Ryan G Lore // Dino S.G.H. jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
Szeva Taco! @Taco

Igen-igen, bevallom , hogy sok dolgot nemrégiben elkapkodtam , tudom ez így kicsit furcsán hangzik , de most ez a lapot nem kapkodtam el és IDG as kétn sem kapkodtam el semmit, tudom a fél szerver máshogy ismer, de én most ezen megpróbálnák változtatni.

Dzsuzi

A lelátó az otthonunk.
FőAdmin
v4
2019. 02. 08.
1 926
5 401
Budapest
V4 karakter
Giuseppe Luchese
Csaó, sokszor látlak IDG-ként, szerintem alkalmas lennél S.G.H.-nak, párszor beszéltem már veled ooc, normális vagy.
szívesen látnálak a csapatban. Sok sikert!

• Tetszik
Reactions: Lajos. és Maier

Kuti

ExOperátor - V3
2019. 01. 10.
145
584
26
Budapest 19. kerület
V4 karakter
Tye Foster
Nagyon de nagyon nem, úgy gondolom hogy a jelenlegi viselkedéseddel és hozzá állásoddal nem tudnád megállni a helyedet.
lIletve hallottam a napokban is volt egy nagyon undoritó húzásod ami szintén alá írja magamban felvázolt véleményem, továbbra sem változtál. Nagyon nem támogatom ahogy annó a moderátori tgf-edet sem sajnos továbbra se, várj még ezekkel előtted az élet.

• Tetszik
Reactions: SAS

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
Hello kedves @Kuti

Lehet én értelmezem rosszul , de az első mondatod kicsit félreérthető 'Nagyon de nagyon nem, úgy gondolom hogy a jelenlegi viselkedéseddel és hozzá állásoddal nem tudnád megállni a helyedet. ' te nem úgy gondolod, hogy én nem állnám meg a helyemet.

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.