Rendvédelmi ötletek (IC TS, MDC blipek, radar változtatás)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PIETRAK

playhardgopro.
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 09.
16 354
9 263
V4 karakter
Ayden Cortez
Teljesen jó, feelinges az egész.

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Ha ezt bevezetnék, teljesen jogosan háborodnának fel az üldözött felek, akiknek nincs megengedve az IC TS. Márpedig, ha nekik megengedik, akkor tudjuk mi lesz.

SlMl

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
148
V4 karakter
Owen Kuse
LV karakter
Zed Brusch
V2 karakter
Tien Phan
Szerintem ez hülyeség, sok szerveren fel volt tüntetve az IC ts, másfelől ha üldöznek egy kocsit annak nem értem mit kéne dumálnia.
Az persze megint más ügy ha mondjuk egy illegál fk tagot üldöz.

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
Ha ezt bevezetnék, teljesen jogosan háborodnának fel az üldözött felek, akiknek nincs megengedve az IC TS. Márpedig, ha nekik megengedik, akkor tudjuk mi lesz.
Az uldozott feleknek nincs rendorsegi radiojuk.

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
De sima rádiója majdnem minden játékosnak van.

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves

Eddig akármilyen rp szerveren játszottam, legyen magyar, legyen külföldi, nem okozott problémát. (Kivéve a kasztos kereskedőnek, akik egyébként is össze-vissza MGzik az életüket.)
Kizárólag üldözéseknél lenne erre szükség. Sokkal, de sokkal reálisabb lenne a jelenlegi helyzetnél.

Szofi

így járunk, élünk, vágyunk🎵
2019. 01. 09.
218
546
27
Budapest
V4 karakter
Sophie Mitchell
LV karakter
Nina Parks
Az IC TS láttán kicsit húztam a szám, de puding próbája az evés. Egy esélyt biztosan megérdemelne, hogy mennyire működőképes a dolog. Egyébként jól összeszedett kis ötlettár ez, ha szükségesek pedig hadd jöjjön.

• Tetszik
Reactions: Pite és Bati

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Egész jó ötletek, ezt a 3dblipes cuccot én soha nem használtam, mert soha nem tetszet, viszont ez az mdcs téma nem egészen tartom mgnek, mivel irl is van fedélzeti computer. Amit írtál, hogy segiti a kommunikácitót ugye, hogy vegyék ki az mdcs egység blipeket el lehetetlenitene a lincolnt.

Robbie

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
72
48
UK Bitches 😈🔪
V4 karakter
✖️
LV karakter
🥷 Jayden Stacks
V2 karakter
✖️
Ha nem lenne hozzá IC TS akkor igaz lehetetleníti a LINCOLN-t. Ezért kell ic ts, reálisabb és feelinges.

vorty

Fejlesztő
Fejlesztő
2019. 01. 06.
267
2 484
IC TS-ről szó sem lehet, az MDC-t pedig már nem fogjuk gyökeresen átalakítani.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.