Seelvnion

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Alapvetően azt nem értem, hogy ez a topic miért nem lett még lezárva.

• Tetszik
Reactions: bigmac

dmp

Brutal50
2019. 03. 31.
724
2 608
V4 karakter
Malo Bokeo
LV karakter
Mavuto Katota
Lehet, hogy a téma nyitójának szerveren folytatott tevékenységeit könnyítené, de egy rohadt nagy hülyeség lenne az egész.

Gellért

mi élünk
2019. 02. 17.
558
3 785
LV karakter
PFC Allen Raynor
Így is elég sok civilnél van fegyver, ennek köszönhetően mégtöbbnél lenne. Nem kell ez ide, jó így, ahogy van.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: #Milán

MONSTER

Pötyögtető
2019. 01. 10.
412
1 642
19
Erdőkertes, Pest, Hungary
youtube.com
V4 karakter
𝘤𝘩𝘳𝘪𝘴𝘵𝘰𝘱𝘩𝘦𝘳 𝘱𝘢𝘭𝘮𝘴𝘵𝘰𝘯𝘦
LV karakter
𝘶𝘻𝘻𝘪𝘢 𝘤𝘢𝘺
Nem kell a szerverre ott legalább RP-zni kell azért hogy legyen egy kis illegálod nem úgy mint V3on hogy kereskedsz vele mint az állat. Mint ahogy látható volt @Árpi 30másodpercében "van eladó glockod?"

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
Jó ötlet... adásvételivel venni ak-t, aztán csoportos atm rab.

Felesleges, ic alakíts ki kapcsolatokat és nincs szükséged hirdetésekre.

• Tetszik
Reactions: tthsjustmekristof
2019. 01. 10.
55
40
Pécs
V4 karakter
Moises Braga
LV karakter
Kaseeb Ziani
1 éve vettem meg az első és remélem, hogy az utolsó glockomat is a szerveren. Seenion természetesen nem kellett hozzá. Bementem fehér emberként egy utcába ami tele volt feketékkel(sajnálom, nem emlékszek már rá, hogy melyik banda volt). Úgy kezdtem, hogy az összes ott lévő embernek 10.000$t adtam, hogy ne verjenek péppé. Meg kell adni a tiszteletet, főleg ha egy más bőrszínű karakter vagy. Ezzel úgy álltam oda, hogy nem én vagyok a helyi fehér gangszter akinek glock kell. Ezután elkezdtem beszélgetni, rpzgetni velük, hogy mi újság, hogy mennek errefelé a dolgok, mivel én is normálisan, nem nokedli módon viselkedtem, még a fehérségem ellenére is rpztek velem és egy idő után sikerült is a témára térni. Mivel jóval nagyobb túlerőbe vannak, ezért hősködni, amperkedni, alkudni meg se próbálj, fogadd el, hogy te ott nem leszel felsőbb rendű. És sikerült megvennem a glockomat. Nagyon jó RP volt szerintem is, szerintük is. Jóval jobb mintha seenionon vennéd meg a glockot.. Ne is említsük meg ezt az egész seenion dolgot, egyáltalán nem kell erre a szerverre. Nem támogatom.

Metal

Zöldfülű
2019. 01. 10.
213
302
LV karakter
Batonian Prela
1 éve vettem meg az első és remélem, hogy az utolsó glockomat is a szerveren. Seenion természetesen nem kellett hozzá. Bementem fehér emberként egy utcába ami tele volt feketékkel(sajnálom, nem emlékszek már rá, hogy melyik banda volt). Úgy kezdtem, hogy az összes ott lévő embernek 10.000$t adtam, hogy ne verjenek péppé. Meg kell adni a tiszteletet, főleg ha egy más bőrszínű karakter vagy. Ezzel úgy álltam oda, hogy nem én vagyok a helyi fehér gangszter akinek glock kell. Ezután elkezdtem beszélgetni, rpzgetni velük, hogy mi újság, hogy mennek errefelé a dolgok, mivel én is normálisan, nem nokedli módon viselkedtem, még a fehérségem ellenére is rpztek velem és egy idő után sikerült is a témára térni. Mivel jóval nagyobb túlerőbe vannak, ezért hősködni, amperkedni, alkudni meg se próbálj, fogadd el, hogy te ott nem leszel felsőbb rendű. És sikerült megvennem a glockomat. Nagyon jó RP volt szerintem is, szerintük is. Jóval jobb mintha seenionon vennéd meg a glockot.. Ne is említsük meg ezt az egész seenion dolgot, egyáltalán nem kell erre a szerverre. Nem támogatom.

Szerintem itt a pont,ezt nagyon adom ++ jó hogy ide írtad.

• Tetszik
Reactions: Antii és Its lit

Itzisaac

Aktív fórumozó
2019. 01. 26.
235
181
Hátizsák
V4 karakter
Vincent Fisher
Nem kell ez ide, teljesen felesleges. Ez a baj hogy rávagy erőltettve az rp-re? Dehogyis, eddig is eltudtál adni egy fegyvert nem kellet hozzá semmi ilyesmi.

arzen

more chaos
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
1 254
10 501
20
V4 karakter
Nea Sjöholm
Na, ha valami nem kell ide, akkor ez az, a javából.
Teljes mértékben kinyírná az illegál roleplay-t, ha egy hirdetés felnyomásával lehetne AK-hoz, meg mindenféle finomsághoz jutni bárkinek.
Pontosan, nem tud bárki amint fel jön a szerverre fegyverhez jutni.
Így jó ahogy van.

Its lit

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 19.
384
1 598
V4 karakter
theo.byrdston
LV karakter
kostas.byrdston
Én elvesztem már...ezerszer el lett mondva,hogy nem lesz nion. Alakíts ki kapcsolatokat.Nem úgy kell oda menni,mintha te lennél a király.Meg kell adni a tiszteletet,és ezt kölcsönösen vissza fogod kapni.Ha ezeket teljesíted nem fognak lelőni,és jééé...Történt egy kis roleplay is.Ha valaki fegyvert szeretne venni,az fog is tudni,Seenion nélkül is. fBI előtt is voltak nyomozók,de ezt feljebb említették is. Azt sem értem,hogy a kettő hogyan függ össze egymással.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.