Nekem I7-10750 H val 700 játékosnál 35-40fpsem van. Az reális?Huhh, jó kérdés, pontosan nemtudom megmondani, 45+ biztos lenne 700 játékosnál, de helyfüggő, szerintem többet is ki lehet vele hozni.
A legolcsóbb alaplappal majdnem 3-szor annyiba kerül, mint a 10400f és a mellé megfelelő alaplap. Nyilván jobb lenne, de nem sokkal. Az a plusz 4 mag (ami azért elég jó) MTA-hoz nem szükséges, videó renderelésnél, vagy másnál lenne haszna (ami nagyban terheli a procit).Srácok. Valószínűleg, tesztek alapján az egy magra eső erőssége miatt egy i5-12600K lesz a választás. Mit gondoltok róla? Valakinek esetleg személyes tapasztalat? Van olyan jó minimum, mint a felsoroltak, ha nem jobb?
Igen, olyasmi.Nekem I7-10750 H val 700 játékosnál 35-40fpsem van. Az reális?
Csak ajánlani tudom, én is sokáig használtam, és nekem nagyon bevált!Intel Core i5-9600K
+1 részemről, én is ezt gondolom.A legolcsóbb alaplappal majdnem 3-szor annyiba kerül, mint a 10400f és a mellé megfelelő alaplap. Nyilván jobb lenne, de nem sokkal. Az a plusz 4 mag (ami azért elég jó) MTA-hoz nem szükséges, videó renderelésnél, vagy másnál lenne haszna (ami nagyban terheli a procit).
10600KF Kb 30 ezerrel olcsóbb(mint a 12600K), és mellé az alaplap is. OC-val meg el lehet húzni 5ghz-ig. Alaplap van 60 ezerért, a 12. gen-eshez meg 75 a legolcsóbb, ha jól néztem. Ha fontos az ár/érték arány, akkor inkább ez. Jövőre nézve a 12600K sokkal jobb, főleg, ha ddr5-ös ramokra is beruházol. Ha fontos, h minél olcsóbb legyen, akkor a 10400f vagy a 11400f, amik szintén elég jók lehetnek.
Gondolom adnak hozzá gyári hűtést, vagy az szar? Első körben úgy sem lenne húzva a proci.+1 részemről, én is ezt gondolom.
*ventilátorok nagy része még nem kompatibilis az 1700-as sockettel, gyártótól kell berendelni a mounting kitet.
Ezzel nemtudok egyetérteni, mivel 300-400ból tudsz gépet venni, de közel nem azt a teljesítményt fogja hozni, mintha csak upgradelne. Használtam már I5-7600k-val 4.8Ghz oc-n 1060 és rx460 is (egy alkatrész, de mégis ég és föld.). Játék és beállítás függő. Most azzal, hogy a létező összes alkatrészt kicseréli csak a pénzét dobja ki.Hali nemtudom aktuális e még, de én inkább azt mondom hogy vegyél egy teljesen új konfigot, nekem csak rossz tapasztalatom van ilyen össze vissza cserelgetesekben. Nemtudom mennyit szeretnél rá szánni de 300-400 között már olyan gépet kapsz, teljesen újat, hogy minden mai játékkal szinte megbírkózik nem csak MTA-val. Nekem egy közel olyan 500k körüli gépem van vagyis amikor vettem annyi volt most a bányászok miatt nemtudom mennyivel ér többet a GPU benne de én még olyan játékkal nem találkoztam amit ne vinne el kényelmesen egy mid-high grafikán, nekem teljesen megfelel nem streamelni kell vele az igaz de attól mindennapi játékra és munkára tökéletes. Szóval gondod át szerintem mert ha procit meg akár gpu-t is cserélnél a gépedbe akkor már majdnem megéri egy teljesen új konfig ahol kitudja húzni a proci a kártyát és minden tud mindennel szépen együtt működni és nem csak mta ra lesz jó hanem minden másra is.
Sziasztok.
Az mitől van, hogy például egy lövöldözés alakul ki és az 50 stabil FPS-mből lesz 20 - 30 FPS és iszonyatosan laggolni kezdek?
(I5 10600K, 2x8GB ram (2666mhz), 1650 4GB.)
Nem egy vészes érték, kb 8-9 generációs processzorokat fedi (intel oldalon). Ha ezeknél a generációknál régebbi procival érted el, az csak jót jelent.Nagyon nem ide illő kérdés lesz, de a 2573 pontos SingleThread érték jónak vagy rossznak számít?