Elutasítva Ronin Zircon -> Edward (Helyette írom)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Uzora.

Barangoló
2021. 03. 19.
130
464
V4 karakter
mira_sabljak
LV karakter
lucy_floyd
zoldlogo.png

Neved:
< Ronin Zircon >

A ban időpontja:
< 2021/04/04 15:49:19 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Edward >

A ban oka:
< Aktív multiaccount(Banshee), súlyos UCP, közösségrombolás, folyamatos átverések sorozata >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Először is szeretnék elnézést kérni, a közösségnek, azoknak akiket átvertem hisz mégis amit csináltam egy gusztustalan dolog volt, hiába hogy a szabályzat ezt megengedte, ezáltal azok a járművek amik megmaradtak szeretném vissza adni a tulajdonosuknak(Egy darab Audi A8at viszont már eladtam, őt esetleg tudom pénzzel kompenzálni vagy valamivel ). Multiaccountal kapcsolatban is szeretnék hozzá szólni, hisz a Banshee account nem az enyém, viszont általában ezt a nevet szoktam használni mindenhol, és mikor regisztrációnál láttam hogy foglalt, gondoltam mögé írok egy 1et ez miatt lett Banshee1 a név. Úgy gondolom ez félre lett értve és ebből eredt a Multiaccount indok. Súlyos UCP alatt gondolom a jailek lettek értve, ezeket is megértem. A banom jogos, viszont szeretnék kérni tőletek még egy esélyt, hisz egy jó közösség van itt, illetve a barátaimmal játszottunk itt napi szinten. Köszönöm hogy időt szántál a lap elolvasására, és remélem még megtudjuk beszélni ezt a bant. (Uzora: Helyette írom mivel bannolva lett az accountja fórumról) >

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 686
5 965
LV karakter
Lewis Westlake
Heló, erre az indokra nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.