Ricco jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jo3

Nem lehet velem együtt dolgozni, elvileg!
Támogató
2019. 01. 10.
997
1 422
21
Kipufogófürdő
V4 karakter
Dr. Joe M Everett
Csupa ész, csupa szív ember. A végletekig nyugodt, kitartó és hihetetlenül jó szívű srác vagy kiváló ötletekkel.
Tartsd meg jó szokásod Ricco, hajrá!

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Ricco és Fótsirk

Ramu

Újonc
2019. 06. 09.
38
1 204
V4 karakter
eral_ates
LV karakter
treshawn_stamps
Jó arc humoros figura, kicsit törpe de nem gond, pizzát is szereti, viszi. Eltudnálak képzelni ezen a pozíción, sok sikert!!

• Imádom
Reactions: Ricco

Lynx

ᛒᛖᛏᛏᛖᚱ ᛏᛟ ᚠᛁᚷᚺᛏ ᚨᚾᛞ ᚠᚨᛚᛚ ᚦᚨᚾ ᛏᛟ ᛚᛁᚢᛖ ᚹᛁᚦᛟᚢᛏ ᚺᛟᛈᛖ
2019. 01. 10.
243
705
Alhambra
theclubmanagement.hu
V4 karakter
𝑀𝒶𝓇𝓁𝑒𝓃𝒶 𝑀𝑜𝓃𝓉𝒶𝓃𝒶
Szia!

Nem sokat beszéltünk, főként régről maradtál meg mint adminisztrátor.

Támogatom a lapod mert ha nem is sokat, de azt tudom hogy érett vagy erre a feladatra és tudnád csinálni.

• Imádom

Drenton

Újonc
2021. 07. 01.
28
218
V4 karakter
Izan Ferrero
LV karakter
Izan Ogg
Sok sikert pingvin, hangod alapján nem vagy alkalmas, de sokat beszélned úgyse kell. <3 Hajrá

• Imádom

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 076
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Még annó 18-ban ismertelek meg a PD-ben, és már akkor is bizonyítottál. Azóta sok idő eltelt, voltál admin, és jelenleg is aktívan játszol a szerveren. Én csak támogatni tudlak, sok sikert.

• Imádom

lepesindul

skelly
2019. 01. 10.
736
3 272
V4 karakter
Randy Willer
LV karakter
Daniel Colson
Adminként is bizonyítottál, sok sikert kívánok.

• Imádom

Csabesz.

Spiclik, korrupció, fegyverek, maffiózók, kurvák.
2019. 01. 13.
328
1 193
V4 karakter
Carlos G Escobar
LV karakter
Vitalij Zakhar
V2 karakter
❌
Szia barát. Szerintem ez egy olyan dolog ami nem okozna gondot. Köszönhetően annak hogy már több mint egy éve nagyon jó barátok vagyok és bármennyire is meglepő de nem titok hogy miattad tartok ott ahol. Emlékszem még azokra az időkre amikor beajánlottál SGH nak és mennyiszer segítetted a seggemet ? Nagy siker reményében voltál Rendőrségben is ahol a lehetőségekhez mérten a legjobb karriert futottad. Adminként szintúgy elérted azt amit szerettél volna bár sajnos nem feltétlen úgy lett vége ahogy vége kellett legyen ettől függetlenül ott is szép karriert futottál. NNI be is célokkal és motivációval teli lélekkel érkeztél bár megígértem hogy segítek mindenben ennek ellenére mindent nélkülem értéle el nem kellettem hozzá. Úgy vélem hogy ez a feladatkör is olyan lenne mint a többi célokkal érkezel motiváltan és teljesíteni is fogod azt amit elképzelsz. Nem tudom hogy mit számít a véleményem bár valszeg semmit de azért áldásom rád és sok sikert ez is menni fog mint minden más.

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 423
1 226
22
V4 karakter
Pedro R Moore
LV karakter
Pedro R Moore
Remélem Rick nagyapám tanításai kellően felkeszítettek a következő mérföldkő elérésére.
Gl ❤️

BLANCO.

?
Támogató
2019. 01. 29.
162
705
Budapest
V4 karakter
Sergio Romulus
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Csao!

Még "annó" PD-ben volt szerencsém veled tölteni egy kisebb időszakot, ahol tapasztaltam azokat a pozitív dolgokat, amit fentebb leírtak a srácok. Korrekt, jó szándékú, segítőkész ember vagy, úgy gondolom, hogy csak nyerne rajtad a moderátor csapat!
Lapod igényes, látszik, hogy szenteltél rá időt.
Támogatom határozottan a bekerülésed,

Sok szerencsét!

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Tetszik
Reactions: Ricco és Matus

ReWeR

𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓹𝓸𝓼𝓼𝓲𝓫𝓲𝓵𝓲𝓽𝔂
Támogató
2020. 10. 23.
223
666
Tamási
V4 karakter
Toma_Boskovksi
LV karakter
Harry_Robertson
Téged csak TÁMOGATNI lehet!

• Imádom

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 365
16 068
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra. Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.

Üdvözlettel:

SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.