Ryan G Lore // Dino S.G.H. jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg

sgh_logo.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Nagy Lóránt Gábor nevem , jelenleg 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 119.000 perc-el rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<<
-Adminok segítése

-Kérdésekre való válaszólás
-Betartatni a szabályokat.
-Esetleges ügyek meghallgatása teamspeak-en.
>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH lenni, mivel mindig is szerettem és mindig szeretni fogok segíteni a kezdő / tapasztalatlan játékosoknak , valamint az elmúlt 2-3 hétben szinte mindennap ideiglenesen Adminsegéd voltam és megkaptam hozzá a kedvet. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Igazából azért szeretném, hogy engem válasszatok , mert rugalmas vagyok, sokat vagyok aktív a szerveren , illetve tudok csapatban dolgozni és a legfontosabb , hogy a legtöbb esetben szeretem csinálni azt ,amit csinálok>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 2 hetente nagyjából 5-6 ezer percet tudok rászánni az S.G.H. feladatkörére >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen, voltam már sajnos bannolva, de már majdnem több mint 2 éve https://imgur.com/pcLeGBs >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, már voltam , csak már több mint 1 éve https://imgur.com/1WCPXym >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Pozitív:
-Figyelmes szoktam lenni

-Sokat tudok aktív lenni
-Tetteimért tudom vállalni a felelősséget
Negatív:
-Túlságosan bőbeszédű vagyok

-Néha-néha ellustulok
-Általában nem azonnal tanulok a hibáimból
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék a későbbieekben adminnak jelentkezni. Mivel elég régóta játszom a szerveren és mire eljutnék arra a szintre, hogy admin lehessek, addigra sok más illetve új dolgot tanulok meg. Valamint már voltam admin 1-2 kisebb rp szerveren. Illetve mint említettem jelenleg is és a későbbiekben is szeretnék segíteni a játékosokon. És ezt adminisztrátori szinttel könyebben tudnám végrehajtani. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Hali, ez egy olyan szerver, amin egy saját általad választott karaktert tudsz rp-zni , persze Rp keretein belül , vannak szabályok amiket be kell tartani, mint IC , mint OOC, a szerver szabályzatot fórumon találod meg. Vannak parancsok is amikkel úgymond színesebbé lehet tenni az Rp-t. Ez alatt értem a /me-t. ,a /do-t ezek [Low]-os változatát és persze a /ame parancsot , valamint vannak olyan parancsok amik a karaktered kivülről látható cselekvést csinál Pl: le rpzed, hogy elöveszel egy cigit, meggyújtod és elteszed a gyújtot és ezt ki lehet egészíteni egy /smoke parancsal, amin látható kivülről is, hogy te cigizel. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Hali , én ez esetben sajnos nemtudok segíteni, ezzel keress fel egy admint. Egyébként ha van képed / videód avagy bizonyítékod arról, hogy bug miatt lett totálkáros vagy sérült a kocsid , akkor van rá esély, hogy kapsz egy fixet .>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Hali, én sajnos ebben az ügyben nemtudok segíteni, de egyébként mivel kereskedés az egy IC dolog, ezért az admin sem fog tudni felsegíteni.Kivétel abban az esetben, ha már odaadta az ember a pénzt , abban az esetben az admin felsegít, hogy átadd az adott Itemet.

Utoljára szerkesztve:

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
Kedves @Holi Ts - ről nem véleltenül kaptam Unbann-t, és azt a 'kisebb dolgokon is feltudom magam idegesíteni' azt nem úgy értettem , ahogy te gondolod.

Holi

Zöldfülű
2019. 04. 10.
180
217
V4 karakter
Honey Weatherly
LV karakter
Még nincs
V2 karakter
Még nincs
Nem tudom hogy emlékszel arra az esetre, amikor visszahúzott téged a moderátor, te meg számon kérted, és a stílus is megvolt..

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
AZ már meg lett beszélve az adott illetővel és stílus nem igazán volt.

Wing

szárnyas barát
2019. 01. 29.
234
639
19
Szigethalom
V4 karakter
Loretta Hristov
LV karakter
Petrick Denzel
V2 karakter
Alexa R Mauricio
Szerintem mindenki tudja mi történt..
Függetlenül az LV-s moderátor pályafutásod nem tartott sokáig mivel kihasználtad tudtommal.
Nem tudom későbbiekben itt mivel lenne más.
A TS bannal kapcsolatban ott nem azért kaptál ubt mert nem volt stilusod,pont azért kaptad.
Sokszor mondasz butaságokat és nem a témához tartozó dolgokat.
Ezek mellett utóbbi időben többet bejöttél hozzánk és átlagosan viselkedtél aminek örültem. Szép UCPd van és megvan a kellő perced is.
Sajnos én tartózkodnék.

• Tetszik
Reactions: SAS

Maier

Újonc
Támogató
2019. 01. 12.
46
17
Karácsond.
V4 karakter
Maier D Franz
LV karakter
Zenaida Rivas
V2 karakter
Jhon Erikson
Na hali Lorca, tudom, hogy nem szereted ha így hívlak, de te nekem mindig is Lorca maradsz. Vegyes érzelmekkel nyitottam meg a lapod, inkább azt mondanám, hogy féltem. De kijelenthetem, hogy kellemesen csalódtam. Nagyon örültem amikor megláttam, hogy milyen színes és tartalmas lapot sikerült összehoznod. Sokszor hallottam már tőled, hogy megváltoztam, de ez nem mindig volt igaz, mégis most úgy érzem, hogy jó irányba haladsz. Te vagy a leg optimistább ember akit ismerek, kurvasokszor baszott ki veled az élet és ha lehet, hogy az adott pillanatban retek szarul voltál és igen is kicsordultak azok a könnyek, te mégis mindig utólag át tudtad fordítani ezt motivációba. Nem ismerek olyan embert aki nálad lelkiismeretesebben és buzgóbban, tenni-akaróbban vágna bele mindenbe ami emiatt a retek sok motivációd miatt van. Igen ez sokszor sajnos a hátrányoddá vált, túl sokat akartál segíteni és közben nem vetted észre, hogy átléptél azon a bizonyos határon. Nem régóta ismerlek csupán 2 éve ezért csak haveri szinten ismerjük egymást, hisz ebben a 2 évben is én hol itt voltam, hol ott, abban is biztos vagyok, hogy nem számítottál arra, hogy én ide írni fogok, de ezzel nem is erre akartam volna kilyukadni hanem arra, hogy ez alatt a rövid idő alatt én nem csak az IC karaktered jellemfejlődését követhettem, hanem az IRL személyiséged kialakulását is. Rengeteget tanultál, fejlődtél és én most érzem igazán, hogy beérettél erre a feladatra. Úgy gondolom, hogy a megfelelő irányítás mellet ami Csabiék személyében be is teljesül, a maxra tudnád járatni magad ha sikerülne a felvétel, hisz aktív vagy, nagyon tanulékony és emberi bárkiről is legyen szó. Csak arra kérlek ha felvesznek, söpörj le mindenki a pályáról, had tudják meg ki is vagy te, de most főleg erre a karanténos időre nézve kérlek szépen tarts mértéket és ne hajszold túl magad. Tőlem megy egy óriási TÁMOGATOM! Hozd le pajti!

• Tetszik
Reactions: Jo3

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
Kedves @Wing szerintem ezt az LV-s moderátoros ügyet is túlhajszoltuk, egyébként abban igazad van, hogy végülis megkaptam a bannt , és abban is igazadvan , hogy sokszor fűzök felesleges dolgokat sokmindenhez.

@Maier Köszönöm szépen a támogatásodat, mondhatni én is kellemeset csalódtam, mikor megkaptam az értesítést, hogy Maier üzenetet füzött az SGH lapomhoz , köszönöm szépen a véleményedet és megpróbálom nem túlhajszolni a karantén miatt a dolgokat, Pacsi.

aSzepesi

Újonc
2019. 01. 12.
59
139
21
Salgótarján
www.instagram.com
V4 karakter
Alexander Kashinkov
V2 karakter
Jack Scott
Szia Dinó!

Vegyes tapasztalatim vannak veled kapcsolatban, eléggé hangulat ember vagy. A lap viszonylag jó lett, tartalmilag nem rossz, de szerintem ez még hamari lenne neked. A hangod végett későbbiekben nem hinném hogy annyira komolyan vehető személyiség volnál, érdemes lenne még várni ezzel. Nem támogatom!

