Rusty Hoyles Története.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MrPapaa

Aktív fórumozó
2019. 06. 28.
240
141
Gyöngyös
V4 karakter
Krenim Gozhita.
LV karakter
Corey Edmond
Élete: Rusty 1990.06.24-én látta meg a napvilágot. Arkansasben született, mint testvére Rusty. Apját nem ismerte meg, születése után egy vadászbalesetben meghalt. Anyja büntetett előéletű volt, ezért a bíróság jobbnak látta, ha nevelőszülőkhöz kerülnek testvérével Rusty-val. Nevelőszülei nem igen foglalkoztak velük, hagyták inkább, hogy azt csináljanak amit akarnak. Az iskolában rendkívül rosszul tanult, épp, hogy eltudta végezni a 8 általánost. Mikor 15 éves korába lépett, elkezdett dohányozni, inni, drogozni. Testvérével benne voltak minden rosszba, jóba, együtt csináltak mindent. Egyszer egy néger banda össze verte őket, mikor teljesen be voltak drogozva. Ez miatt teljesen utálja a négereket, ha bele köt egy színesbőrű képes agyonverni. Acélos idegzetű nehezen törik meg semmi pénzért nem köpne komáiról. Sokszor volt a rendvédelemmel is dolga, ez miatt őket sem kedveli. Mikor 18 éves lett, testvérével elutaztak Las Venturasba, az mellett találtak egy kis falut, névszerint Fort Carson-t. Itt találtak rá a komáikra, elég gyorsan befogadták őket, segítenek nekik mindenben.



Kinézete: Rusty 180 cm magas, 95 kg-ot nyom. Arcát kisebb szőrzet borítja, amit maga vág, igazítgatja. Egy kopottas farmert hord, mellé egy kissé kifakult pólót. Lábán egy acélbetétes bakancsot hord, mivel ezt tartotta legolcsóbnak. Fegyvert barátaiért sosem fél használni ha úgy van akad.



Viselkedése: Gyorsan feltudja bosszantani magát, ha nem neki tetsző hangnemben beszélnek vele, vagy színesbőrűekkel találkozik. Viszonylag kedves szokott lenni, akit baráti körébe vesz, azért képes ölni is, hogy biztonságban legyen. Komái neki a családja, azok nélkül nehezen élne meg. Komáinak sokat segít, így kölcsönösen kapja vissza ezt tőlük.



Szokásai: Rusty szeret komáival lógni, dohányozni, inni, drogozni. Szeret inni, ám nem alkoholista, ezért sosem iszik annyit, hogy kiüsse magát ezzel. Dohányt sosem utasítja vissza. Fegyver őrült.
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.