Roleplay helyett inkább Adminjail?!?!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

?????.

Újonc
2020. 07. 04.
40
9
V4 karakter
shai mihümsi
LV karakter
sigkore kobre
V2 karakter
anders love
jo otlet tamagatni tudom csak!

TheKiD

Zöldfülű
2020. 06. 02.
176
40
22
LV karakter
Maxim Floyd
V2 karakter
Joe Carolton.
Tök jó ötlet de az emberekn nem fognak meg tanulni veszíteni és el fogadni azt,hogy veszítsenek így lehet ha erővel el vennék XY-tól a "nehezen" megszerzett cuccait vagy ugyan úgy ic jail-t kap és bírságot elmegy a játéktól a kedve...amit ternészetesen meg értek ha a játékos nagyon gyerek cipőben van...én konkrétan emiatt tanultam meg veszíteni és elfogadni a veszteséget de mit tenni? jövőhéten ugyan úgy lessz egy glock ?‍♂️
Minden esetre támogatom az ötletet!

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
677
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Heilmeier
Ez egy nagyon régóta felmerülő probléma a szerveren. "Inkább kérem a Jailt adminbácsi." Mondattal zárják, az áldozatok, minthogy megváljanak 5 ezer dollártól. Ami azért mostanság túlzottan sokat nem ér már a szerveren. Ez egy nagyon nagy igazságtalanság, valóban. DE ha azt az adott fegyvert, vagy bármit maguknál tartják, és pl beszáll egy idegenhez az autóba, vagy bármi egyéb, vállalja a következményeket, hogy igen, ez az ő hibája, elcseszte, ez van. De sajnáos a legtöbb, leginkább fiatalabb korosztályú személyek inkább ülnek 60-120 percet adminjailban, csak ne kelljen azt a drága vagyonát odaadni. De könyörgöm. Ez egy RP szerver, a lényege az, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb RP szituációkba keveredjünk. És nem pedig az, hogy most ezt az autót megveszem 1 milláért, majd eladom 1,4-ben és utána pedig verem a... fejem a falba, hogy de jó üzletet kötöttem.
Na de mostmár nagyon eltértünk a témától. Lényeg ami lényeg, a büntetéseken szigorítani kellene, vagy pedig ilyen esetekben, ha AJ-t választ, akkor csak azért is elvenni azokat az értékeket tőle. Így viszont már majd idővel nem fogják azt a bizonyos mondtatot mondani, hogy "Inkább kérem a Jailt adminbácsi."

• Tetszik
Reactions: Dudi és TheKiD

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Hát a rendvédelem részéről annyit tudok mondani, hogy rá kell rakatni az IC jailt az AJ mellé. Megkapja egybe a kis csomagot meg a ticketet aztán ennyi. Nyílván kicsit más a dolog ha civileknél vagy illegálosoknál jön elő a probléma.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Ha valaki ilyen hozzáállással játszik, hogy egy adminügy során az RP helyett a szankciót választja akkor az mindig súlyosabb szankciót kap.

Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.