Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Ryan Dayford
Rendfokozat:
Főtörzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
S02
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Murek Phez
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Mercedes Benz S-Class W220 - SK-513PA
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.04.28.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
79 § Cserbenhagyás (CSH)
114.2 § Gyilkosság - Emberölési kísérlet hivatalos személlyel szemben (EKHSZSZ)
83.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver (IFBE)
81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK)
59.6 § Lopás - Különösen jelentős értékre (500.001$ és felette) (LPKJ)
Az intézkedés részletes leírása:
Jelentem, hogy 2025. április 28-án hajnali 01 óra 19 perckor szolgálati motorommal járőrszolgálatot teljesítettem Panopticon térségében, amikor észleltem, hogy egy fekete Audi RS6 típusú személygépkocsi haladás közben neonvilágítást használ. Ennek jogsértő volta miatt közúti ellenőrzés alá vontam a járművet.
Az éjszakai órákra való tekintettel Jason Chambley pénzügyőr Hadnagy és társa, civil ruházatban, jelöletlen gépjárművel biztosították a helyszínt, tekintettel arra, hogy az Audi RS6-ban két fő tartózkodott, így létszámfölény állt fent velem szemben. Az intézkedés során a gépjármű vezetője, Atkins Junior megkapta a megfelelő helyszíni bírságot. Az iratok visszaadásának pillanatában észleltük, hogy egy fekete színű, Mercedes-Benz S-Class W220 típusú jármű vezetője elvesztette az irányítást gépjárműve felett, majd összeütközött Chambley Hadnagy gépjárművével, és a helyszínt megállás nélkül elhagyta.
Azonnal az üldözésébe kezdtem szolgálati motorommal, és Seering térségében, a felüljárón észleltem, hogy a Mercedes nekiütközött a falnak, mozgásképtelenné vált. A helyszínre érve láttam, hogy a járművezető kiszállt, és egy UZI típusú automata lőfegyvert rántott elő, melyet rám szegezett. Időm nem volt saját szolgálati fegyveremet elővenni, azonban Jason Chambley Hadnagy és társa időközben a helyszínre érkeztek, és életveszélyemet észlelve tüzet nyitottam az elkövetőre, Murek Phezre.
Murek Phez a lövöldözés hatására visszaugrott a gépjárművébe, amely azonban az ütközés következtében üzemképtelen volt, így a helyszínen elfogtuk és bilincsbe helyeztük. Chambley Hadnagy segítségével Murek Phezt beszállítottuk a Kapitányságra, ahol megkezdtük a kihallgatását.
A kihallgatás során kiderült, hogy Murek Phez nem rendelkezett személyazonosító iratokkal, így a nála talált adásvételi szerződésekkel igazolta személyazonosságát. Vallomásában elmondta, hogy a nála lévő lőfegyvert ellopta egy ismeretlen járműnek a csomagtartójából, amit eladásra szánt volna, családja fenntartása céljából. Az üggyel kapcsolatban érdemleges, felhasználható információt nem tudott szolgáltatni, ezért az eljárás során enyhítést nem alkalmaztam.
A kihallgatás során élt az egy perces telefonhíváshoz való jogával, azonban a hívni kívánt személy nem volt elérhető.
Az eljárás lezárását követően Murek Phez UZI típusú lőfegyvere, valamint a hozzá tartozó 84 darab 9x19mm-es lőszer lefoglalásra került, Ő maga megkezdte a 200 napos szabadságvesztésének letöltését. Óvadékfizetésre nem kapott lehetőséget, jogosítványa bevonására nem került sor, mivel nem rendelkezett vezetői engedéllyel.
((lvl 5 alatti mentessége okán nem kapott pénzbüntetést.))
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$200
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
1 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
9x19mm (x84)
UZI (x1)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
$34,180
LEFOGLALÁSI JEGYZŐKÖNYV
Időpont:
2025.04.28. 02:16
Eljáró személyek:
Ryan Dayford Főtörzsőrmester
Fegyver típusa:
UZI
Állapot:
65%
Sorozatszám:
Nem került feljegyzésre
Lőszer típusa:
9x19mm
Darabszám:
84 db
Lefoglalás oka:
A lefoglalt fegyvert és lőszereket Murek Phez jogellenesen birtokolta, ezzel elkövette az "Illetális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver" (Btk. 83.3. §), valamint az "Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény" (Btk. 81.1. §) bűncselekményét. A tárgyak bűnjelek, ezért lefoglalásuk szükséges volt.
Megjegyzés:
Murek Phez a lefoglalás tényét tudomásul vette, külön észrevételt nem tett.
2025.04.28. 02:16
Eljáró személyek:
Ryan Dayford Főtörzsőrmester
Fegyver típusa:
UZI
Állapot:
65%
Sorozatszám:
Nem került feljegyzésre
Lőszer típusa:
9x19mm
Darabszám:
84 db
Lefoglalás oka:
A lefoglalt fegyvert és lőszereket Murek Phez jogellenesen birtokolta, ezzel elkövette az "Illetális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver" (Btk. 83.3. §), valamint az "Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény" (Btk. 81.1. §) bűncselekményét. A tárgyak bűnjelek, ezért lefoglalásuk szükséges volt.
Megjegyzés:
Murek Phez a lefoglalás tényét tudomásul vette, külön észrevételt nem tett.
Aláírás:
Ryan Dayford
Ryan Dayford