Ricco jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ricco

Ex GameAdmin [5]
2019. 09. 10.
645
2 160
23
V4 karakter
alonzo.ricco 🌵
LV karakter
nariah.stokes 🔱
GMOD2.png

Ricco jelentkezési lapja fórum globális moderátornak.

Játékbeli, és fórum neved:
Alonzo Ricco illetve fórumon Ricco.

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
Eredetileg 2014-ben regisztráltam a szerverre, de az akkori aktivitásom nem volt igazán számottevő. Pár hétnyi játék után jegeltem a szervert, több évnyi kihagyás után 2019 szeptemberétől kezdtem el újra már intenzíven játszani megszakítás nélkül. Az új fórumra ezzel egyidőben regisztráltam és kezdtem el használni.

Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Közel már 1 év telt egy azóta, hogy adminisztrátori jogokat töltöttem be, szeretnék ismételten valamilyen formában segíteni a játékosoknak, fórum felhasználóknak az itteni "boldogulásukhoz". Hozzájárulni a közösség alakulásához egy teljesen új csapatban, ahol tudom kamatoztatni eddigi referenciámból adódó tapasztalataimat.

Miért pont téged válasszunk?
Mert nemcsak egy szimpla vagy holmi strigula vagy pipa lenne a listámon, a frakciókban vagy adminisztrátorként eltöltött napjaim sem azt mutatják, hogy ez csak egy 1-2 hónapos kipróbálás erejéig működne. Úgy gondolom kitartó, szorgalmas és segítőkész vagyok, ami iránt érdeklődni kezdek és abba belevágok azt egy hamar nem fogom otthagyni és befejezni. Erősen hiszem,hogy helyt tudnék állni fórum moderátorként, legtöbbet próbálnám kihozni belőle így még az egyetem mellett is, nem vállalnám túl vele magamat, szerveren töltött percek mellett és azonkívül is tudnék időt szánni a feladataimra. Korábban minimális hozzáférésem volt a fórumhoz, melynek köszönhetően alapvető információkkal, működéssel tisztába lettem, de ettől függetlenül is könnyen képes lennék beletanulni a jogkörbe.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Napi szinten 1,5 - 3 órát töltök a fórumon, egyaránt gépről és telefonról szoktam csekkolgatni a különböző topicokat, értesítéseket. Általában szerveren való tartózkodás közben háttérben a fórum is meg van nyitva.

Mutasd be a referenciáidat. (Ha vannak)
» 534 napon keresztül voltam a Rendőrség tagja, Főtörzszászlós rendfokozatig jutottam el.
» Jövő hónapban lesz pedig 1 éve,hogy átjelentkeztem a Nemzeti Nyomozó Iroda állományába, jelenleg Főhadnagy pozíciót töltök be.
» Továbbá 245 napon keresztül töltöttem be adminisztrátori szerepet, ebből 3 hónapot 5-ös adminisztrátorként.
» Szeretném kiemelni kisebb beosztásaimat, melyeket valamilyen formában tudnám kamatoztatni a moderátorként.
- Jelenleg a Nemzeti Nyomozó Iroda egyik osztályának csoportvezető-helyettese vagyok.
- Korábban a rendőrségben pedig több hónapon keresztül voltam az akadémia tantestületének tagja.

Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Igen, természetesen rendelkezek. Szinte napi szintű aktivitással használom.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Első körben, bármilyen kérdés megválaszolásában, probléma megoldásában segítenék nekik. Ismertetném velük a fórum szabályzatot illetve annak alapvető működését és célját. Ezzel együtt mutatnék számukra fontosabb részlegeket (panaszkönyv, unban) illetve azon belül leírásokat, ezek mellett útmutatást adnék a minták alapvető használatára is, mely a fórum szinte minden területén felbukkan.

Ismeretséged a csapaton belül?
A csapat többségével már összefutottam vagy beszélgetésbe keveredtem. De ha ki kellene emelnem párat közülük (akiket korábbról ismerek, többször beszélgettem velük már, bármikor fordulhattam hozzájuk problémámmal vagy csak szimplán jó arcok) akkor @Scott-ot , @Morthy-t és @Teknős-t említeném, illetve bár ők már nem csapattagok,de korábban hosszabb ideig betöltötték a moderátor pozíciót, @Trevon-t és @leva-t.

Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)
Bálintnak hívnak bár már ismerősök inkább jobban Balunak becéznek ami így már egyre jobban rám ragad. Jelenleg 20. életévemet töltöm, Dél-Alföldön lakok egy kis zsákfaluban. Veszprémi Pannon Egyetem Mérnöki karának vegyészmérnöki alapképzésére nyertem felvételt, ahol pár hete zártam sikeresen az első félévemet. A nagyobb távolság miatt és a 3 óra 30 perces busz útnak köszönhetően kollégiumi életet választottam. Egy szakkollégiumba sikerült felvételt nyernem, ahol szakmai munkát is kell vállalni az egyetemi tanulmányok mellett, így jelenleg a Bioszerves és Biokoordinációs Kémia Kutatócsoporton belül tevékenykedek. Hetente vagy kéthetente szoktam hazajárni, a hosszú utazási idő ellenére szerencsére közvetlen járatot tudok igénybe venni, mely csak arra jó, hogy végig tudom sorozatozni, filmezni vagy tanulni az utat. Szabadidőmet leginkább szaktársaimmal, barátaimmal töltöm, mindig kieszelünk valamilyen rögtönzött programot órák után legyen az hatalmas zabálások, síelés, korcsolya vagy bármi, többi részét meg természetesen a szerverre szoktam fordítani. Ezek mellett könnyen le lehet kenyerezni a League Of Legends nevezetű csodajátékkal. Úgy konkrét hobbim nincs, talán a külföldi utazásokat vagy leginkább így aktuális téli sportokat említeném,illetve korábban úsztam még versenyszerűen. Sokak úgy ismernek, mint a pizzafutár rigó, mivel múlt nyaramat egy kis étteremben futárként töltöttem el. Szerintem így első körben ennyi rólam.

Köszi szépen,hogy elolvastad a lapomat!

Trevon

karcok a felhőkön
2019. 04. 02.
501
2 107
V4 karakter
Donnie Montagne
LV karakter
Yasam Zorlu
Nagyon régóta ismerlek, mindig is segítőkész, intelligens, nagyon korrekt személynek ismertelek. Nagyon remélem, hogy sikerrel jársz.

• Imádom
Reactions: Ricco

Andrasss

Zöldfülű
Támogató
2019. 03. 14.
156
904
Győr
V4 karakter
idar.muri
Régóta ismerlek Bálint spanom, nagyon segítőkész és kedves srác vagy, szerintem simán megállnád a helyed. Sok sikert ❤️

• Imádom

Ard

Lelkes fórumhasználó
2019. 04. 14.
387
1 712
17
Isaszeg
V4 karakter
ard.schweiger
LV karakter
andrej.nicu
Neked is azt tudom mondani, hogy megállnád a helyed, sok sikert!

• Imádom

Tuya

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 02.
400
3 543
IX.
LV karakter
harvey lambert
Szia Ricco, korrekt srác vagy, reméljük itt is sikeres leszel, sok sikert kívánok neked koma.

• Imádom

Kowalsky

Újonc
2019. 01. 13.
68
372
24
V4 karakter
Anthony Wi DiNozzo
LV karakter
Aristarkh Zharkov
Szia Főhadnagy.
Jó lett a lap, bár Te egy olyan ember vagy, akinél kb el se olvasom, mert tudok mindent.
Arcon röhögnélek, ha pont Te nem bírnád el ezt a jogkört.
Sok sikert hozzá Bálintom.

• Imádom

agoston

yvl
2020. 09. 15.
457
3 719
V4 karakter
Vivienne Holloway
Szia Ricco, szívesen látnálak itt is, világi korrekt srác vagy, hajrá.

• Imádom

caяl

i do my lil' dancy-dance
2019. 01. 10.
591
1 940
V4 karakter
Oier_Uribe
Mennyire lenne csak egy újabb pipa a listán?

• Tetszik

Ricco

Ex GameAdmin [5]
2019. 09. 10.
645
2 160
23
V4 karakter
alonzo.ricco 🌵
LV karakter
nariah.stokes 🔱
Egyáltalán nem lenne csak egy pipa, ha az lenne akkor az eddigi posztjaimat nem csináltam volna vagy a mostaniakat nem csinálnám már ilyen hosszasan megállás nélkül, ahogy a referenciáimban is látható.

caяl

i do my lil' dancy-dance
2019. 01. 10.
591
1 940
V4 karakter
Oier_Uribe
Ez érdekelt csak, köszi a választ. Emberileg nincs veled baj, nincs ellenemre a közös munka. Sok sikert!

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Trevon és Ricco

Matus

földesúr
2019. 12. 20.
722
5 677
Gyöngyös City
V4 karakter
Laura_Mills 👹
LV karakter
Kerim Gulek 🎭
Hey-ho barátom! Adminként is megcsillogtattad mire vagy képes, szerintem moderátorként sem okoznál csalódást. Sok sikert kívánok! ?

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Rikii és Ricco

Zoliii

Invictus maneo
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 07. 28.
3 031
4 741
V4 karakter
Flavio F Luchese
Igaz nem beszéltünk olyan sokszor de korrektül álltál mindig a dolgokhoz, sok sikert neked!

• Imádom

aricsi

bukott ga
2019. 01. 20.
640
2 331
19
V4 karakter
vito_hetz
Adminisztrációs szereped alatt is próbáltad a legjobb megoldásokat véghez vinni, ami legtöbbször sikerült is. Korrekten, higgadtan kezeled a problémákat, normális hangnemben bírsz beszélni a játékosokkal. Sok sikert hozzá!

• Imádom

Nelson

Born to Lose ~ Live to Win
2019. 01. 11.
215
1 543
23
V4 karakter
Nelson Negan
Csak a szokásos. ?
Sok sikert kolléga!♥️

• Imádom

Tonyy.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
655
3 452
21
V4 karakter
Sanna Norddahl
Nem ismerlek több éve, viszont amióta elkezdtünk beszélgetni azóta nagyon sokat segítettél, rendes srác vagy, teljes mértékben alkalmas lennél erre a pozícióra, sok sikert Rigó! ;)

• Imádom

Alan

X/0
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 17.
977
4 570
V4 karakter
Finley Payton
LV karakter
Cayo Carminero
Az egyike vagy azok közül akikre ha tehetném, gondolkodás nélkül adnám rá a rangot. Végtelenül normális srác vagy, simán megbirkóznál a feladattal, sok sikert öreg.

• Imádom
Reactions: Zotyaa. és Ricco
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.