Rollin 20s Outlaw Bloods

Marcesz

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 05. 01.
244
1 280
V4 karakter
patrick.boutet
bc79ed31b0143f75f7e74a643629c9eb.jpg

keving

Újonc
2020. 08. 01.
54
295
tatooine
V4 karakter
kamar blake
szerintem az ilyen felesleges témákat, "rp"-ket hanyagoljátok. egyáltalán semmi lényeg, kontextus meg elveszett...
ez a royal blood graffiti meg förtelmes, egy bandát rpztek nem művész iskolát. 2024 van amúgy, hogy ez a ooc leadert ic OG-nak nevezünk nagyon lejárt téma, mi az hogy lejárt, soha nem is létezett. próbáljátok meg kicsit szebbé tenni, ez a topic ilyen képekkel gané.
graffitis.png
- ehhez hasonlóakat fújjatok fel, afro-amerikai banda affiliált fiúcskák nem rajzolnak a falra, hanem disseket vagy akár gyászolást húznak fel.

sian

Barangoló
2019. 01. 10.
75
659
Érd
V4 karakter
dameon cannon
Látom a fejlődést, viszont ezek a méret arányok borzalmasak. 20g kokain egyáltalán nem tömb, konkrétan elrejted a zsebedben kidudorodva. Másrészt folytatólagosan csináljátok ezeket a képeket, mert egyáltalán nincs téma, csak olyan mintha belennének dobva, hogy mi történik. Kreáljatok olyan storykat, amik nem arra épülnek, hogy megigérted valakinek valamit mielőtt bekerült volna, mert oké megigérted, de ezen felül van neked is életed mint karakter, nem csak ezt fogod csinálni. Próbáljatok új dolgokat, mert a drogokon kivül még nem esett szó mióta csináljátok a képeket, csomó pénz szerzési lehetőség van. Scammerkedés pl. pont ilyen, vagy bármi srácok, csak a képzeletetek szab határt.

Matus

földesúr
2019. 12. 20.
758
5 845
Gyöngyös City
V4 karakter
Cesar Felipe👹
LV karakter
Kerim Gulek 🎭
szerintem az ilyen felesleges témákat, "rp"-ket hanyagoljátok. egyáltalán semmi lényeg, kontextus meg elveszett...
ez a royal blood graffiti meg förtelmes, egy bandát rpztek nem művész iskolát. 2024 van amúgy, hogy ez a ooc leadert ic OG-nak nevezünk nagyon lejárt téma, mi az hogy lejárt, soha nem is létezett. próbáljátok meg kicsit szebbé tenni, ez a topic ilyen képekkel gané.
graffitis.png
- ehhez hasonlóakat fújjatok fel, afro-amerikai banda affiliált fiúcskák nem rajzolnak a falra, hanem disseket vagy akár gyászolást húznak fel.
image.png

projekt nem lenne rossz, látom aktívak is vagytok - de ha bejön egy rendőr a területekre akkor ne azzal kezdjétek már, hogy megfenyegetitek az összest és leköpitek az autóját, mivel nem reális egy bandástól ez a fajta rögtönös agresszió, miért akarja saját maga alatt vágni a fát?:DD + ez a graff szerintem is gucci

Marcesz

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 05. 01.
244
1 280
V4 karakter
patrick.boutet
image.png

projekt nem lenne rossz, látom aktívak is vagytok - de ha bejön egy rendőr a területekre akkor ne azzal kezdjétek már, hogy megfenyegetitek az összest és leköpitek az autóját, mivel nem reális egy bandástól ez a fajta rögtönös agresszió, miért akarja saját maga alatt vágni a fát?:DD + ez a graff szerintem is gucci
Ezért kéne karaktert RP-zni, nem pedig terminátort.

Krisz

Írnok deák
2019. 01. 10.
633
3 526
V4 karakter
Niambra Clark
LV karakter
Reatroya Soulen
Ha kell help a frakcióval kapcsolatosan, írjatok.

• Fire
Reactions: Matus