Neved:
< Rick Webb >
A ban időpontja:
< 2018-07-16 19:12:47 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Vorty >
A ban oka:
< Tenyérbemászó stílus >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Vissza szeretnék térni a szerverre játszani két másik haverommal együtt, akikkel azelőtt együtt vittük az SD-t (Adam Bryant, James Trenton). Az indokláshoz leírom nagy vonalakban a történetet, ami végül a kitiltásomhoz vezetett. Miután 2018 elején Adam Bryant átvette az SD-t, összehívta a sampon tevékenykedő csapatot, így Februártól elkezdtem jómagam is a szerveren játszani. Ez Július közepéig tartott, mikor egy mondhatni a már igencsak felgyülemlő feszültségek egy igen heves vitához vezettek Yegorral, az akkori szuperadminnal. Akkoriban tudni kellett róla, hogy két hetente váltogatta a szerepeit, mígnem Július eleje felé a PD vezetősége úgy döntött, hogy nem veszik már vissza, mert elegük volt belőle, ami érthető egyébként, ha nem tudott egy normális szerepet kialakítani, amit hónapokig akár el tudott játszani. Ezután önkényesen az adminisztrátori jogát kihasználva kiszedte a PD-t egy mondvacsinált semmis indokkal, mégpedig azzal hogy inaktív a frakció. A tapasztaltabb embereket engedtük átjönni az SD-be, kaptak egy leírást és egy enyhe átképzést, mert nálunk valamivel másabb rendszer volt anno. Onnantól elkezdve 1-2 héten belül már ki is alakult a probléma, ugyanis ő gondolván egyet mindent átformált a két frakció közötti megállapodást illetően a saját akaratának megfelelően. Annyit még hozzáfűznék, hogy a megállapodások azelőtt semmiféle konfliktust nem idéztek elő a PD és SD között, teljesen jól együtt tudtunk velük dolgozni és elég jó kapcsolatot is építettünk ki a vezetőségből több emberrel is. Lényegnél maradva, a végén már annyira elfajultak a dolgok, hogy szóvá tettem Yegornál a nem tetszésünket, ami egy vitába torkollott. Nem lehetett rá hatni, annak ellenére, hogy gondoltam két felnőtt ember ezt a problémát egymás között értelmesen meg tudja beszélni. Végezetül úgy döntött, hogy kiveszi az SD-t, szintén egy általa spontán és realitástól messze álló kreált indokkal. Az inaktivitásra fogta a kivételt, pedig több online tagunk volt, mint neki, főleg miután nagyon sokan átjöttek inkább hozzánk, mintsem hogy nála maradjanak. Lehetséges, hogy emiatt rágott be ránk. Ezután jött az, hogy be lettél te is hívva, Vorty. Addigra már eléggé feszült volt a hangulat és igencsak javában voltunk már a vitázásban, mondhatni már-már veszekedésben. Én a vita alatt egyikőtöket sem szidtam, próbáltam még a helyzet ellenére is kulturáltan előadni a mondanivalómat, kész érvekkel és átgondolva a véleményemet. Való igaz, a hangszintem már megüthetett egy kicsit magasabb mércét, továbbá neked is előadtam a véleményemet nem csak Yegorról, de még rólad is Vorty, illetve a frakciódról, ugyanis szíven ütött hogy olyan dologról alkottál véleményt, amiről nem tudhattál és a frakciónkat igenis meg lehetett nézni, fél év alatt egy minőségi SD-t produkáltunk a szerveren. A vita végén ki lettem tiltva a Teamspeak és a szerverről is. Ennek már több, mint másfél éve, Yegorra még a mai napig is haragszom, mivel miatta indult ki az egész konfliktus és minden probléma, nem beszélve arról, hogy hátba szúrt minket. A lefolytatott vitából eredően veled kialakult negatív kapcsolatot pedig képes vagyok félretenni, és részemről tiszta lappal indulni. Amennyiben te is fekszel a dolog felé, akkor feloldod a tiltásomat, ha nem, maradok tiltva.
Utólag: a Teamspeak szerverre egyaránt szól az unban kérelem. Nem látom értelmét egy külön kérelemnek még oda is. >
Utoljára szerkesztve: