Rendőrség kérelme.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
Nagyon igényes lett, sok sikert hozzá valóban minden pont hasznos!
EDIT: Esetleg a 12-es pontba nem tudom, hogy szándékosan nincs-e a Mercedes-Benz E250 beleírva, de az is fixelésre szorul.

Sok sikert!<3

• Imádom
Reactions: Vito

aricsi

bukott ga
2019. 01. 20.
638
2 331
19
V4 karakter
vito_hetz
Szépen össze lettek szedve a dolgok, reméljük bekerülnek.
Edit: Arról a baseball sapkáról megnéznék szívesen egy képet!

• Imádom

Váradi

Barangoló
Támogató
2020. 06. 16.
90
254
19
eger :D
V4 karakter
Uzoma_Madu
LV karakter
Tevoris glenn
Maga a skinek is jók lettek meg alapvetően az egész összeszedetten lett leírva. Sok sikert.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Vito és makszi

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
521
5 661
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
A jogrendszeren belül talán jó opció lenne egy GOV lehetőség is, hogy a tisztikaros emberek ha épp nincs fent leader de épp csinálják, le tudják kommunikálni a játékosokkal. Fegyver bejelentés, autó kiváltás illetve egyéb ilyen dolgok miatt.

Amúgy korrekt kérelem, remélhetőleg meg is kapjátok végre a dolgokat. Hajrá, hajrá!

Hasuy

Barangoló
Támogató
2020. 04. 09.
83
263
V4 karakter
Olivia Farell
LV karakter
Valerij Zharkov
Egészen fasza ötleteket szedtetek össze. Egyedül a sokkolós dologgal nem értek annyira egyet, de gondolom ezen ti is sokat gondolkoztatok. Nem tudom, hogy változott e bármit a sokkolás mióta ott voltam, de akkor nem igazán volt teljesen okés a hitregister vagy mi is felelős ezért. De összeségében szerintem teljesen okés dolgokat kértetek, a Ford explorert már régóta kéritek amit nagyon is támogatok mert jelenleg az a kocsi egy ládánál többet nem ér. Shiftyvel még régebben beszélt Pali, és meg is mutatta neki, hogy mi is a pontos probléma vele, csak hát történt ami történt és nem került ennek a javítására sor. Ezért szerintem már az is egy kis előrelépés lenne ha legalább egy opel szinten sebződnének benne az emberek nem pedig 2 koccanás lenne egy maxos HP. Sok sikert a látás város rendőrség osztály :love:

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Vito és Ricco

Cartel

Barangoló
2019. 01. 11.
146
191
23
V4 karakter
Anthony R Ross
LV karakter
Braxton Morales
V2 karakter
-
pacek kis fejlesztési kérelem, főleg a skinek, drukkolok nektek. ?

• Imádom

Mogyiman

Lelkes fórumhasználó
2021. 02. 11.
383
184
23
V4 karakter
williamdenero
Szép öszeszedett kérelem lett, remélem minél több mindent megkaptok.

• Imádom

athommas

Barangoló
Tulajdonos
2019. 01. 06.
125
2 474
Üdv.

Hogy mindenkinek egyértelmű legyen, alapvetően ezzel a frakció fejlesztési kérelemmel az volt a célunk, hogy X időt követően napra készek legyenek a skinek - mapolások, stb, ami támogatja a frakció tevékenységét is. “Nagyobb fejlesztésnek” nincs értelme, hisz hamarosan egy egészen új mod érkezik és nyilván a frakció működése, kezelése is sokkal egyértelműbb- modernebb, bővebb lesz. Ha most ide bármilyen (skin és map-modcsere nélküli) fejlesztést megcsinálnánk, értelemszerűen teljesen újra kéne írni a v4-re is, ami plusz időt vesz el újra, hisz a 2 mod ég és a föld felépítésében. Ha ez nem eszméletlenül fontos dolog, valljuk be sok értelme nincs, a v4-et követően pedig nyilván ti is látjátok a helyzetet, azután érdemes bármilyen potenciális fejlesztési kérelemmel előállni. Ettől független az ötleteket, javaslatokat szívesen fogadjuk addig is, ha van benne ráció részünkről is, lehet már eleve úgy érkezik az új mod. ;)

Ezt csak azért írtam le, hogy tiszta legyen, ha esetleg több munka órába - napba kerülő fejlesztést kértek, az miért nem valósul most meg.

Köszi a megértést, a bekerült - elfogadott dolgokhoz pedig jó szórakozást kívánok/kívánunk! :)

Részletek:
  • skin cserék megvannak, kiegészítők egész rendvédelem számára, ahogy kértétek okés, prison max összeg növelve.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.