See City Taxitársaság pályázat.(by: Zaba)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

pasa

Exitus acta probat.
2019. 01. 09.
1 290
2 390
30
Pécs
Sziasztok, üdvözölök mindenkit!

- Az első kérdésem minek ennyi rang? Csak ki megy a frakcióból csomó pénz és elég nehezebbé teszi a spórolást. Elegendő lenne 4 rang is, ez nem rendvédelem hogy rendfokozatokra lenne szükség. Az hogy pl a vizsgabiztos azt lehet vezetni excel táblázatba is vezetni hogy xy vizsgabiztos, stb. De azt hiszem minden frakció vezető kap egy excel táblázatot, vagyis csak hozzáférést és tudja vezetni benne a dolgokat. A rangokra vissza térve biztos a tagok keresnek minimálisat és ahogy szokott lenni te meg a köréd vett brigád meg több 200.000 - 400.000 forintot nem? Hol lenne ebbe az igazság? Nem lenne jobb ha egyen rangú lenne minden tag? pl:

- OOC/szabadás
- Próbaidős sofőr
- Sofőr
- Cégvezető

Ennyi rang bőven elegendő lenne. Egy korrekt fizetéssel és akkor nem mutogatna senki a másikra hogy én nagyobb rangú vagyok nekem te ne adj tanácsot, csak példaként írtam. És ne gyertek nekem azzal hogy a vezető korigálja ezt. Dehogy korigálja főleg ha valami nagy haverjáról van szó. Még a tag lesz kirúgva aki csak jó indulatból valamit akart mondani. Tapasztalatból írom, ne legyen így ha te kapnád meg véletlenül, de ahogy látom ezek a dolgok lesznek a taxiba nem adok hosszú időt neki. PPLaci leadta a vezetőséget és lásd meg kapták a régebbi tagok meg egy admin. Egy vagy nagyon max másfél hónapig ment a taxi. Vagy megunta mindenki ezt a iskoláskodást hogy ez egy játék de olyan szabályok vannak mintha valami komoly intézmény tagjai lennének.

- A második, szerinted óvodába vagyunk? Mínuszpont? :D Atya isten minden vezető minek erőlteti ezt? Inkább örülni kellene hogy valaki ezt is el vállalja, nem még ilyenekkel fenyegetni nem lesz meg a hívás akkor mínuszpont lesz. És mivan ha nem tud jelezni? Ki kell tenni? Lehet normális értelmes emberről van szó, csak közbe jött valami sürgősen és nem tudott jelezni senkinek, nem tudott internet közelébe lenni.

Nézd nincs bajom veled, sőt sok szerencsét kívánok neked, de ha te kapod meg semmiben nem fog változni a frakció szerintem, ugyan az lesz mint minden vezetővel. Ott kellene kezdeni hogy más frakció név, és akkor sorolhatnám. Tudom hogy ehhez kérelem kell meg minden de ha az alap nincsen meg akkor nem lehet mire építeni.
Kapásból nincs ooc rang, te hát mielőtt próbálnál eszme cserét folytatni tudakold meg hogy miről is írsz. Ez az egyik fele a másik fele az hogy annyi rangot használ amennyit jónak lát. Mellesleg ahogy elnézem annyira kened vágod itt a frakcióban való dolgokat nem hogy te pályáztad volna meg. OOC rang ?

Jojiii

Zöldfülű
2019. 01. 14.
166
123
20
V4 karakter
Roland P Pawlowski
LV karakter
Roland Briff
V2 karakter
Roland P Pawlowski
Haliho, nem ismerlek de jó lap lett. Támogatom! Sok Sikert!

• Imádom
Reactions: Adosz

NicoV2

Újonc
2020. 02. 09.
33
50
V4 karakter
Nico_Dominguez
V2 karakter
Nico_Ramirez
Szia, nagyon jó lap lett. Támogatom! Sok Sikert!

• Imádom

Milaan.

Újonc
2020. 12. 29.
35
34
V4 karakter
raul ros
V2 karakter
pestako otto lorenzo
Cső. Régebben RP-ztem veled, ha te voltál. Elég fasza lett a lapod, sok sikert, remélem te kapod a frakciót.

DaniS

Újonc
2019. 04. 29.
43
12
23
Szeged
LV karakter
Daniel Brassco
Szia! Lassan 3 éve ismerlek, oroszba rengeteget Rp-ztünk, szerintem a lapodat nagyon jól megírtad és leader-nek is tökéletes ember vagy. De azért van egy tulajdonságod ami 2 oldalú, nagyon pozitívan és jó szívvel állsz az emberekhez, de nem azt jelenti hogy nem tudsz nehéz döntéseket meghozni, ahogy ezt a fix-ben is és az oroszban is megmutattad. Hajrá és sok sikert Zabám!

• Imádom

Joker

Zöldfülű
2019. 01. 11.
154
119
V4 karakter
Rider El Mirador
V2 karakter
Rider El Mirador
Pacsi! Szép és igényes lap lett, elég rég óra ismerlek és tudom hogy ha valamibe belevágsz azt kitartóan és felelősségteljesen végigviszed, úgyhogy TÁMOGATOM! Jobb kezekbe nem is kerülhetne a faraki.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: .Adesz és Adosz
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.