SeeMTA V4 - Kalkulátor weboldal (antik,horgászat,bányász,tuning)

zalusee

Barangoló
Támogató
2021. 01. 29.
139
60
zalusee.hu
V4 karakter
Kalo Perkins
LV karakter
🚫
V2 karakter
🚫
v4.png

SeeMTA V4 - Kalkulátor

Mit találsz az oldalon?

Az oldalon antik, horgász, bányász, és tuning kalkulátorokat találsz, amelyek megkönnyítik a mindennapi
számításokat a játékban. Ezek az eszközök segítenek gyorsan és egyszerűen tervezni, legyen szó bármelyik tevékenységről.
Tudom, hogy már léteznek hasonló kalkulátorok, de sokszor nem voltak naprakészek, és mindegyiket máshol kellett keresni.
Én úgy döntöttem, hogy ezeket egy helyre gyűjtöm, és rendszeresen frissítem, hogy mindig a legaktuálisabb információkkal támogassam a játékosokat.

kep1.png

Ötletek, hibák és javaslatok
Ha bármilyen hibát találsz az oldalon, vagy ötleted van új funkciókra, írj bátran!

WEBOLDAL ELÉRHETŐSÉGE

Utoljára szerkesztve:

Öregember

Ignis aurum probat, miseria fortes viros
2019. 01. 12.
276
589
Székesfehérvár
V4 karakter
Dr. Richard Schwarzstein
Szia,

Találtam pár hibát, mely nem vészes és nem is nagy dolog kijavítani, de esztétikusabb tudna tőle lenni, ezen kívül van pár számolási probléma is.
2 hibát vettem észre a tuningolós résznél:
1. A csúszó részt, hogy ki hozta létre és hogy "ChatGPT" segítségével eléggé zavaró és rossz helyen van, a helyedben azt átraknám statikusra az oldal aljára vagy tetejére, ahol számodra könnyebb/jobban tetszik.(Bányásznál statikusan van ugyanez, ott teljesen jó helyen is van.)
image.png

2. Akármennyi tuningot választ ki az ember és akármennyire rakja a PP/$ árat, nem jól szorozza ki, az árat.
image.png

A bányászós résznél egy hibát vettem észre, ami inkább csak esztétikai, de nekem nagyon zavaró volt:
Amikor állítottam be egy érc mennyiségét, akkor elugrik a kis "szövegdoboz" ami eléggé érdekesen néz ki, érdemes lenne akár ennek helyét fixálni, hogy ne ugráljon, ezen kívül itt a számolás jól működött.
image.png

Az antikosnál nem találtam hibát, ez teljesen jól működik. :D

Egyébként jó ötlet/ötletek ezek, ez a pár hiba, amit érdemes lenne megnézni.

Utoljára szerkesztve: