1 éve vettem meg az első és remélem, hogy az utolsó glockomat is a szerveren. Seenion természetesen nem kellett hozzá. Bementem fehér emberként egy utcába ami tele volt feketékkel(sajnálom, nem emlékszek már rá, hogy melyik banda volt). Úgy kezdtem, hogy az összes ott lévő embernek 10.000$t adtam, hogy ne verjenek péppé. Meg kell adni a tiszteletet, főleg ha egy más bőrszínű karakter vagy. Ezzel úgy álltam oda, hogy nem én vagyok a helyi fehér gangszter akinek glock kell. Ezután elkezdtem beszélgetni, rpzgetni velük, hogy mi újság, hogy mennek errefelé a dolgok, mivel én is normálisan, nem nokedli módon viselkedtem, még a fehérségem ellenére is rpztek velem és egy idő után sikerült is a témára térni. Mivel jóval nagyobb túlerőbe vannak, ezért hősködni, amperkedni, alkudni meg se próbálj, fogadd el, hogy te ott nem leszel felsőbb rendű. És sikerült megvennem a glockomat. Nagyon jó RP volt szerintem is, szerintük is. Jóval jobb mintha seenionon vennéd meg a glockot.. Ne is említsük meg ezt az egész seenion dolgot, egyáltalán nem kell erre a szerverre. Nem támogatom.