Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Nagy Lóránt Gábor nevem , jelenleg 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 119.000 perc-el rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<<
-Adminok segítése
-Kérdésekre való válaszólás
-Betartatni a szabályokat.
-Esetleges ügyek meghallgatása teamspeak-en.
>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH lenni, mivel mindig is szerettem és mindig szeretni fogok segíteni a kezdő / tapasztalatlan játékosoknak , valamint az elmúlt 2-3 hétben szinte mindennap ideiglenesen Adminsegéd voltam és megkaptam hozzá a kedvet. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Igazából azért szeretném, hogy engem válasszatok , mert rugalmas vagyok, sokat vagyok aktív a szerveren , illetve tudok csapatban dolgozni és a legfontosabb , hogy a legtöbb esetben szeretem csinálni azt ,amit csinálok>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 2 hetente nagyjából 5-6 ezer percet tudok rászánni az S.G.H. feladatkörére >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen, voltam már sajnos bannolva, de már majdnem több mint 2 éve https://imgur.com/pcLeGBs >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, már voltam , csak már több mint 1 éve https://imgur.com/1WCPXym >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Pozitív:
-Figyelmes szoktam lenni
-Sokat tudok aktív lenni
-Tetteimért tudom vállalni a felelősséget
Negatív:
-Túlságosan bőbeszédű vagyok
-Néha-néha ellustulok
-Általában nem azonnal tanulok a hibáimból
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék a későbbieekben adminnak jelentkezni. Mivel elég régóta játszom a szerveren és mire eljutnék arra a szintre, hogy admin lehessek, addigra sok más illetve új dolgot tanulok meg. Valamint már voltam admin 1-2 kisebb rp szerveren. Illetve mint említettem jelenleg is és a későbbiekben is szeretnék segíteni a játékosokon. És ezt adminisztrátori szinttel könyebben tudnám végrehajtani. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Hali, ez egy olyan szerver, amin egy saját általad választott karaktert tudsz rp-zni , persze Rp keretein belül , vannak szabályok amiket be kell tartani, mint IC , mint OOC, a szerver szabályzatot fórumon találod meg. Vannak parancsok is amikkel úgymond színesebbé lehet tenni az Rp-t. Ez alatt értem a /me-t. ,a /do-t ezek [Low]-os változatát és persze a /ame parancsot , valamint vannak olyan parancsok amik a karaktered kivülről látható cselekvést csinál Pl: le rpzed, hogy elöveszel egy cigit, meggyújtod és elteszed a gyújtot és ezt ki lehet egészíteni egy /smoke parancsal, amin látható kivülről is, hogy te cigizel. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Hali , én ez esetben sajnos nemtudok segíteni, ezzel keress fel egy admint. Egyébként ha van képed / videód avagy bizonyítékod arról, hogy bug miatt lett totálkáros vagy sérült a kocsid , akkor van rá esély, hogy kapsz egy fixet .>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Hali, én sajnos ebben az ügyben nemtudok segíteni, de egyébként mivel kereskedés az egy IC dolog, ezért az admin sem fog tudni felsegíteni.Kivétel abban az esetben, ha már odaadta az ember a pénzt , abban az esetben az admin felsegít, hogy átadd az adott Itemet.
Utoljára szerkesztve: