Saját utánfutó

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

gangjapan

Újonc
2022. 10. 08.
19
9
V4 karakter
Tony Zoney
LV karakter
Tony Lakter
Sziasztok, azon gondolkoztam hogy mennyire jó lenne egy saját utánfutó ami a te neveden lenni és ha leakasztanád akkor nem tűnik el.
Szerintem ez egy, hasznos dolog lenni akinek van farm/műhely-e mivel mindenki kínlódik az utánfutóval mindég eltűnik stb-stb :)

Strand

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 26.
294
937
20
www.etsy.com
V4 karakter
Quentin Strand
LV karakter
Quentin Strand
Tele lenne a város szanaszét hagyott utánfutókkal, szerintem nem egy jó ötlet.

Egy megoldás lehetne hogy: Úgyanúgy a saját utánfutónk is
15 perc után eltűnne, de a bérlő helyet a fényező műhely/farm/garazsuknál lehetne újra lekérni.

Valamint a bérlőnél lehetne egy kaució,pl:
5.000$. Így a bérelt utánfutók se legyenek random elhagyva.

brendonxd

Újonc
Támogató
2021. 06. 24.
31
724
Sopron
V4 karakter
Alf Castro
Helló! előző hozzászólásban említett téma tárgya végett (Tele lenne a város szanaszét hagyott utánfutókkal) = Nem Támogatom az ötletedet. Jobban javaslom azt a módszert, hogy San Fierroban valamint Blueberry környékén lehetne utánfutót bérelni meg persze a megszokott helyen, ahol eddig volt. Mindenki azért panaszkodna folyamatosan, hogy összetört az autó, folyamatosan menni kell szereltetni, szerintem a mostani megoldás sokkal jobb, hogy lejár 15perc után az utánfutó.

Ticoo

Barangoló
Támogató
2022. 05. 15.
98
169
21
LV karakter
Tico Hawkins
V2 karakter
Ticoo Pablito
Nem támogatom!
Egy megoldás lehetne hogy: Úgyanúgy a saját utánfutónk is 15 perc után eltűnne, de a bérlő helyet a fényező műhely/farm/garazsuknál lehetne újra lekérni.

Ezt viszont igen! Hajrá!

gangjapan

Újonc
2022. 10. 08.
19
9
V4 karakter
Tony Zoney
LV karakter
Tony Lakter
Helló! előző hozzászólásban említett téma tárgya végett (Tele lenne a város szanaszét hagyott utánfutókkal) = Nem Támogatom az ötletedet. Jobban javaslom azt a módszert, hogy San Fierroban valamint Blueberry környékén lehetne utánfutót bérelni meg persze a megszokott helyen, ahol eddig volt. Mindenki azért panaszkodna folyamatosan, hogy összetört az autó, folyamatosan menni kell szereltetni, szerintem a mostani megoldás sokkal jobb, hogy lejár 15perc után az utánfutó.
ez viszont igaz, de lehetne hogy aki úgy, hadja az utánfutót szanaszét az JAIL-ban részesülne de támogatom énis ezta SF/BB-s utánfutó bérlót

Ticoo

Barangoló
Támogató
2022. 05. 15.
98
169
21
LV karakter
Tico Hawkins
V2 karakter
Ticoo Pablito
de lehetne hogy aki úgy, hadja az utánfutót szanaszét az JAIL-ban részesülne
Ezt nem tartanám jónak, nem lehet tudni, hogy miért maradt ott a futó, nem feltételen direkt van elhagyva sokszor(Meghal a bérlő, elviszi a rendvédelem...stb), plusz teher lenne ezzel foglalkozni.

Pilvax

Újonc
Támogató
2019. 02. 20.
56
216
V4 karakter
Piero Zanni

15 perc után eltűnne, de a bérlő helyet a fényező műhely/farm/garazsuknál lehetne újra lekérni.

Így sem lehet keresni a fényezéssel kb semmit se, az ember órákat öl bele, és csak a festéket veszi folyamat, a profit meg alig termelődik, nehogymár még az utánfutóért is fizetni kelljen, amikor így is sok időt vesz igénybe, hogy kétfajta utánfutóért kell szaladgálni oda vissza a mapon.

Pilvax

Újonc
Támogató
2019. 02. 20.
56
216
V4 karakter
Piero Zanni
A bérlésnél kéne fizetni 5000$-t, és ha visszaviszed az utánfutót visszakapnád a pénzed = Kaució
Legalább 20 féle dolog közbejöhet a játék során amiért nem sikerül visszavini a futót. Ez csak mégjobban elvenné a kedvét a kisebb playereknek a használattól.

PatlikTTV

Barangoló
2020. 09. 18.
78
237
25
Hatvan
V4 karakter
sonny.g.torelli💎
LV karakter
khalil.faouzi😈
V2 karakter
-

Ezt az ötletet teljes mértékben támogatom!

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
396
1 035
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Szerintem egyszerűbb megoldás lenne, hogy nem tűnik el ameddig egy autóra van csatlakoztatva, amin pedig protect van arról akkor sem ha lelépsz, motiválná kicsit legalább az új protect rendszert

• Tetszik
Reactions: Ivano

Matyivagyokahegyről

Írnok deák
2020. 04. 13.
594
649
V4 karakter
Alisha Ehrmantraut
LV karakter
Marcus Francisco
Miért lenne tele a város utánfutókkal? Parkfelügyelet ugyanugy elvinné :D én támogatom sokkal jobb lenne, sőt a legtutibb az lenne ha saját kocsidat is tudnád vinni, de akkor ki esnének a vontatók, valami rendszert ki találni erre is.
Irl is vannak trailerek amivel nem csak cég, de a saját magad is tudod vinni a kocsid. Ezt támogatom.

• Tetszik
Reactions: Benz

bazsixkzz

Pötyögtető
2022. 05. 28.
510
323
V4 karakter
carlos.benjamin
LV karakter
jacob.marshall
Miért lenne tele a város utánfutókkal? Parkfelügyelet ugyanugy elvinné :D én támogatom sokkal jobb lenne, sőt a legtutibb az lenne ha saját kocsidat is tudnád vinni, de akkor ki esnének a vontatók, valami rendszert ki találni erre is.
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Támogatom.

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
175
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Szerintem a parkfelügyeletnek éppen elég dolga van, nem kell nekik még egy pár 100 utánfutó plusz meló. Ezek mellett, minden egyes farm mellett majdnem leakasztva egy utánfutó hogy nézne ki? Sok-sok fennakadást okozna. Emiatt nem támogatom az ötletet. Viszont ez a kaukciós dolog ez egész pacek.

CSIGUSZ

Zöldfülű
Támogató
2019. 05. 05.
190
117
BrudaPöst
V4 karakter
Anri Caron
LV karakter
Ulf Friis
V2 karakter
-
Szerintem egyszerűbb megoldás lenne, hogy nem tűnik el ameddig egy autóra van csatlakoztatva, amin pedig protect van arról akkor sem ha lelépsz, motiválná kicsit legalább az új protect rendszert
Ezt támogatom. nem egy rossz ötlet ez. Esetleg olyan lehetne hogy lefoglaltakhoz kerül a saját utánfutó 15 perc után? Talán ezt a rendszert lehetne bevezetni még. Nyilván nem 15.000$ lenne a kiváltása, vagy akár az utánfutó "garázst" lehet a lefoglaltak mellé tenni, és ha eltűnik ott kitudod kérni.
De a plusz bérlős ötletet is támogatom, viszont az meg LS futóbérlőt öli meg, mert LS környékére nem kell utánfutó

Zotya1

Barangoló
2019. 04. 09.
119
439
See City utcáin
V4 karakter
Fiarre de Rosa
Szerintem a parkfelügyeletnek éppen elég dolga van, nem kell nekik még egy pár 100 utánfutó plusz meló. Ezek mellett, minden egyes farm mellett majdnem leakasztva egy utánfutó hogy nézne ki? Sok-sok fennakadást okozna. Emiatt nem támogatom az ötletet. Viszont ez a kaukciós dolog ez egész pacek.
Parkjegy "kivétele" után kb a frakit ölték meg. Legalább valami dolga.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.