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Dimitrij22 és Wing

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
522
5 669
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
Mindenféle rosszindulat nélkül mondom ezt, de szerintem nem vagy túlságosan szavahihető ember.
Vedd csak alapul azt a dolgot, ami 1 vagy 1,5 hete történt, miszerint elütött téged egy ember, mert figyelmetlen voltál és kiugrottál elé.. - de AS chaten pedig már ezt úgy írtad le, hogy beléd / rád bugolt egy ember, tehát szedjenek már fel. - Akármennyire mondhatod, hogy ez nem így történt. - Minimum 10en láttuk hogy mi történt, te mégis a kamu sorokat írtad be AS chatre egy asegitért.
Szerintem aki egy ilyen dolgot se tud normálisan elintézni, RP-s keretek között, attól eléggé cink azt látva leírni egy kezdőnek hogy " Bocsi ez IC ügy, nem tudok benne segíteni. " - Tudván, hogy ilyen alap dolgokat is /AS parancsot használva intézel el saját magadnak, kihasználva hogy " hisznek " a szavadnak, nem kételkednek abban amit leírsz. // Hozzátenném megint csak, hogy valszeg azt fogod mondani, hogy az a szituáció nem is úgy volt. - Viszont itt gondolkodj el azon, hogy te egyedül állítod azt, hogy az bug volt - mi pedig minimum 10en láttuk, hogy te voltál figyelmetlen és te ugrottál - szaladtál ki a kocsi elé. //

Nem mondom, hogy idővel nem leszel jó SGHnak - majd pedig a későbbiekben Adminnak, de szerintem az az idő még nem most van. - Túlságosan rosszul fogsz fel dolgokat, túlságosan magadra veszed azt amit nem föltétlen támadásból mondanak, túlságosan hamar besértődsz a dolgokon. - Számomra túlságosan gyerekes vagy MÉG. - De persze ez idővel változhat.

Úgyse rajtam múlik, meg számomra őszintén mindegy is - hogy kit és mikor vesznek fel. - De szerintem még te nem érdemelted ki azt, hogy bármilyen "rangot" is kapj a szerveren. - Viszont sok sikert hozzá.

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
Csáó Austin! @rRHYMES

Nálam ez az egész dolog úgy nézett ki, hogy én elmentem, letettem atm-be a pénzemet, jöttem volna vissza a sorba és rámjött egy kocsi a sima sorból , nálam úgy nézett ki, hogy én a kocsi alatt vagyok és nálatok úgy, hogy rajta vagyok és nem ugrottam a kocsi elé, csak kisétáltam. most jöhetsz azzal a dologgal, hogy hazudok, de ez nem igazán igaz...

Szia kedves @Recon !

Tudom , nem igazán mindenki úgy ismer, hogy a legjobb rp-s , de már megbántam azt az egy Yt live-ot. Azzal is tisztában vagyok, hogy a fél szerver 'Nokedlinek' tart, de engem mások véleménye úgymond hidegen hagy. Annyi a lényeg, hogy a csapatommal jól tudjak dogozni, ami remélem, hogy sikerülni is fog, ha esetlegesen SGH leszek.

• Hűha
Reactions: REFLEX

Fran

GameAdmin [4]
2019. 11. 19.
154
81
21
Budapest
V4 karakter
Francesco Conti
Szia Dinó!

Közel egy hónapja voltunk egy frakcióban, ezért úgymond ismerlek. Amint a többiek is leírták, voltak/vannak problémák a stílusoddal. Mindezek mellett, ahogy tapasztaltam, sokszor könnyen felhúzod magad. Ezeken felül szerintem még túl fiatal vagy ehhez. (A hangod, a stílusod és a témáid miatt amiket felhoztál TS-en). Sajnos még Nem tudom támogatni!

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
Hali Fran @Fran

Igen-igen , ezzel tisztában is vagyok, de az almúlt 2 hétben megtanultam valamit a 'türelem rózsát terem' ,egyébként köszönöm a véleményedet, Pacsi!

Ricsard

Barangoló
2019. 01. 10.
100
167
22
Pécs
V4 karakter
Richard D Walter
Sokszor látlak IDG-ként, volt is szerencsém veled találkozni, szerintem alkalmas lennél SGH-nak, bár a lapod nekem kicsit rövid. Jól ismered a szabályokat és azok alkalmazását, támogatom.

Teo.

🤷‍♂️
2019. 01. 10.
424
1 121
V4 karakter
Conrad Larsen
LV karakter
Gavyn Weiner
Ugyan azt mondanám mint előttem Ricsard, én csak TÁMOGATNI tudlak. :)

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Kispek és Fuego

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Cső.
Volt már szerencsém hozzád szerveren is, TS-en is, elég sok helyen kivethető stílusod volt, elkapkodod a dolgokat, később hivatkozva erre, hogy ezen még majd változtatsz, amit most már sokadjára láttam, akkor is nem csak "majd változni fogok" kéne, hogy menjen, hanem ténylegesen változtatni. Az, hogy mi ment AS chaten és mi nem az egy külön dolog, de szerintem az, hogy többen adnak rád IDG-t az nem köthető össze avval, hogy készen állnál-e egy SGH-ra, amin azért picit nagyobb a hangsúly, vagy később adminra. Szerintem még bőven korai lenne.

• Tetszik
Reactions: SAS és akb02_
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.