- 2019. 04. 23.
- 6
- 2
- LV karakter
- Robert Marcelo

Neved:
< Robert Marcelo >
A ban időpontja:
< 2021/02/06 22:01:50 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Jamie >
A ban oka:
< Skines fegyver csomagtartózása (item id: 278, visszaadta) (PK) @Butch >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Ismételten, üdvözlök mindenkit! Ez a második kérelmem, mivel az előzőt túl korainak vélték ezért elutasították. Így 1 hónap elteltével megpróbálkozom a kedvenc szabadidőtöltésem visszaszerzésével. Mint már korábban is leírtam, nagyon bánom amit tettem, és egyáltalán nem volt szándékos. Ha kapnék még egy esélyt, biztosra mondhatom hogy még csak hasonló dolog sem történne. Ez a szabálysértés már megtörtént, sajnos ezen változtatni nem tudok. Még egyszer elnézést szeretnék kérni a történtekért. >
< Robert Marcelo >
A ban időpontja:
< 2021/02/06 22:01:50 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Jamie >
A ban oka:
< Skines fegyver csomagtartózása (item id: 278, visszaadta) (PK) @Butch >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Ismételten, üdvözlök mindenkit! Ez a második kérelmem, mivel az előzőt túl korainak vélték ezért elutasították. Így 1 hónap elteltével megpróbálkozom a kedvenc szabadidőtöltésem visszaszerzésével. Mint már korábban is leírtam, nagyon bánom amit tettem, és egyáltalán nem volt szándékos. Ha kapnék még egy esélyt, biztosra mondhatom hogy még csak hasonló dolog sem történne. Ez a szabálysértés már megtörtént, sajnos ezen változtatni nem tudok. Még egyszer elnézést szeretnék kérni a történtekért. >