Ennyi hozzászólás után - melyeknek nagyrésze teljesen jogosan lett törölve - valaki ténylegesen leírhatta volna nekik, hogy mi a probléma, azon kívül, hogy megalázóan oda van lökve, hogy keressetek fel valakit, aki ért hozzá. Annak az egy hozzászólónak adok igazat, aki azt írta, hogy cartelt rpztek, mert ezt látjuk kívülről. Egy utcai bandaként futtatjátok magatokat, de helikopterekkel és Alfa Romeokkal raboljátok el, majd végzitek ki a rendvédelmi tagokat, ez a biciklivel átugratós dolog még jobb is lenne, ha a tényleges valóság lenne. Sosem azzal van baj, ha próbálkoztok, kiváltképp azzal, ahogy csináljátok, ahogy próbálkoztok. Egy ideje követem a frakciót fórumon és IG is, de a legnagyobb problémát abban véltem felfedezni, hogy ti a 2015-ben kialakított “én vagyok a valaki, nem félek senkitől, mindenhová fegyverrel járok” karaktereket hozzátok. Potenciál van bennetek, ha a bővebb véleményemre vagytok kíváncsiak (már ha ez nem lesz törölve), esetleg kérdésetek van, keressetek meg nyugodtan.