pack után összerakjak mégegy teljesen újat.

2019. 01. 10.
1 808
18 430
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
Kielbasa Posse deaktiválva lett.
Mi lenne erre most a korrekt reakció? :ROFLMAO:
1a41bd41292b52bfacc7e367f12c5e19.png

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 695
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
No offense Bakusz, birlak meg minden, de miert kell ismet kinevettetni oket?
Legyen az o szegenysegi bizonyitvanyuk hogy lehuztak teged a munkad miatt, de te ne ess at a masik szintjere.
Hozzateszem csak a hszek alapjan irom le ezt, a belsos dolgokban szerintem nem volt tobb minden mint abban amit ide leirtal.
Ha kell elutalom neked a skinek arat?

2019. 01. 10.
1 808
18 430
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
A lényege a teljes történetnek, hogy aki átbaszott, azt én kb másfél éve ismerem, ez igazából nem túl lényeges de jó szívvel bevettem többször is frakcióimba, meg minden, ezért mertem neki előre odaadni mindent, kirakni helyettük a letöltési linket, hogy mindenképp bekerüljön a fejlesztésük, stb. Az én szemszögem az, hogy nem lehet rajta-rajtuk elégszer és eleget nevetni.. :ROFLMAO: