See City Taxitársaság pályázat.(by: Zaba)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Adosz

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
273
167
V4 karakter
Kazuyuki Oshiin
LV karakter
Logan Walker
V2 karakter
Zaba Crusader
Y8k830B.png

13GUiJK.png

Behinya Ádám a nevem, 18 éves vagyok és Ausztriában élek a családommal. Alapvetően egy teljesen megértő, könnyen megismerhető és közvetlen srác vagyok. Jelenleg egy szerencsétlen dolog folytán 2. osztályban vagyok egy Miskolci Gimnáziumban nyílvántartva magántanulóként. Ennek köszenhetően mindennapjaimat( mint a COVID-nak köszönhetően mostanság mindenki), otthon töltöm tanulással, edzéssel és szabadidőmben gépezéssel, ami szinte teljesen SeeMTA - ból áll. Elég jó szinten beszélek németül, valamint angolul egyaránt. Magamról még annyit, hogy sok ember ismer a szerveren, könnyen barátkozom és nem vagyok nagyon erőskezű, de ha valaki olyat csinál ami szerver szabálypontot vagy frakció szabályzati pontot sért, azt nem fogom fél vállra venni és csak úgy elengedni. Megértő tudok lenni, olyan esetekben ami valóban ezt igényli meg, de piti dolgokat, valamint kitalált történeteket és kifogásokat nem hallgatok szívesen, ha valaki valamit nem úgy csinált , ahogy azt kellet volna, vallja be hogy mit rontott el és vállalja a következményeket.

Pályafutásom a SeeMTA szerverein, egészen 2014-ig húzódik vissza, de ennyire mélyen nem megyek bele a dolgokba. SeeMTA V2-n 2016 márciusa óta játszom, ami egy elég távoli dátum, de nem játszottam folyamatosan. Jelenleg 75-ős szintű vagyok és 311180 játszott percel rendelkezem. Ez idő alatt TeamSpeak Operátor, Fórum Globális Moderátor, S.G.H és Adminisztrátor is voltam a szerveren. Természetesen több frakciót(lehetséges hogy az összeset) is megjártam a szerveren töltött időm alatt, sokak között megemlítésre méltó a Katonaság,Fix and Drive, Krasnaya Organized Bratva, Yakuza, és a T.E.K. Ezekben a frakciókban töltöttem el a legtöbb időmet. Ezek közül ki emelném a Katonaságot és a Fix & Drive-ot, az utóbbi frakcióban 2016-ban Vezérezredesi pozícióban vezettem a frakciót, valamint az utóbbi időkben 2019 végén és 2020 elején szintén egy magasabb rangon újra a frakció aktív tagja lehettem. A fix & drive-ban Montella a frakció tulajdonosa alatt munkálkodtam a frakció leadereként, valamint előtte hosszú idejig a frakció egyik vezetőségi tagja ként(leader jog nélkül)
.

EKvnNkI.png

Fórum
Ezen jelentkezési pontban, minden jelentkező-nek ki kell tölteni egy két részből álló jelentkezési lapot. Első része IC-ből, második OOC-ból fog állni. A jelentkezési lap kitöltése után, 2 legfeljebb 3 napon belül lehet számítani a lap elbírálásra. Ezek után egy TS meghallgatás után a vezetőség eldönti hogy az adott jelentkező felvételt nyert-e a frakcióba.
IG jelentkezés
Az IG felvétel egy remek formája a jelentkezésnek, ahol azt láthatjuk hogy hogyan is RP-zed a karakteredet, valamint hogy hogyan viselkedsz karaktered szerint. Ezt a jelentkezési lehetőséget csak is szükség esetén, valamint a vezetőség legalább 2 tagja jelenlétében fogjuk alkalmazni. A menete egy IC RPkereketeken belüli meghallgatásból és egy rövid TS meghallgatásból fog állni. Ezek alapján fogjuk eldönteni hogy felveszünk-e vagy sem.
Beajánlás
A legalább Haladó sofőrt elért játékosok számára megnyílik a lehetőség beajánlásra, munkaerő hiány esetén. Ez egy gyorsabb módja a frakcióba bekerülésnek, hiszen ilyenkor nem szükséges lapot írni. Egy rövid IC meghallgatás után és TS-en való konzultálás után rögtön kezdheted a tevékenységeidet a frakción belül. Fontos tudni hogy minden beajánlott személyt, beajánlója tanít be, valamint beajánlója felelősséget vállal érte olyan szinten, hogy ha a frakcióban töltött első hetében olyan hibát követ el, amit betanítás során meg kellett tanuljon hogy nem szabad, akkor mind a ketten büntetésben/ esetleges kirúgásban részesülnek. Minden beajánlott ember Próbaidős sofőr rangon kezd.

G12Th14.png

1. Felfüggesztett sofőr
Az a sofőr, aki inaktív vagy szabadságon van. (Valamint kirúgásra váró játékos.)
2. Próbaidős sofőr
Újoncként felvett, próbaidőt teljesítő sofőr, aki ez idő alatt teljesítménye alapján felvételre vagy elbocsájtásra kerül.
3. Kezdő sofőr
Próbaidejét jó teljesítménnyel befejező sofőr, aki felvételt nyert a See City Taxi Társasághoz.
4. Haladó sofőr
Egy sikeres vizsga letétele után szerezhető meg ez a pozíció. Lehetősége nyílik saját autóval taxizni.
5. Tapasztalt sofőr
Teljesítmény alapján kiérdemelhető pozíció.
6. Profi sofőr
Szintén teljesítmény alapján kiérdemelhető rang.
7. Betanító
Egy sikeres betanítói vizsga alapján elérhető pozíció, természetesen a teljesítmény itt sem elhanyagolható pont. Feladata, a frissen alkalmazásba került sofőrök betanítása és segítése munkájuk elkezdésében. Valamint minden éppen vizsgára készülő sofőr segítése, szükséges felkészítése. Továbbá a telephely és a sofőrök felügyelése/rendben tartása. Ezt a pozíciót maximum 3 ember töltheti be egyszerre.
8. Vizsgabiztos
Ez a rang egy vagy maximum két ember számára lesz elérhető, és csak is üresedés során lehet Betanító pozícióbol elérni. Feladata, a Kezdő sofőrök levizsgáztatása, valamint a vizsgázni készülő Betanítók segítése és esetleges felkészítése. Továbbá a telephely és a sofőrök felügyelése/rendben tartása, a sofőrök segítése.
9. Műszakvezető
Ez a pozíció csak is üresedés során betölthető egyetlen személy számára. Feladata az új sofőröknek ki osztani a járműveket és minden szükséges dolgot munkájuk elkezdéséhez. Továbbá a telephely és a sofőrök felügyelése/rendben tartása, a sofőrök segítése.
10. Telephelyvezető
Ez a pozíció csak is üresedés során betölthető egyetlen személy számára. Feladata a vezetői tevékenységek elvégzése Igazgató és Igazgató-Helyettes hiányában. Betanítók vizsgáztatása, hogy Vizsgabiztosokká válhassanak. Továbbá a telephely és a sofőrök felügyelése/rendben tartása, a sofőrök segítése.
11. Igazgató-Helyettes
Ez a pozíció csak is üresedés során betölthető egyetlen személy számára. Feladata a vezetői tevékenységek elvégzése Igazgató hiányában, valamint a bérlések kezelése. Továbbá a telephely és a sofőrök felügyelése/rendben tartása, az Igazgató segítése.
12. Igazgató

Minden előbbi és minden olyan ügyintézés ami vezetőségi jelenlétet és hozzá járulást igényel.

P5VUDc9.png

A Kezdő sofőr rangtól szükség lesz vizsgák letételére, hogy megbizonyosodjunk arról hogy elég felkészült-e az adott sofőr az előléptetéshez. A legelső vizsgán egy alap pont lesz, az autó napi első elindulás előtti ellenőrzése, valamint egy második vizsga rész, amiben a taxi sofőr tájékozottságát teszteljük a városban. A vizsga 3. pontja lesz a vezetés ahol ellenőrizzük hogy a sofőr mennyire vezet szabályosan.

Ez a vizsga végig kíséri egészen Profi sofőri pozíciójához ahonnan üresedéskor egy sikeres Betanítói vizsga után tovább léphet és Betanítóvá válhat. Ebben a vizsgában KRESZ - vizsga kérdések helyes megválaszolása után egy teszten esik át ahol tanítási képességeit fogjuk felül mérni, annak érdekében hogy minél hatékonyabban és jobban megtanítsa az újoncoknak a munkájuk elvégzéséhez szükséges teendőket.

Ezután szintén üresedés során a Betanítók, vizsgáztatói vizsgát tehetnek, amiben felmérjük tudásukat, tapasztalatukat és képzettségüket ahhoz, hogy a vizsgázni vágyó Betanítók, Vizsgabiztosokká váhassanak.

a49RQo1.png

A frakción belüli fizetés az óránkénti fizetésből, valamint heti szinten a 3 legjobban teljesítő sofőrök megjutalmazásából fog állni. Ez azt jelenti hogy: Ahogyan teljesítenek a sofőrök és amennyi pénz van a frakció számláján, úgy fog nőni és/-vagy csökkenni az óránkénti fizetés. Valamint minden meetingen megjutalmazzuk a top 3 frakció tagot különböző mennyiségü pénzösszeggel.

leWEE1Y.png

A tagok 3 mínusz valamint 3 plusz pontot gyűjthetnek össze. 1 mínusz után egy szó beli figyelmeztetés jár. 2. mínusz rang megvonást és egy utolsó szóbeli figyelmeztetést von maga után. A 3. mínusz összegyűjtése után automatikus kírúgás jár. A mínuszpontok 1 hónap után törlődnek, a legutóbb kapott mínuszponttól számítva. A tagok össze gyűjthetnek pluszpontokat, ami annyit tesz hogyha össze gyűjt 3 pluszt egy tag akkor automatikus rangupra számíthat, és az előző rangján töltött idő bele számít a pluszpontok után kapott rangján való továbblépésébe. Ez a pluszpont rendszer vizsga szükséges rangoknál úgy fog működni, hogy ha valaki Betanítóra vizsgázna Profi sofőr rangról, akkor nem kell teljesítenie a minimum rangon eltöltendő időt, hanem azonnal megnyílik a lehetőség a vizsga letételére.

Y1qjyjd.png

A jelentésekset a hivatalos Taxi oldalon fogják leadni. Utolsó jelentéseiket a meetingen 1x említésig adhatják le, akik ez után a megszólalás után adja le jelentését, az onnantól már nem érvényes. Kötelező jelentések száma Próbaidős sofőrtől Profi sofőrig 25 jelentés lesz, aztán Betanítónak 10 darab jelentés lesz a kötelező. Betanítótol felfele nincsen kötelező jelentés szám.

EOrmIDp.png

Minden meetinget a leaderek által megszabott időpontban tartunk, természtesen egy utánakérdezés után megszabunk több időpontot és a tagok kiválaszthatják a számukra legkedvezőbbet. Ez után a többség alapján kiválasztjuk az időpontot. A meeting első pontja a jelentések száma, valamint a fuvarok összegeinek összeszámolása lesz. Ezek alapján kiválasztjuk a 3 legjobban teljesítő sofőrt és közöljük a tagokkal. Majd mindenki teljesítményét és frakcióban töltött idejét felmérve, ki osztjuk a kiérdemelt rang upokat. Ezek után kiosztjuk a 3 megjutalmazottnak, a pénz összegeket. Végül a tagok ötleteit megkérdezzük lehetséges fejlesztések/változtatásokról és hogy valakinek panasza/baja van-e valakivel. Ezek után lezárjuk a meetinget és dolgára engedünk mindenkit.

nwjY7Zm.png

Az első tervem a frakcióval hogy egy rövid időn belül( nem 1-2 hétre értem) egy stabil player számot elérjek a frakcióban, akik rendesen és normálisan végzik feladatukat. Igyekeznék a playerek számára egy kellemes és élményekkel teli frakciót létrehozni, ahol egy jó közösségben, taxizás mellett, ismerkedni, RP-zni és aktívan tudják tölteni az idekjüket. Mind ezek mellett a tagok véleményeit és igényeit figyelembe venni és ezek alapján alakítani a frakciót. Van egy jó pár ötletem más frakciókkal is, amikből remek RP lehetőséget lehet mind kettő frakció számára ki alakítani. Szeretnék egy rendben tartott, élvezhető és akár a tapasztaltabb, régebbi playerek számára is izgalmas frakciót ki alakítani. Nem csak egy monoton 0-24 megyek A-ból B-be frakciót.

ugMQRP0.png

1. Tisztelet megadása, mindenki felé!
Büntetés: Mínuszpont. (Ha leadered számára ezt nem adod meg, azonnali kirúgás!)

2. Tilos a bajkeverés, feszültség generálása és mások hergelése!
Büntetés: Mínuszpont. Kirúgás

3. Tilos a Funolás minden esetben!
Büntetés: Mínuszpont - Kirúgás és feketelista.

4. 3 napnál hosszabb inaktivitást kötelező vagy jelezni leaderek felé!(Akár másik tagot megkeresve is.)
Büntetés: Kirúgás

5. Kilépés vagy kirúgás esetén 1.500.000 SeeFt-ot kell adni a szervezetnek.

6. Egy hónapon belül ha kilépsz, köteles vagy 1 hetet várni mielőtt át mész másik frakcióba!
Büntetés: 300 perc AdminJail FK Jump indokkal.

7. Szolgálati időben kötelességed hívásokat fogadni!
Büntetés: Mínuszpont.

8. Taxi lámpát tilos átadni! Taxi lámpával tilos kereskedni valamint visszaélni!
Büntetés: Kirúgás és feketelista.

9. Tilos a frakció járművekkel és azoknak a kulcsaival való kereskedés és visszaélés!
Büntetés: Kirúgás, feketelista és AdminJail.

10. Névváltást, AdminJailt és bann-t kötelességed jelezni a leadereknek!
Büntetés: Mínuszpont vagy Kirúgás.

11. Szolgálatban tilos kereskedni!

12. Illegális itemekkel kereskedni tilos!

13. Tilos saját zsebre dolgozni, azaz a fuvart elnyomni és kézbe kérni a pénzt!

14. Tilos ingyen fuvarozni!(Kivéve a szerződéses ügyfeleknek)
Büntetés: Lefokozás vagy kirúgás.

15. Tilos kihasználni a Casco-t!
Büntetés: Kirúgás.

16. Szolgálati kocsit megtankolva/megszerelve kell vissza rakni a helyére!
Büntetés: Mínuszpont - 2 ilyesfajta mínuszpont után kulcs megvonás.

17. Szolgálati kocsival rallyzni, funolni és derbyzni tilos!
Büntetés: Kirúgás.

18. Taxi lámpa elbuggolása esetén 15,000,000Ft-ot kell fizetni a frakciónak!

19. Rangal visszaélni tilos!

20. Feletteseid parancsait kötelességed végre hajtani!

21. Tilos főnökösködni/parancsolgatni ha nem vagy vezetőségi pozícióban.

22. Tilos OOC rádiózni!
Büntetés: Mínuszpont és/-vagy AdminJail.

23. Ha leader keres rádión arra köteles vagy válaszolni.

24. Kötelességed szolgálatban mindent lerádiózni!

25. Rádión kötelességed megadni a tiszteletet mindenkinek!

Utoljára szerkesztve:

BBConnor

NEBIH <3
2019. 01. 23.
150
200
22
Keszthely
LV karakter
Demetrio Acusa
Elég régi motoros vagyok. Elég sokszor volt veled lehetőségem mint Ts-en, beszélgetni, illetve játékban RP-zni. Nameg a 300 ezer+ játszott perc is magáért beszél. Jelen állás szerint nálad alkalmasabb embert nem igazán tudnok elképzelni a frakció élén. A lapod jól láthatóan összeszedett tartalmi elemeből épül fel, amelyből bátran merek következtetni, hogy komolyan gondolod.

Röviden és tömören szólva, Támogatom!

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Adosz

Ragadozó

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
304
141
V4 karakter
Ernesto Berganza
LV karakter
Danny Brassco
V2 karakter
Ernesto Berganza
Elég jó lap lett, jól össze van írva minden. Jó lenne egy tapasztalt játékosnál látni a frakciót. Támogatom.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Adosz és BBConnor

Matekaa

Barangoló
2019. 04. 07.
144
71
V4 karakter
Mateo Berganza
LV karakter
Mateo El Fuego
V2 karakter
Mateo El Fuego
Szia Uram! A lapodat alaposan átolvastam és a tapasztalataim alapján kapsz tőlem egy szerelmes üzenetet:)
Körülbelül 2 éve csöppentél bele a V2-es életembe. Nem egyszer segédkezhettem a kezeid alatt és támogathattam Leaderségi pályafutásodat. Számomra mindig örömmel töltött el , hogy apróbb hibákon kívül , ami mint tagként , mint vezetőként fent áll egy frakció életébe azon kívül nem sok panaszt tudok feljegyezni rád. Kitartóan és odaadóan tudsz részt venni egy frakció pályafutásában ami pontosan a Leadernek egy fő tulajdonsága. Nehogy csak fényezzelek azért egy két negatív észrevételt is bebiggyesztenék ide :( . Ismerlek annyira , hogy tudjam azt , hogy szereted a dolgokat a jobbik feléről nézni , így ritkán előfordulhat annak az esélye , hogy esetleg nem úgy fogod fel a dolgokat mint ahogy azt kellene. Ez is azt jelenti , hogy szeretsz a dolgokhoz pozitívan hozzáállni. Amit talán a legrosszabb negatív tulajdonságodnak lehet feltudni az a figyelmetlenség . Nem tudhatom , ez nálad mikor és mi válthatja ki de figyelj oda rá. Hajrá és sok sikert kívánok neked!

• Tetszik

Hurka

Újonc
2019. 01. 22.
31
50
31
LV karakter
Tomie Brassco
V2 karakter
Tomie El Fuego
Szia Uram :) Alaposan átolvastam a alapodat, és elég jól osszeszedted mit szeretnél és hogyan a frakcióval.Egyeltalán nem RP idegen az elképzelésed, (ami nagyon ritka manapság),és ez egy nagy plusz. Évek óta ismerlek, frakciókban is voltunk egyutt, hol te voltál a leader hol én, ettol fuggetlenul teljesen kozvetlenul mindent meglehetett beszélni veled egyenlo fél ként, akár egy frakciós problémáról volt szó akár frakció fejlesztésrol vagy bármi mársról, egy szóval nem nézel le senki hiába vagy magasabb rangban, mindenkinek megadod a minimális tiszteletet. Nem is szaporítom tovább a szót hisz ismersz, nem szeretek nyalizni, TAMOGATOM az elképzelésedet, és remélem meg is kapod, régi motoros vagy te is a szereveren, bizonyítottál már elégszer!!!!

• Tetszik

MiniYoda

Zöldfülű
2019. 03. 22.
186
182
V2 karakter
Elizabeth Dawidson
Szia! Tetszik a lap mintája illetve a különféle színek használata! Támogatom, remélem megkapod.

• Tetszik

Bazseyyy

Barangoló
2019. 01. 10.
100
80
V2 karakter
Nathan Shavershain
Szép és összeszedett pályázat lett. Már egy ideje ismerjük egymást és tudom hogy neked sikerülne fellendíteni a frakciót. Támogatom

• Imádom

Marvin

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
230
196
22
Eger
V4 karakter
Roberto Pellegrini
LV karakter
Marvin Pellegrini
V2 karakter
Robert Pellegrini
Szép összeszedett lap lett látszik, hogy nem veszed félvállról az egészet. Támogatom!

• Imádom

Arn

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
296
238
Győr-Moson-Sopron
V4 karakter
-
LV karakter
Jacky Musso
V2 karakter
Joanne Tremblay
Sziasztok, üdvözölök mindenkit!

- Az első kérdésem minek ennyi rang? Csak ki megy a frakcióból csomó pénz és elég nehezebbé teszi a spórolást. Elegendő lenne 4 rang is, ez nem rendvédelem hogy rendfokozatokra lenne szükség. Az hogy pl a vizsgabiztos azt lehet vezetni excel táblázatba is vezetni hogy xy vizsgabiztos, stb. De azt hiszem minden frakció vezető kap egy excel táblázatot, vagyis csak hozzáférést és tudja vezetni benne a dolgokat. A rangokra vissza térve biztos a tagok keresnek minimálisat és ahogy szokott lenni te meg a köréd vett brigád meg több 200.000 - 400.000 forintot nem? Hol lenne ebbe az igazság? Nem lenne jobb ha egyen rangú lenne minden tag? pl:

- OOC/szabadás
- Próbaidős sofőr
- Sofőr
- Cégvezető

Ennyi rang bőven elegendő lenne. Egy korrekt fizetéssel és akkor nem mutogatna senki a másikra hogy én nagyobb rangú vagyok nekem te ne adj tanácsot, csak példaként írtam. És ne gyertek nekem azzal hogy a vezető korigálja ezt. Dehogy korigálja főleg ha valami nagy haverjáról van szó. Még a tag lesz kirúgva aki csak jó indulatból valamit akart mondani. Tapasztalatból írom, ne legyen így ha te kapnád meg véletlenül, de ahogy látom ezek a dolgok lesznek a taxiba nem adok hosszú időt neki. PPLaci leadta a vezetőséget és lásd meg kapták a régebbi tagok meg egy admin. Egy vagy nagyon max másfél hónapig ment a taxi. Vagy megunta mindenki ezt a iskoláskodást hogy ez egy játék de olyan szabályok vannak mintha valami komoly intézmény tagjai lennének.

- A második, szerinted óvodába vagyunk? Mínuszpont? :D Atya isten minden vezető minek erőlteti ezt? Inkább örülni kellene hogy valaki ezt is el vállalja, nem még ilyenekkel fenyegetni nem lesz meg a hívás akkor mínuszpont lesz. És mivan ha nem tud jelezni? Ki kell tenni? Lehet normális értelmes emberről van szó, csak közbe jött valami sürgősen és nem tudott jelezni senkinek, nem tudott internet közelébe lenni.

Nézd nincs bajom veled, sőt sok szerencsét kívánok neked, de ha te kapod meg semmiben nem fog változni a frakció szerintem, ugyan az lesz mint minden vezetővel. Ott kellene kezdeni hogy más frakció név, és akkor sorolhatnám. Tudom hogy ehhez kérelem kell meg minden de ha az alap nincsen meg akkor nem lehet mire építeni.

Adosz

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
273
167
V4 karakter
Kazuyuki Oshiin
LV karakter
Logan Walker
V2 karakter
Zaba Crusader
Szia!

Először is köszönöm szépen hogy írtál a pályázatom alá. Viszont legközelebb megkérlek ha kérdésed van inkább privátban keress, de természetesen te döntöd el mivel szólsz hozzá a pályázatomhoz.

Nos, a rangok. Alapvetően 15 különböző rangot lehet a szerveren egy F3-ba beállítani, ez alapvetően igen elég sok egy Taxi frakciónak, de nem azt jelenti hogy nem lehet kihasználni. Írtad, hogy hol abban az igazság hogy több féle sofőr-rang van, meg hogy mindenki legyen egyen rangú és keressenek ugyanannyit. Alapvetően egy remek meggondolás ez, de ez leginkább azoknak kedvez akik újak a frakcióban és hogy ne lássák hogy van aki többet keres náluk, de itt gondolni kell arra is aki több hete akár hónapja van a frakcióban. Ha te 1 hónapja lennél taxis, szerintem elég nagy negatívumot jelentene neked hogy te mint "régi" tag annyit keresel, mint egy 1 hetet a frakcióban töltött játékos, nem is beszélve arról hogy ugyan olyan rangon vagy. A másik felhoztad a excel táblázatot, ehhez csak annyi hozzá fűzni valóm van, hogy sokkal jobban átláthatóbb a dolog ha a szerveren is megvannak normálisan a rangok, mint hogy excel-ben külön fel-fel írogassuk ki mióta van bent, milyen sofőr lenne stb... Van egy alap elképzelésem hogy ki mennyit keressen ami szerintem nem egy rossz meggondolás, ha érdekel írj rám privátban és bővebben le írom neked.

Említeteted hogy ha valami nagy haveromról van szó, vezettem már frakciót a szerveren nem egyet. Voltam frakciónak főleadere és aktív tagja is. Rengeteg tapasztalatom van a kivételezéssel kapcsolatban és elmondhatom neked, az egyik legnagyobb ocsmányságnak találom ezt. Sosem kivételeztem senkivel, nem is fogok és egyáltalán nincs is értelme. Amint le írtam ha valaki szabályt szeg, vállalja a következményeit, ezt ha valaki nem érti meg, akkor nem is érdemes a frakcióban lennie, barát vagy nem barát. Nem azért töltöttem több órát a pályázatommal, hogy utána el legyen tőlem véve és ezzel egy elég negatív képet alkossak magamról ennyi év után. Nem azért vállalnám el hogy a haverjaimat egyenként felvegyem nagyobb és nagyobb rangra, hogy aztán ne csináljanak semmit, mert azt hiszik hogy én vagyok a leader és nem lesz következménye.

Mínusz és plusz pont, hogy köthető ez az óvodához? Alapvető rendszer egy olyan társaságban, cégben, közösségben, frakcióban, csapatban ahol nem azért vannak hogy idejük nagy részét a semmittevéssel tegyék. A mínusz és plusz pont egy remek rendszer, amivel nyomon követhető a tagok hozzá állása a frakcióhoz, valamint a dolguk jól végzéséhez. Ebbe a frakcióba azért jöjjön az ember hogy taxizzon, hiszen ez egy taxi frakció. Ez azt jelenti hogy feladata van, ha szolgálatban van és érkezik a hívás, el kell fogadnia. Ki kell mennie az utasért és biztonságban le kell szállítania, minden probléma nélkül. Örülnünk kellene, hogy valaki ezt is elvállalja? Ez egy nagyon rossz hozzá állás lenne egy leadertől és a véleményem szerint egy nagyon közeli véget is jelentene a frakciónak. Ha egy leader így áll a dolgokhoz és tényleg csak azt akarja hogy legyen tag a frakcióban és igazából nem is érdekli, hogy mit csinálnak, akkor nincs értelme a frakciónak. A taxi úgyanúgy egy frakció, lehet hogy nem arról híres hogy rengeteget kell benne RP-zni és lehet hogy nem lesz mindennap valami újdonság a számunkra, de attól még egy frakció ami szinte az egyik leghasznosabb a szerveren. Az admin nem getelhet mert nem RP-s, neked elkell jutnod A-ból B-be és ha a két pont között van egy 15 perces futás, szerintem senki nem fogja azt lefutni. Úgyanúgy kell vezetni egy taxit mint bármilyen más frakciót, ha valaki ide jelentkezik azért jelentkezzen mert csinálni akarja és tudása szerint a legjobban fogja ezt csinálni. Ha valaki azért jön hogy félvárról vegye az egészet és csak hogy benne legyen a frakcióban, az alapvetően leírta magát a szememben, nem marad mindenki a frakcióban, csak aki tesz is érte. Ez szerintem egy alapvető dolog egy frakción belül, mindegy hogy taxi, rendvédelem vagy illegál.

Rátérve arra hogyha valaki nem tud lenni, mert közbe jött neki valami és nem tud jelezni. Természetesen nem az van hogy kirakjuk és utána meg se kereshet minket ezzel, mert ha már nem szólt ne is szóljon. Alapvetően ha valaki nem tud fent lenni a szerveren és nem tud jelezni egyéb okok miatt, nem probléma. Ha valakinél ez felmerülne mondjuk egy pár napig, akkor mikor vissza jött felkeres és megbeszéljük. Amint leírtam, ha piti kitalált indoka van és tényleg nem egy normális és reális oka, akkor szerintem nincs miről beszélni. Na most kirúgni természetesen ezeket a játékosokat úgy rúgjuk ki, hogy kapnak egy offline jailt és lekerülnek felfüggesztett sofőrre. Amikor vissza jönnek a szerverre, le írhatják az adminnak, hogy akarnak velünk beszélni, ezért még nem adják le a kulcsaikat nekik meg stb.... Természetesen személyesen minket is felkereshetnek, sőt keressenek is mert mi sem azt akarjuk hogy menjen a tag a frakcióbol, főleg egy félre értés miatt. Na most ha valaki IG fent van, sorban áll és afkol nem fogadja a hívásokat, természetesen egy leadernek valamit kell csinálnia, nem hagyhatja csak úgy annyiban. A játékos tudja hogy afkolt a sorba, tudja hogy nem fogadta a hívást, tudja hogy mínusz pontra számíthat. Ha olyan indoka van amivel tudja, hogy el lesz neki nézve, mert valóban közbe jött neki valami IRL vagy el kellett sietnie a gép elől, akkor magától fog megkeresni minket és szólni nekünk. Úgy gondolom, hogy ha valakit érdekel a dolog, tesz annak érdekében hogy minden ilyet elkerüljön. Ha valaki meg tudja, hogy igazából saját hibájából nem fogadta a hívásokat és afkolt a sorba, akkor az valószínű, hogy addig úgy sem fog meg keresni amíg ez lényeges nem lesz(pl.: rangup miatt, sok mínuszpont miatt,stb...). Nem láthatok mindenki fejébe,de szerintem ez egy elég reális gondolat.

Az hogy a frakción, a nevén és egyéb dolgokon mit lehetne változtatni, szerintem relatív. Ezt majd úgyis akkor fogom teljesen átlátni, ha a frakció a vezetőségem alá kerül. Minden leader nem lehet ugyanolyan. nem tudhatod és én sem tudhatom mi lesz a jövőben, amin változtatni akarok, azon lesz is idővel. Mindent egyszerre rögtön nem tudok és nem is akarok megváltoztatni.

Ha bármi további kérdésed van, keress meg privátban ott beszélhetünk, hogy ne itt keljen a pályázat alatt. Köszönöm a véleményedet!

Utoljára szerkesztve:

.Adesz

Csibészkarika💝
2021. 01. 14.
175
214
18
Zalaegerszeg
quotesbytavaszi.tumblr.com
V4 karakter
Adam Ake �
V2 karakter
Adam El Fuego
Annak ellenére, hogy még friss hús vagyok a szerveren, szinte a kezdésem óta ismerlek, de ha mindezeket félre tesszük szerintem simán el tudnád vinni ezt a frakciót IS. Támogatom

• Imádom

dr3X

ca?h
Támogató
2019. 01. 10.
945
1 800
22
ʟᴏs ᴀɴɢᴇʟᴇs, ᴄʟᴀʏᴛᴏɴ ᴀᴠᴇ??
LV karakter
ʏᴀᴢᴇɴ_ɢʀᴀɴᴛ
V2 karakter
ʙᴀɴɴᴇᴅ
Ez Peti mellett a másik erős lap szerintem, bár a rangokat én a helyedben átalakítanám, szerintem fölösleges ennyi rang.
Lehetne Sofőr[1], Sofőr[2], Sofőr[3] utána meg a betanító és így tovább ahogy írtad. Nyilván a rangup a kevesebb rang miatt mehetne kevesebbszer és tényleg azok kapnának akik tapasztaltak és az adott rangon sok időt eltöltöttek.
Szerintem csak ezen kellene javíts, de ezen se muszáj, mivel a te pályázatod a saját elképzeléseiddel.
Tartalom elég fasza, nincs benne semmi kifogásolható.
Sok sikert.

Szia zaba! Az imént láttam, hogy 2 napja kaptál egy ilyen jailt.
[2021-05-02 18:52:35] [Output] : [AdminJail]: Ballu bebörtönözte Zaba Crusader-t 120 percre.
[2021-05-02 18:52:35] [Output] : [AdminJail]: Indok: PG

UI:Nem hinném, hogy ez leaderhez méltó.
Edit: Elég csúnya dolog a másik lapját ilyenekkel megtámadni, de gondolom ezt te úgy írtad, hogy neked a legtisztább az UCP-d és soha nem követtél el semmi hibát a szerveren. ?

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Tetszik
Reactions: Adosz és aPeti

Adosz

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
273
167
V4 karakter
Kazuyuki Oshiin
LV karakter
Logan Walker
V2 karakter
Zaba Crusader
@Petii08 figyelmedbe ajánlom ezt is azért: https://imgur.com/5hDBmS7
Valamint valóban a PG-nem egy leaderhez méltó ebben teljes mértékben igazad van, sajnos egy elég fura helyzet volt, részemről el ismertem a hibámat, de nem teljesen voltam tisztában azzal amit csináltam mert nem láttam az illetőket akik miatt kaptam a PG jailt, de az ügy végén ők MG-jailt kaptak, 200 percet. Tehát MG-ből akartak rabolni engem, én meg egy elég szerencsétlen megmozdulást csináltam és az admin emiatt osztott nekem PG jailt. De köszönöm szépen hogy hozzá fűzted ezt, ha megkérhetlek a lapomat is olvasd végig és kíváncsi lennék a véleményedre a pályázatomról is, kivéve ha csak ezt akartad megosztani(bár ezt akárki megtudja nézni, valamint letudja kérdezni admintól, bencéjék akik meg bírálni fogják a lapot látnak mindent és tudnak mindent).

U.I: Lehetséges hogy fent voltál a szerveren, de csak ha emiatt külön megkérdeztél egy admint, a linken láthatod minden jailem, ha a bannjaim száma is érdekel keress meg privátban nyugodtan.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
  • Imádom
Reactions: Ballu és .Adesz

Tihike

Újonc
2021. 01. 07.
30
99
24
V4 karakter
Javier Vico Berganza
LV karakter
❌
V2 karakter
Barbara Vico Rodrigez
Helló Zaba, igaz csak mostanában ismertelek meg és volt lehetőségem veled játszani beszélni TS-en de amennyire megismertelek feltételezem azt hogy lenne benned potencia, hogy eltudd vinni a frakciót, meg ha nem ismernélek is látszik hogy amit bele raktál a lapba összeszedett szép lap, gondolataim szerint ugyan igy 110% ot raknál bele a frakcióba is!

Támogatom, sok sikert hozzá!

• Imádom

deemoN

Tudod én csak nagyokat lépek.
Very Important Person
2019. 05. 23.
803
2 125
21
V4 karakter
robert.celeketic
V2 karakter
robson.kuznetsov
Jobban átolvasva a pályázatod, mindent le írtál és megfogalmaztál ami lényeges és fontos.
Vannak terveid a frakcióval, amit ha meg kapnál még lehetne csiszolgatni rajta, viszont a szerveren töltött tapasztalatoddal gond nélkül el tudnád vinni.

Teljes mértékben támogatom a lapod!

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: krts és Adosz

milliokilenc9

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
104
41
24
Budapest
LV karakter
Richard Hopkins
V2 karakter
Richard Hopkins
Elég régóta a szerveren nyomod velem együtt.. Szerintem neked ebben a pozícióban a helyed! TÁMOGATOM!! :D

• Imádom

PENTA

i'm not afraid of an army of lions led by a sheep.
Támogató
2019. 01. 18.
176
549
23
Kazincbarcelona
V4 karakter
❌
LV karakter
evon westby
V2 karakter
guillermo cuevas
Ezer meg egy éve ismerlek, gond nélkül el tudnád vinni. Tbh alapból az egyik legerősebb pályázat.
gl barátom.

• Imádom

fatmarco

rock 'n' roll is the truth
Veterán Globális Moderátor
v2
2019. 01. 15.
663
747
21
V2 karakter
rafael_carballal🇲🇽
Heló szia mizu pacsi csacsi , na köszönést félre téve , ismerlek már egy bizonyos ideje kedves zabagép , szerintem jól elvezetnéd a frakciót szóval csak egy big TÁMOGATÁST tudok adni neked.

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.