Még annó 18-ban ismertelek meg a PD-ben, és már akkor is bizonyítottál. Azóta sok idő eltelt, voltál admin, és jelenleg is aktívan játszol a szerveren. Én csak támogatni tudlak, sok sikert.
Szia barát. Szerintem ez egy olyan dolog ami nem okozna gondot. Köszönhetően annak hogy már több mint egy éve nagyon jó barátok vagyok és bármennyire is meglepő de nem titok hogy miattad tartok ott ahol. Emlékszem még azokra az időkre amikor beajánlottál SGH nak és mennyiszer segítetted a seggemet ? Nagy siker reményében voltál Rendőrségben is ahol a lehetőségekhez mérten a legjobb karriert futottad. Adminként szintúgy elérted azt amit szerettél volna bár sajnos nem feltétlen úgy lett vége ahogy vége kellett legyen ettől függetlenül ott is szép karriert futottál. NNI be is célokkal és motivációval teli lélekkel érkeztél bár megígértem hogy segítek mindenben ennek ellenére mindent nélkülem értéle el nem kellettem hozzá. Úgy vélem hogy ez a feladatkör is olyan lenne mint a többi célokkal érkezel motiváltan és teljesíteni is fogod azt amit elképzelsz. Nem tudom hogy mit számít a véleményem bár valszeg semmit de azért áldásom rád és sok sikert ez is menni fog mint minden más.
Még "annó" PD-ben volt szerencsém veled tölteni egy kisebb időszakot, ahol tapasztaltam azokat a pozitív dolgokat, amit fentebb leírtak a srácok. Korrekt, jó szándékú, segítőkész ember vagy, úgy gondolom, hogy csak nyerne rajtad a moderátor csapat!
Lapod igényes, látszik, hogy szenteltél rá időt. Támogatom határozottan a bekerülésed,
Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra. Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.